متوجه منظورتون نشدم .نقل قول:
ریکاوری یا ریپیر کجا بود ؟؟
منظور من ریکاوری ایجنت بود . :31:
موفق باشید .
Printable View
متوجه منظورتون نشدم .نقل قول:
ریکاوری یا ریپیر کجا بود ؟؟
منظور من ریکاوری ایجنت بود . :31:
موفق باشید .
موقعی که با سی دی ویندوز بوت میکنی یه نصب ویندوز داره و یه repair همون جا که وارد میشی ازت جایی که ویندوز نصبه و پسوورد ادمین رو میخواد که فایلهای ازدست رفته سیستمی رو برمیگردونه .همون جا دیگه.اگه با این کار کردید سیستم بعدش چه جوری میشه؟نقل قول:
ریکاوری ایجنت کجاست و چه کار میکنه!!؟؟
سلام
مگه شما با فایلهای که اینکراپت کرده بودید مشکل نداشتید ؟
اینکراپت ربطی به ریکاوری کنسول نداره .
این محیطی که شما واردش میشید ریکاوری کنسول هستش . و از این قسمت می شه فایلهایی که مربوط به راه انداز سیستم عامل هستند را در صورت پاک شدن جایگزین کرد .نقل قول:
یه ادرس زیر نگاه کنید متوجه میشید .
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2316492&postcount=14
ریکاوری ایجنت یعنی تنها کسی می تونه به فایلهای اینکراپت دسترسی داشته باشه .نقل قول:
تهیه ریکاوری ایجنت یعنی قبل از تعویض ویندوز از فايلهاي Certificate که مروبوط به Encryption ویندوز می باشد نسخه پشتیبان تهیه کنید و بعد از تعویض ویندوز دوباره بتونید از فایلهای اینکراپت شده استفاده کنید .
موفق باشید .
ریکاوری کنسول هم واسه خودش یه سواله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیستم بعد از این کار که از لحاظ نرم افزاری تغییر نمیکنه؟این آدرسی که دادید درباره ریکاوری.. قسمت پایین توی کدها مینویسه"برای مشاهده محتوا ، لطفا ثبت نام کنید / وارد شوید"؟؟؟
فايلهاي Certificate کجا هستن که بشه ازشون backup گرفت؟
اون ادرس یک نمونه نحوه استفاده از ریکاوری کنسول هستش . خب باید با یوزر و پسوود خودت وارد بشی تا بتونی ببینی . اون www را از ابتداش بردار و بعد لاگین کن.نقل قول:
نحوه گرفتن بکاپ از ریکاوری اینجنت هم توی ادرس زیر ماکروسافت توضیح داده
موفق باشی .کد:http://support.microsoft.com/kb/241201
سلام
بخش ران در منوی استارت دیس ابل شده چگونه باید ان ابلش کرد
سیستمم در حال حاضر 224 مگابایت مموری اصلی (رم) داره در حالیکه ویندوز ایکس پی این استال شده به 512 مگابایت رم برای گارانتی انجام عملیات بهینه نیاز داره(طبق کفته تیون اپ اسپید) برا انجام عملیات بهینه چطور میشه مموری رو افزایش داد و یا بهتر بگم چطوری باید مموری اضافی در کامپیوارم اضافه کنم؟
دوستان این ایکس پی ما یکدفعه زد سرش.
موقع روشن شدن (بعد از ولکام) این اروره مسخره رو میده .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یک دقیقه وارده دکستاپ میشه. اما دریغ از هر گونه ایکونی و استارتی و هیچ.....
هیچ دکمه ای هم کار نمیکنه .
تنها راه نفوذ بهش هم کنترل الت دلیت هست. که چیزی نداره. فقط از طریق هلپش وارد "هلپ اند ساپورت " شدم و از اونجا چند بار ری استور کردمو انواعه کارا . نشد که نشد..
حالا مشکل از کجاس؟ راه حلش چیه؟؟؟؟
پیشاپیش ممنون.
مرسی که به سوال من جواب ندادیدنقل قول: