سلام دوستان
آیا شما برای ساتیو هدست بدون سیم استفاده می کنید؟
لطفا اگه نوع مرغوب هدست بدون سیم را برای ساتیو می شناسید اسم مدل آن همراه با قیمت آنرا معرفی نمایید
با تشکر
Printable View
سلام دوستان
آیا شما برای ساتیو هدست بدون سیم استفاده می کنید؟
لطفا اگه نوع مرغوب هدست بدون سیم را برای ساتیو می شناسید اسم مدل آن همراه با قیمت آنرا معرفی نمایید
با تشکر
نه اصلا سخت نیست بلکه خیلی هم راحته از نوکیا که خیلی راحت تره:46:نقل قول:
با نگاه اول نمیشه فهمید که سیمبینه:18: این تیکه رو من نفهمیدم چی گفتی :31:
خیلی از دوستان تو جیب شلوارشون میزارن ولی مشکلی باهاش ندارند البته بجز حسام جان که اونم گوشی رو برعکس میزاشت :16::31:نقل قول:
نه دوست عزیز من از هدست خود گوشی استفاده میکنم ولی هدست گوشیهای سونی همشون به ساتیو میخوره فکر نکنم مشکلی داشته باشننقل قول:
میشه یه نرم افزار خوب امنیتی بم معرفی کنید که بتونم همه جای گوشی مثلا" پیام ها و .... رمز بزارم؟
در ضمن من میخوام قفل گوشیم با رمز باز بشه چطور میتونم اینکارو بکنم؟:20:
نرم افزار MOBILE APPLICATION LOCKER کارتو را میندازه.:46:نقل قول:
برای لاک کردن گوشی هم به مسیر زیر برو
منو > تنظیمات> تلفن> مدیریت تلفن> تلفن و سیم کارت> مدت قفل شدن خودکار
موفق باشی:11:
ممنون.نقل قول:
این نرم افزاری که دادی اگه ممکنه لینک دانلودشو بده چون تو انجمن نتونستم پیداش کنم
بازم ممنون:20:
با سلام خدمت دوستان عزیز . من می خوام تا دو سه روز دیگه ساتیو بخرم . خواهش می کنم دوستانی که این گوشی رو دارند توضیح بدند که من به چه چیزهایی باید دقت کنم موقع خرید و چون از شهرستان میام بهترین مغازه یا فروشگاه از نظر قیمت و مطمئن بودن کجاست ؟ ( علا الدین یا موبایل ایران ) . لطفا پیام خصوصی بدید . ممنون
میشه بگید از کجا و آیا گارانتی دارد ؟ لطفا پیام خصوصی بدید.نقل قول:
بفرماییدنقل قول:
[PHP]http://-------------.com/2010/02/_60_35_application_locker_v100.php#more[/PHP]
منم فول پک حتی با کابل TV از علائدین 440 خریدم:5:نقل قول:
سلام،چند تا سوال ناشيانه داشتم،تازه ساتيو گرفتم نمي دونم قسمت عكس ها كه نوار پيمايش نداره ،چجوري بقيه عكس ها رو ببينم،فقط به صورت اسلايد ميشه همه رو ديد؟ بعضي از صفحه هاي راهنما هم نوار پيمايش نداره!
براي ريختن تم رو گوشي بايد روي چه فولدري و از چه مسيري باشه؟ فرمت تم اين گوشي چيه؟
ممنون.