CD-UX512F اصلی تفاوت در امکان استفاده از حافظه خارجی استنقل قول:
Printable View
CD-UX512F اصلی تفاوت در امکان استفاده از حافظه خارجی استنقل قول:
دوستان واقعا J3 یک شاهکاره عمر باتری فوق العاده و کیفیت بی نظیر و کارکرد آسون و اینکه هم با دکمه های کنارش همه کاری میشه کرد هم با تاچ فوق العادش ... پلیر هایی که فقط تاچ باشن یا فقط با دکمه کار کنند مشکل زا میشن چون خیلش ها سرعت کارکردن با پلیر براشون مهمه ( تاچ سریعتره ) و بعشی ها هم اینکه بدون نگاه به صفحه یا خارج کردن پلیر از کیف یا جیب کنترلش کنن ( دکمه ای باید باشه ) و J3 همش رو داره راستی چندین بارم از دستم افتاده و سخت جونم هست... انتقال اطلاعات توش بسیار آسونه و سبک و کم حجمه البته نه خیلی کوچیک که گم بشه... حجم صداشم زیاده یعنی عمرا بتونید تا انتها ولوم بدید و تحمل کنید... فقط آندروئید نداره وگرنه بهترینه
دوستان سلام نظرتون در مورد MP3 پلیر سونی حدود 70 هزار تومانی چی هست با این بوجه چی دیگه میشه خرید مصرف باتری کم مثلا حداقل 10 ساعت و صدای عالی داشته باشه
از سونی فقط NWZ-B153Fنقل قول:
سانسا کلیپ + هم هست.
آیریور e30 و e150 هم هستن از 70 تا 100 تومن.
فلیپس هم یه سری مدل داده که قیمتهای خوبی دارن اما کیفیت صدای سونی و سانسا رو ندارن.مثل gogear spark
دوستان در حد 80 تومان این رکوردر رو دیدم سونی ICD-PX720 و بیشتر از این پول ندارم دیگه :41:
اگر تو رنج 80 تومان مدل بهتری هست که بخرم معرفی کنید فردا می خوام برم جمهوری بخرم
خواهشاً دوستان سریع جواب بدن فردا بخرم عجله دارم باید پس فردا برم خوابگاهمون در استان دیگه تا استفاده کنم در دانشگاه
اگه فقط و فقط صدا برات مهمه چیزی بهتر از CLIP یا CLIP PLUS پیدا نمیکنی . تنها دیوایسی که از COWON ها بهتر صدا میده . البته آمپ COWON رو هیچ دستگاهی نداره اما آمپ CLIP هم خیلی عالیه باید حدود 20 میلی/ کانال باشه . صداش از COWON ها WARM تره همون چیزی که خیلی ها ضعف اصلیه COWON میدوند که صدا خیلی گرمی نداره . البته بعضی ها هم صدای COWON ها رو بهتر از CLIP میدونند ولی من که خودم D2 و I9 و CLIP و CLIP PLUS رو داشتم میگم تو صدا بهترین CLIP PLUS هست بعد هم CLIP (پلاس حتی از CLIP معمولی هم کمی صدا گرم تره) . تو COWON ها هم J3 و I9 صدای گرم تری نسبت به بقیه دارند اما باز به SANSA نمیرسندنقل قول:
salam, khaste nabashid doostane azizo mohtaram. man beine 2ta player moondam. vasam faghat keifiate seda moheme.
1- creative x-fi2
2- iriver n15
baz ham migam faghat keifiate seda moheme baram.
agar gheire in 2model chize dge bood k az nazare keifiate seda pishnahadetoon bashe mamnoon misham rahnamai konid.[COLOR="Silver"].
batashakor.
البته از دید من مهم ترین عامل PLAYER نیست بلکه هدفونه . شما یه هدفون خوب بگیر برای هر کودوم از اینها مطمعن باش بهترین صدا رو تحویلت میدند
درود
یک MP3 Player توپ میخوام که کیفیت صدا از همه چیز رکن مهم تریه ! من همه جور موزیکی گوش میدم از کانتری و راک گرفته تا دوم متال و ... ! واسه همین کیفیت صوتی واسم خیلی مهمه ! بخصوص تو هدفون یا وصل کردن به اسپیکر !
با خوند چند صفحه قبل نظرم رفت روی سانسا کلیپ + ! نظرتون چیه ؟!
هدفون رو خودش خوبه ؟! نظرتون در مورد هدفون Creative EP630 چیه ؟!
به نظر خودم از لحاظ ظاهری حرف نداره ! شیک و کوچیکه ! اما از لحاظ صدا باید دوستان نظر بدن ...
و اما اینک قیمت 4گیگ و 8گیگ چنده ؟! از مجا قیمت مناسب بخرم ؟!
سپاس
این نوع سبک هایی که شما گفتید بیشتر به کوون میخوره تا سنسا.نقل قول:
اون تیپ سبک ها هر چند با هم فرق میکنند ولی ریتم و ساز هایی که توشون هست به کوون بیشتر میخوره تا سنسا
پیشنهاد شما چیه ؟!
کوون u5 ؟!
بازم میگم واسه من گرمی و واقعی بودن صدا خیلی مهمه ! من بیشتر سبک ها گوش میدم ولی اکثرا خارجی ان ! باید صدای گیتار الکتریک و ... خوب باشن و همینطور صدای خوانده و موزیک بهم بخوره ...
سلام دوستان . میخواستم ببینم mp3 cowon e2 پلی لیست داره ؟