نه عزیز اگه تک ISP نبودیم که اصلا از من تو این تاپیک پستی نمیدیدننقل قول:
20 روزی عالی شده بود الان دوباره یکم کم شده
اینم یک تست مسخره از سایت مسخره Speedtest
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نه عزیز اگه تک ISP نبودیم که اصلا از من تو این تاپیک پستی نمیدیدننقل قول:
20 روزی عالی شده بود الان دوباره یکم کم شده
اینم یک تست مسخره از سایت مسخره Speedtest
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنمائی کنیدنقل قول:
اسپید تست سرعت لحظه ای شما رو میده یعنی ماکسیمم سرعت شما در صورتی که سرعت متوسط مهمه نه لحظه ای.نقل قول:
میدونم برای همین گفتم تست مسخره از سایت مسخرهنقل قول:
دیدم همه میگذران گفتم منم بگذارم
منظور از تک ISP چیه؟نقل قول:
یعنی همین تو شهر شما سرویس میده فقط؟
بفرما اینم از تست جدید!!!نقل قول:
الان اصلا صفحه باز نمیشه
مگاآپلود سرعتش 10
تورنت از 5 بالاتر نمیره!
رپید باز نمیشه....
مثلا سرویس 512!
عوضیا فقط همین رو بلدن بگن.یه مشت آدم اسکل نشستن اونجا همین رو کپی پیست میکنن برای همه.من میگم مشکل پینگ دارم شر و ور تحویل من میده عوضی.این پولی که میگیرن حرومشون بشه.کوفتشون بشه...
خط شما چک شد و مشکلی روی خط شما مشاهده نشد و سرعت اتصال مودم شما نیز مناسب میباشد.از آنجا که مسئله افت سرعت به صورت لحظه ای بررسی میشود خواهشمندیم زمانی که مشکل افت سرعت و pingtime داشتید همان لحظه و از طریق یکی از روشهای زیر با ما در تماس باشید:a. در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در قسمت "چت آنلاین" با کارشناسان پشتیبانی فنی چت کنید.b. در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از login کردن در قسمت "گزارش مشکلات" مورد خود را توضیح دهید.c. به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل ارسال کنید(با ذکر مشکل و مشخصات خود و شناسه کاربری).d. .با شماره تلفن 23089 پشتیبانی فنی 24 ساعته تهران تماس بگیریددر صورت برطرف نشدن مشکل با ما با یکی از این راهها در تماس باشید:· در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در قسمت "چت آنلاین" با کارشناسان پشتیبانی فنی چت کنید
· در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از login کردن در قسمت "گزارش مشکلات" مورد خود را توضیح دهید
· به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایمیل ارسال کنید(با ذکر مشکل و مشخصات خود و شناسه کاربری)
· با شماره تلفن 23089 پشتیبانی فنی 24 ساعته تهران تماس بگیرید
با تشکر
نقل قول:
اکه مستقیم کنی که مشکلی نداره:31: