نقل قول:
نه مهران جان اینطوری فکر نکن من اصلا نمی خوام بزنم توی سر PES2010 مگه مرض دارم من واقعا منتظر PES2010 هستم اینقدر که برای گیم پلی PES ئیدیو دانلود کردم واسه هیچ بازی اینقدر مایه نذاشتم. در ضمن من که حرفی نزدم من پست قبلیم رو می خوندی می دیدی که حرف من مهر تائید بر این حرف خودت هست که PES توی فیس سازی فوق العاده هست. این رو دیگه همه می دونیم که فیفا چهره ها رو یه حالت کریه مانند ساخت توی 09 در حالی که PES خیلی بهتر بود تو این زمینه. حالا اگه شما میگی جنبه بصری PES بهتره خوب باشه بهتره ما که چیزی نگفتیم من می گم این به سلیقه هر کس ربط داره.
حالا چرا میزنی بابا
حالا من اینطوری حس کردم چون واقعا فکر میکنم زیادی دارن روی فیفا مانور میدن تو این تاپیک تا یکی پست میده میان میگن عجب پس فیفا نکست بازی نکردی!پس حرف نزن!خیال میکنن فیفا اوج کامل بودن هست و PES اوج بدبختی!البته امسال قضیه فرق میکنه و گرافیک بصری کاملا رو به واقعیت بوده در PES در حالی که در فیفا درسته خوبه ولی کارتونی هست و بازیکنها آدم فکر میکنه با خمیر درست کردن بافت و جزئیات پیراهن زیاد جالب نیست در مقابل PES طراحی چهره که قابل مقایسه نیست و بعضی تکنیکهای گرافیک هم توی PES بهتر هست!