شما انقد اطلاعات غلط نده خواهشا!!! یجوری از این سرعتا حرف میزنی انگار کسی پارس نداره نمیدونه سرعتش چجوریاس!!!!نقل قول:
Printable View
شما انقد اطلاعات غلط نده خواهشا!!! یجوری از این سرعتا حرف میزنی انگار کسی پارس نداره نمیدونه سرعتش چجوریاس!!!!نقل قول:
خب شما اگه 1024 محدود پارس داری تست سرعت بگیر و تو همین تاپیک بذار و در مورد سرعتت توی روز و شب توضیح بده.جرم که نیست.اگه 1024 محدود داری و شرایطت اینجور نیست یه تست سرعت بگیر و یه گزارشم از دانلود شبانت بذار.تازه اگه اسم شهرتو هم بنویسی که بهتر.کسایی که مشتری جدید پارس هستن میتونن بفهمن تو هر شهری سرعتا جحوریه و به قول شما اطلاعات غلط بهشون داده نمیشه.
اینم یه تست سرعت از سایت speedtest. یا به قول شما همون اطلاعات غلط.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوزستان خرمشهر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
این باگ 1:45 دقیقه شون همیشه جواب نمیده.
یعنی برای من اینطوریه.
چند بار تاحالا امتحان کردم.
همیشه هم از 1:48 شروع می کنم ولی بعضی وقت ها کم می کنه و بعضی وقت ها نه!
دوستانی که سرویس 1024 محدود دارن اگه بخوان عکس از سرعت دانلودشون بزارن تا همه ببینند
عزیز دلم میخوای منم همین تستو بزارم با همین سرعت؟ خیلی دوست داشتم ساعت تست گیریتم بگی ب همه و خودتم میدونی که صبح این تستو گرفتی! آره منم صبح تست میگیرم دقیقا سرعتم همینه!! ولی خودتون میدونید از 2 3 بعد از ظهر دیگه این نیست و خیلی کمتر از ایناس سرعتش.شب که دیگه نگو اصن. بازم دوستان میتونن بیان نظرشونو بگن!نقل قول:
دوست خوب و گلم آخه من که قصد سوئی ندارم.شما خودت پستای قدیمی منو ببین.تا حالا چندین بار به دوستان توصیه کردم که پول خودشونو بیخود هدر ندن.به خصوص برای سرویسهای گرون قیمتی مثل 512 نامحدود پارس که ماهی 90 تومن قیمتشه.در حالی که 1024 محدود پارس ماهی 20 تومن هزینه داره و دانلودش تو یک ماه از 512 نامحدود بیشتره.نقل قول:
در مورد سرعت هم هر ساعتی که خودتون صلاح میدونید بگین تا تست بذارم.اینو قبلا هم گفتم که سرعت پارس با سرورهای خارجی افتضاحه و با سرورهای داخلی خیلی عالیه.اینم تست الان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها واسه من از عید به بعد از حسابم کم نمیکنه واسه شما هم همینطوریه؟
سرعت دانلود شبانه هم مثل روزاست......
قضیه چیه؟
راستی اگه مصرف کنیم همون لحظه از حساب باید کم بشه دیگه .درسته؟من تقزیبا تازه سرویس گرفتم نمیدونم زیاد
سلام
میگم آیا واقعا سرعت دانلود در شب با لیچرها افزایش می یابد؟ البته تست کردنش ارزونه . سایت فایل گ یر خوبه به نظرتون؟؟
من با 512 یه شب 1.3 گیگ گرفتم ولی الان چند شبه حول و حوش 550 مگ شده . چرا به نظرتون ؟؟ سرور سایت پی سی د انلود (مال بازی هاش) شلوغه یعنی؟ چون اون 1.3 گیگ مال فیلمی بود که از اون سایت گرفته بودم شاید مال بازی هاش شلوغ باشه نه ؟؟
پارس آنلاین ترافیک مصرفی رو لحظه ای نشون نمیده.مودم رو یه بار ریستارت کنید تا کم کنه.وقتی بدون کانکشن وصل میشید با خاموش و روشن کردن مودم ترافیک بروز میشه.نقل قول: