سلام آقای کاظمینقل قول:
من آدم بی ادبی نیستم مثل خیلی از مسوولان شرکتتون
توهین فقط آوردن چند کلمه مثل بی شرف نیست
بلکه وقتی شما در نهایت خونسردی و بی تفاوتی به شعور من مشتری توهین کنید اوج بی ادبیست
1- افزایش قیمتها: الان حدود 1 ماه از افزایش قیمت شما میگذره ... اگه شما راست میگفتید باید این افزایش رو بقیه شرکتها بعد از گذشت یکماه انجام میدادن...چرا ندادن؟؟؟ شاید از پول بیشتر بدشون میاد؟؟ شاید سازمان فقط هوای فن آوا رو داره؟؟ شاید فقط کاربران فن آوا باید با افزایش قیمتها مجازات بشوند؟؟
2- گذاشتن شرط 6 گیگ برای استفاده از دانلود رایگان شبانه ، عین دزدی و خلاف قانون است
شما یا دانلود رایگان دارید ( که برای همه است) یا ندارید .... این نوع عملکرد به منزله فروش اجباری کالا یا خدمات است که هر جای دیگه غیراز ایران بود شما محکوم بودید!!
3- تبدیل اشتراک کاربران 2 مگ به 1 مگ در اوایل ماه مهر بدون اطلاع رسانی و رضایت کاربران !!! (هر چند مدعی باشید که این اشتراک اسمیست و در واقع سرعت عوض نشده که باید بگویم اتفاقا دقیقا نصف شده)
4- چندین مورد قطعی های پی در پی و بعضا طولانی طی یکماه گذشته (ظاهرا بدلیل تغییرات اعمال شده در سیستم اکونتینگ شرکت) که حداقل انصاف ایجاب مینمود ضمن عذرخواهی ، اشکالات رو بصورت حجمی یا زمانی یا هردو جبران میکردید که نکردید.
5- افت وحشتناک کیفیت دانلود رایگان: متاسفانه در این مورد شما کلا تیشه برداشتید و ریشه کاربران و در اصل اعتبار شرکتتان را متلاشی میکنید.... مگر طبق قرارداد نباید اینترنت معروف به ADSL بصورت 24 ساعته فراهم باشه بجز در شرایط استثنائی.... خب شما طبق کدام بند بصورت خودسرانه اقدام به قطع اینترنت کلیه کاربران در حدود 2 نیمه شب برای 30 دقیقه میکنید؟؟؟ این چه سیستم مزخرفیست که شما پیاده کردید؟؟ اگه شرکت توان و عرضه ارائه دانلود رایگان ندارد خب اون رو حذف کنید نه اینکه با اعصاب من کاربر بازی کنید؟؟؟!!!
در پایان بازهم تاکید میکنم که شفاف سازی و صریح گویی خیلی بهتر از لاپوشانی کردن است ( چیزی که در شرکت شما بصورت وعده دادن برای چند روز بعد به صورت عادتی کثیف و همیشگی در آمده)
همین خانم ترکمان در چند نوبت قولهایی دادن و بعد از منقضی شدنهای چندباره قولهایشان در مورد رفع اشکالات خیلی راحت جواب سر بالا دادن
این است که من به شرافت نداشته ایشان شک دارم ....