از فایر والم استفاده نمی کنم :sad: !؟
Printable View
از فایر والم استفاده نمی کنم :sad: !؟
اگر آي ديم رو يكي هك كرد را قفل كرد و .... چكار كنم كه دوباه نجات پيدا كنم اگر آي دي كسي را با همين آي دي لاكري كه شما معرفي كرده بوديد قفل كنيم مي فهمه كه من بودم چقدر طول مي كشه كه با يك بوتر لاگين بشيم يعني چند دقيقه طول مي كشه
دقيقا من هم اين مشكل رو دارمنقل قول:
نوشته شده توسط layenz
سلام دوستان
مي خواستم بدونم توي يا هو 8.0 قسمت share از كجا قابل دسترس . مثلا من مي خوام از فايل هاي share شده يه نفر استفاده كنم چه جوريه
مرسي
باي
سلام دوستان
میخواستم بدونم چطوری میشه پس ورد یک آی دی دیگرو بدست اورد؟
اگه برنامه ای برای این کار وجود داره منون میشم بذارید برای دانلود
:blush:
دوست عزیز آیا تاپیکی هست که مطالب رو به صورت ابتدایی یعنی از صفر شروع کرده باشه .نقل قول:
نوشته شده توسط *NashenaS*
من به شدت در این زمینه مبتدی هستم .
سلام
ناشناس جان چه عیبی داره
اتفاقا خانوم ها تو یک سری مسائل بهتر از آقایون هستند
كسي نيست كه جواب بده راستي اگر يك برنامه داريد كه كساني كه اينويزيبل آن ميشن رو نشون بده ميدونم اين سوال خيلي خيلي تكراري اما اگر مكان داره جواب بديدنقل قول:
اگر آي ديم رو يكي هك كرد را قفل كرد و .... چكار كنم كه دوباه نجات پيدا كنم اگر آي دي كسي را با همين آي دي لاكري كه شما معرفي كرده بوديد قفل كنيم مي فهمه كه من بودم چقدر طول مي كشه كه با يك بوتر لاگين بشيم يعني چند دقيقه طول مي كشه
آقا دیشب با یکی از دوستان داشتک چت میکردم که بهم میگفت هر موقع کیلک میکنم توی پنجره مثلا میخوام شکلک انتخاب کنم
پنجره بسته میشه
به نظر شما مشکل از چی بوده دوباره هم نصب کرد ولی فایده نداشت
یه سوال دیگر هم دارم که اینه که وقتی با یاهو به صورت مخفی وارد میشیم کسی متوجه ما نمیهش به صورت پیش فرض ولی هنگامی که به همان صورت اینویزیبل خارج میشیم باز به طرف نشون میده که فلانی آف شد که این ضایع هستش راهی وجود نداره
که در خود یاهو مسنجر بشه این کار رو کرد که وقتی اینویزیبل اومدیم بالا دیگه وقتی خارج شدیم اد لیستهای انم نفهمن
ممنون
اینا به صورت پیش فرض و بدون نرم افزار