بالانس چرخها و تنظیم جلوبندی رو خودتون انجام بدین . خیلی آسونه
نقل قول:
به لاستیکهای ایرانی و چیني) اعتمادي ندارم و چيز خوبي توي اونها نديدم بخصوص بالانس نبودن اونها كه هميشه دردسر ساز بوده و توي سرعتهاي 80 تا 110 مشكلات لرزش و زدن فرمان رو دارن و با بالانس هم چندان تغييري نميكنن.
[RIGHT][RIGHT][]
[RIGHT]
[B]
سلام .
بنده الان ده دوازده سال میشه که بالانس رو خودم تو خونه انجام میدم چون حتی وقتی بهترین لاستیک رو هم میخرم و با مدرنترین دستگاه که توی بازار هست بالانسش میکنم باز هم تو سرعت بالا لرزش داره .
بنده با داشتنِ چند وزنه ی بالانس به وزنهای مختلف ( ده گرمی , 15 گرمی , 20 , 30 70 گرمی ) خودم جک میزنم زیر ماشین و با گذاشتن چهار تا آجر پشت و جلوی دو چرخ عقب , چرخها رو یکی یکی رویِ کار بالانس میکنم اون هم تو همه ی سرعتها .
از 40km گرفته تا 160کیلومتر دذ ساعت .
اول به چیزی دست نمیزنم . با دنده ی آخر ( 5 یا 4) آروم آروم گاز میدم .
اگر تایر بالانس نباشه ماشین میلرزه .
اگر لرزید بعدش همه ی وزنه ها رو از روی رینگ برمیدارم و دوباره امتحان میکنم .
یه بار با برداشتن وزنه ها خودش میزون شد .
:20:
اگر با برداشتن وزنه ی سربی , چرخ لرزش داشته باشه با زدن یک وزنه 20 گرمی در کنار والو شروع میکنیم
اگر لرزش به شدت بیشتر شد , وزنه رو برمیداریم میزنیم به نقطه ی مقابل .
لرزش خیلی کم میشه .
بعدش با کمی جابجا کردنِ وزنه به سمتِ چپ یا راست و زیاد کردنش در صورت لزوم , لرزش کاملا از بین میره .
بعد از مدتی که این کار رو انجام بدین و قلقش دستتون بیاد ظرفِ 3-4 دقیقه تایر رو به دقت بالانس میکنید و میرید سراغ چرخ بعدی .
بنده هر سه چهار ماه با جک زدن زیر ماشین و تست کردن لاستیکها , همیشه اونها رو بالانس نگه میدارم که در طول عمر لاستیکها و کمکها و جلوبندی خیلی تاثیر داره .
برایِ بالانس تایر های عقبی اول نصبش میکنیم جلو و بعد از بالانس شدن نصبش میکنیم یر جاش .
وزنه های سربی رو میتونین از پنچرگیریها یا لاستیک فروشیها بگیرید .
=================+=========
تنظیم جلوبندی ( موازی بودنِ دو چرخ جلو با هم ) رو هم خودم با یه دونه آچار 14 و یک تکه جوبِ جارو دستی انجام میدم بدون اینکه فرمونِ ماشین کج بشه .
این کارها هم لذت داره هم کلی پول صرفه جوئی میکنید .