دوست عزیز ، همون لحظه ای که درخواست تخلیه به isp رو دادی ، باید بری سایت 195 و از آسیاتک شکایت کنی ؛ 2 روز نشده ،خطت تخلیه میشه...نقل قول:
Printable View
دوست عزیز ، همون لحظه ای که درخواست تخلیه به isp رو دادی ، باید بری سایت 195 و از آسیاتک شکایت کنی ؛ 2 روز نشده ،خطت تخلیه میشه...نقل قول:
آقا من آسیاتک گرفتم! همه چی خوبه! ولی هر وقت مودم رو روشن میکنم ، 1 دقیقه بعد چراغ ADSL روشن میشه ولی تقریبا یه 20 دقیقه طول میکشه تا چراغ اینترنت روشن بشه!!!!! کسی این مشکل رو نداره؟؟؟ :n41:
وقتی چراغ اینترنت وصل بشه، دیگه قطع نمیشه!
بیست دقیقه بعد؟!بابا چیه این.زنگ بزن پشتیبانی.بگو درستش کنن.با یه مودم دیگه هم چک کن ببین همینه.مال من خیلی زود وصل میشه.یک خورده طول می کشه تا چراغ لینک بیاد ولی بعد از چراغ لینک چند ثانیه بعد اینترنت هم وصل میشه.نباید این طوری که تو گفتی باشه.نقل قول:
Sent from my K017 using Tapatalk
برو تو تنظیمات مودم، قسمت pppoe همونجا که یوزر پس رو وارد کردی بگرد باید گزینه ای باشه واسه حالت کانکت شدن که بذارش روی always on یا همچین چیزینقل قول:
زنگ زدم و اونا میگن از مودم خودم هستش. ولی این مودم رو با 5 تا شرکت مختلف استفاده کردم و درست بود، تا آسیاتک گرفتم اینجوری مشکل دار شد؟؟!!! :n13:نقل قول:
با یه مودم دیگه هنوز تست نکردم
ممنون
این کارو هم کردم. ولی فرقی نکردنقل قول:
ممنون
مودمت چیه؟!نقل قول:
یه سوال شما که میگین سرعت حامی با چالاک تو روز فرقی نداره .اگر تو دانلود شبانه از سرور های داخلی دانلود کینم بازم سرعت همون هست یا اسمی میشه؟نقل قول:
اسیاتک اکانتینگش روی هر تغییری از مودم حساسه و برخی مودم ها در هر بار خاموش رو روشن اگر روی اتوماتیک باشه تغییراتی حاصل میکنن که همین باعث میشه شما کانکت نشی اما اگه مودمت رو dlink یا tp-link بگیری مشکلی نباید داشته باشی.نقل قول:
ممنون میشم کسی جواب بدهنقل قول:
متاسفانه من ۱۰ مگابیت دارم صبح تست کردم بهشون می گم سرعتم رسیده زیر ۱۰۰ می گه توی منشور مشتری امده است بدلیل تراکم در ساعات رایگان ما تضمینی روی سرعت در ساعات رایگان نمی دهیم و شما ان را امضا کرده اید.من یکی که از ماه دیگه سرویس های پایین تر می گیرم که ارزون تر در بیاد .تا الان هم اگه نگرفته بودم فقط بخاطر دانلود شبانه اومد که اونم با این وضع پرید.دیشب چه داخل چه خارج به زیر ۱۰۰ هم می رسید.نقل قول:
روی حامی و چالاک توی شب اصلا حساب باز نکن.اگه می خوای بگیری ۵۱۲ به بالا.