متاسفانه بله به علاوه lapis که اونم کلی پولشه :31:نقل قول:
هر دو به باد فنا میرن حدود حداقل 20 هزار تومن ضرر میشه (در ارزون ترین حالت )
سلاح های ele تو quest میگیری
Printable View
متاسفانه بله به علاوه lapis که اونم کلی پولشه :31:نقل قول:
هر دو به باد فنا میرن حدود حداقل 20 هزار تومن ضرر میشه (در ارزون ترین حالت )
سلاح های ele تو quest میگیری
فقط یک سلاح داده که اونم water داره که بدرد نمی خوره برای خودم بهتره ...نقل قول:
چرا اتفاقا خیلی بدرد میخوره خیلی از mob های اتیشی هستننقل قول:
میتونی با یکی دیگه عوض کنی
بالاخره بازی رو بالا آوردم:31:
من 3 بار این بازی رو دانلود کردم(فایل 985 مگی لینک صفحه اول) +55 تا پچ به حجم 587 مگ + دو بار آپدیت اتوماتیک +کلی وقت:41::13:
فکر کنم هنوز هیچی نشده عشق خودم رو نسبت به این بازی نشون دادم.:40::40::40:
==حالا کجا بیام می خوام از اول شروع کنم وقت زیادی هم برای بازی دارم(فعلا)
لپ تاپ رو از دانشگاه آوردیم خونه دیگه داخل نمیره و این ارور رو میده:19::
این ارور برای چیه؟ من تو سایت دانشگاه این بازی رو بالا آوردم ولی حالا نمیشه!؟نقل قول:
checking server,please check notice board
الان دارم از وایرلس 128 استفاده می کنم.
15 بود درسته ولی وقتی یه بازی اپدیت جدید میاره بقیه اپدیت ها میرن انگار تو اپدیت 5 تنظیم کردن که یه حیون 1000 تا exp بده و بعد تو پچ 32 رو 1200 تنظیم کردن دیگه اینجا پچ 5 لازم نیست همون پچ 32 دان میشه که تنظیم کردننقل قول:
دوباره همون کار های قبلی رو بکن autorun.bat رو اجرا کن نشد برو Shortcut to hosts و این کارتر رو بردار :#نقل قول:
حالا چی شد اینقدر دیر اومدی ؟ منتظر بودیم ؟!
هر قسمت فقط می تونه یک نوع ELE داشته باشه.نقل قول:
با اضافه شدن ELE جدید اثر قبلی از بین میره.
سلام بچه ها.
کی میگه با واریور پارتی نمیشه شرکت کرد؟
طی تجربیاتی که من به دست آوردم بهترین حالت پارتی برای واریور،دو تا واریور و یه هیلر.یه واریور و یه هیلر.حتی دو تا واریور هم خیلی عالی میتونن کار کنن و راحت موب های نارنجی aoe کنن.
ولی دو تا واریور و یه هیلر کولاک میکنن.امروز من و یه وار دیگه با یه هیلر رفته بودیم maze رو ترکوندیم.البته همه hm بودیم.
به اندازه گارد و هیلر پاگان نمیرسن
ولی خوب خوبه
من گفتم همه چیزا رو remove کردم و اتوماتیک آپدیت کردم و بازی رو بالا هم آوردم منتها سرعت سایت دانشگاه فضایی بود و الان از 128 دارم استفاده می کنم نمیشه.(ظاهرا بخاطر سرعت هستش ولی بازم سرعتم بد نیست از دیال آپ بهتره.)نقل قول:
دوباره همون کار های قبلی رو بکن autorun.bat رو اجرا کن نشد برو Shortcut to hosts و این کارتر رو بردار :#
چون از چهارشنیه هفته پیش تا دیروز اینترنت دانشگاه قطع بود!؟نقل قول:
حالا چی شد اینقدر دیر اومدی ؟