تو خود uninstall میری هنگ میکنه یا وقتی روی برنامه کلیک میکنی؟ در ضمن چه برنامه هایی رو میخوای uninstall کنی؟نقل قول:
Printable View
تو خود uninstall میری هنگ میکنه یا وقتی روی برنامه کلیک میکنی؟ در ضمن چه برنامه هایی رو میخوای uninstall کنی؟نقل قول:
نقل قول:
وقتی روی Unistal در control panel >other کلیک میکنم گیر میکنه دیگه هیچ کاری نمیشه کرد.و میخواستم بازی harry poter رو آنیستال کنم.من در کل بازی کم نصب میکنم ولی از هری پاتر خیلی خوشم میاد.میشه کمکم کنید؟:42::44::9::44::44::42::42::42::42:
گوشیو خاموش کن، مموری رو خارج کن و دوباره روشن کن. وقتی گوشی اومد بالا، یک دقیقه صبر کن و بعد برو تو قسمت uninstall . ببین اینجوری درست میشه؟نقل قول:
ممنون متا جان درست شد دیگه هیج وقت بازی نصب نمینم بازم دستت درد نکنه.
قبلا هم این سوال را پرسیدم ولی خوب جواب نگرفتم
گوشی من عکس ها را قاطی می کنه مثلا عکسی می گیری یه تیکه اش رنگی میشه یا با عکس هایی که قبلا حذف کردم و delete کردم قاطی میشه :18: و یا بعضی از عکس هایی که با بلوتوث هم می گیرم همین مشکل را داره !!!
البته این مشکل با مموری 1 گیگ پیش میاد و با مموری فابریکش مشکلی نداره ! دیروز اطلاعات گوشیم را چک کردم متاسفانه چینی بود :41: ممکنه که گوشیم مموری 1 گیگ را ساپورت نکنه؟ اگه 512 بگیرم به نظر شما درست میشه؟ آیا کسی همچیم مشکلی داشته؟؟؟؟
متشکرم
سلام به همگی لطفا فوری جواب بدین ای p990i های جدیدی که اومدن مشکل زمان اس ام اس توی اینباکس رو ئارن یا نه
سوال دیگه صدای این گوشی بود آیا از ان70 نوکیا بلندتر و صد البته میدونم که کیفیتش بالاتر هست
نه مشکلی ندارند . الان inbox من sms ها را به ترتیب تاریخ مرتب کرده و مشکلی نداره :20:نقل قول:
نه . خواهر من N70 داره و من p990 . بی تعصب میگم که صدای گوشی من نسبت به N70 کمتره ! اگه روی صدای گوشی خیلی تاکید دارید این گوشی را بهتون پیشنهاد نمی کنم
دوست عزيز، شايد مموری 1 گيگ شما تقلبیه و بخاطر اين مشکل پيدا ميکنه...نقل قول:
آخه یک بار مموری را عوض کردم باز مشکل داره !!!!!
سلام
من تازه p990 گرفتم...
همهي p990 ها پيكچر مسيج نميگيرن يا مال من اينجوريه؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!