خبریه؟
دوستام توی کرمان میگن اینجا هم دیده شده یکی میگه تو اهوازم بوده الانم که میگید تو تهرانم دیده شده شاید امدن طرح و برنامه ریزی برا 2012 رو انجام بدن کمه چجوری از چه جایی حمله کنن:31:
Printable View
خبریه؟
دوستام توی کرمان میگن اینجا هم دیده شده یکی میگه تو اهوازم بوده الانم که میگید تو تهرانم دیده شده شاید امدن طرح و برنامه ریزی برا 2012 رو انجام بدن کمه چجوری از چه جایی حمله کنن:31:
چی کار شده نگرفتم؟نقل قول:
میشه قضیه رو کامل بگی؟ یعنی باز UFO دیده شده؟
چرا خیلی هم خوب میشهنقل قول:
دلایل عقلی و نقلی و تجربی از وجود چیزهای ناشناخته زیاده.چه رو هوا چه رو زمین
اما کدوم یکی از اینها ثابت میکنه منشا غیر زمینی دارن؟ (حالا از کرات یا کهکشانهای دیگه)
شما یک دلیل که ثابت کنه چیزی منشا غیر زمینی داره به من نشون بده
---------- Post added at 04:13 PM ---------- Previous post was at 04:12 PM ----------
دوست عزیز صفحه قبل گفتم که مانور پهپادها هستنقل قول:
اگر واقعا چیز عجیبی بود مطمئن باشید در پادگانها و مراکز نظامی آماده باش میدادن و هر شب صدای ضد هوایی می شنیدید
فکر کردید شبانه روز اینهمه آدم چشمشون به آسمونه متوجه چیزهایی که شما می بینید نمیشن؟
اون اشیای نورانی که این چند شب دیده شده احتمال خیلی زیاد پهباد بوده. این پهبادها کاربرد جاسوسی دارن و رادار گریز هستن.
اینکه مانور بوده از طرف ایران یا عملیات شناسایی بود از اون ور آب، من نمیدونم میتونید از نظامی ها بپرسید ولی احتمال خیلی زیاد میدم که همین پهباد بوده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پهبادها در شب به رنگهای قرمز و زرد سبز دیده میشن
نقل قول:
ای بابا. این یوفو ها از اهواز ما هم سردرآوردند؟
نقل قول:
چرا خیلی هم خوب میشه
دلایل عقلی و نقلی و تجربی از وجود چیزهای ناشناخته زیاده.چه رو هوا چه رو زمین
اما کدوم یکی از اینها ثابت میکنه منشا غیر زمینی دارن؟ (حالا از کرات یا کهکشانهای دیگه)
شما یک دلیل که ثابت کنه چیزی منشا غیر زمینی داره به من نشون بده
نمیشه دوست من:دی
شما یک دلیل بده که ثابت کنه اینها منشا زمینی دارن؟
1 درصد هم احتمال نمیدم اینا باشن:دینقل قول:
اون اشیای نورانی که این چند شب دیده شده احتمال خیلی زیاد پهباد بوده
خودت میگی کاربرد جاسوسی دارن بعد این نور و این ارتفاع اصلا با عقل جور در نمیاد.
خودتون مقایسه کنید:
حتی 1 لامپ واضح هم وجود نداره.
اجسام دیده شده(به نور زیادشون توجه کنید)
دوست عزیز مدعی باید حرفش رو ثابت کنه.من چیزی رو در اطراف زمین می بینم که نمی شناسم.شما میگی ممکنه بعضی از اینها منشا فضایی داشته باشننقل قول:
خوب ثابت کن :46:
شایدم عوامل جاسوسی اونور آب باشه .
من شتیدم که قبل از حمله به عراق از این چیزا دیده شده .:41:
خب از ویژگی این پهبادهای جاسوسی همینه. از زمین ( ایرانیها) نمیتونن بزننداش. بابک هم چند صفحه قبل گفت که زمان جنگ ایران و عراق از این چیزها زیاد دیده و با ضد هوایی نمیتونستن بزنن.نقل قول:
خودت میگی کاربرد جاسوسی دارن بعد این نور و این ارتفاع اصلا با عقل جور در نمیاد.
چون جاسوسیه دلیل نمیشه قایمکی بیاد. خیلی با اقتدار میاد جلو یه زبون درازی هم میکنه و بعد میره :دی
حالا این دلیل بر جنگ نمیشه. اونها جاسوسی میکنننقل قول:
من شتیدم که قبل از حمله به عراق از این چیزا دیده شده . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این مورد ایجا نوشته:
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/UFO_sightings_in_Iraq#2003
هیچ کس تا حالا نتونسته همچین چیزیو ثابت کنه چه انتظاری از من داری:دینقل قول:
دوست عزیز مدعی باید حرفش رو ثابت کنه.من چیزی رو در اطراف زمین می بینم که نمی شناسم.شما میگی ممکنه بعضی از اینها منشا فضایی داشته باشن
خوب ثابت کن
من اینو میگم:
حرفی در مورد ماهیتش نزدم چون نمیدونم چین.نقل قول:
وفوها اشیای پرنده ناشناخته ای هستند كه هیچ كس تاكنون نتوانسته هویت واقعی آنها را كشف كند.
وفو منظره گزارش شده از یك شیء یا نور دیده شده در آسمان یا خشكی است كه به صورت خط سیر، حركت، جنبش، نور یا رنگ ظاهر می شود و هیچ توضیح منطقی یا طبیعی ندارد.[/]
شما گفتید
شما باید اثبات کنید دیگه:دینقل قول:
توضیح منطقی یا طبیعی دارد.
---------- Post added at 04:47 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------
والا من اگه بدونم اینا وسایل جاسوسیه بیشتر میخندم تا به اقتدار کسی پی ببرم:دینقل قول:
خیلی با اقتدار میاد جلو یه زبون درازی هم میکنه و بعد میره
---------- Post added at 04:47 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------
والا من اگه بدونم اینا وسایل جاسوسیه بیشتر میخندم تا به اقتدار کسی پی ببرم:دینقل قول:
خیلی با اقتدار میاد جلو یه زبون درازی هم میکنه و بعد میره