نقل قول:
شما نظرتو برا خودت نگه دار من خودم N70 دارم در ضمن دلیل نیست هر گوشی چون سیمبیان هست پس عالیه
:31:
یکی که قیمتشو تو تهران داره به من بگه ممنون میشم
Printable View
نقل قول:
شما نظرتو برا خودت نگه دار من خودم N70 دارم در ضمن دلیل نیست هر گوشی چون سیمبیان هست پس عالیه
:31:
یکی که قیمتشو تو تهران داره به من بگه ممنون میشم
نظرمو برای خودم نگه میدارم...حالا یه کمیشو دادم به تو....چی میشه ؟نقل قول:
در ضمن اگر برای راحتی میخوای برو سراغ گوشی های جاوا....سیمبین حرفه ای هست...اگر هم هنوز راحت تر میخوای برو سراغ 1100 که هیجی نداره و خیلی راحته....
آقا بیخیال نخواستیم کسی راهنمایی کنه بیخیال !!!
اینا کین تورو به خدا
دوستان يه سري به اينجا بزنيد:
اين بازي روي 5700 من نصب ميشه و گرافيك جالبي داره. فايلهاي اصلي بازي .exe هستش و روي كامپيوتر هم اين بازي اجرا ميشه ولي يك فايل سيس داره كه اگر روي گوشي بريزيد و فولدر بازي هم روي مموري كپي كنيد، بازي روي گوشي اجرا ميشه.کد:http://www.dotsis.com/mobile_phone/showthread.php?t=38168
فقط نميدونم كنترلهاش چطوريه. در اين مورد اگر به نتيجه اي رسيديد حتما بگين.
ویزی..سعی کن احترام خودتو نگه داری....من هم میتونم توهین کنم بهت....نقل قول:
سوال کردی ..جوابت دادم...خودت کشش دادی...
در ضمن فکر کردی خودت کی هستی تو رو خدا....!!
چرا رنگ قرمزش اینقدر کمیاب شده ؟
الان یک ماه و نیمه هروقت زنگ میزنم به نمایندیگهاش ( 3تا شهرستانم ) میگن فقط سیاه داریم !
اخه میگند نوکیا رنگ قرمز را به خطر مشکلاتی داشته جمع کرده و فقط مشکی و زیتونی تولید میشه!!منکه خودم قرمز دارم و راضی هستمووفقط چند بار تا حالا ریست شده که این هم یک چیز طبیعی هست!!
فکر کنم اون رنگ سبز رو جمع کرده
آخه اولاش توو سایت نوکیا رنگ سبز هم بوود ولی الان نیست
البته توو فروگاه ها هست ولی نمایندگیهایی که ادرسشوون توو سایت نوکیا هست رنگ قرمز رو ندارن !
آقایون عزیز برای 5700 هنوز نرم افزار چراغ قوه نیومده؟
سلام بچه ها میخواستم اگه میشه تمام راههای که باری کم کردن مصرف باتری هست رو اینجا بنویسید تو یه پست بعد بگید کجا میتونیم بفهمیم باتری گوشی اصل غیر از بر چسب هولوگرام.ممنون میشم با تشکر