امروز دوباره یکم پاکت لاست بوجود اومد.امیدوارم ربطی به تموم شدن تعطیلات و شروع کار ادارات و این چیزا نداشته باشه و موقتی باشه.
Printable View
امروز دوباره یکم پاکت لاست بوجود اومد.امیدوارم ربطی به تموم شدن تعطیلات و شروع کار ادارات و این چیزا نداشته باشه و موقتی باشه.
پس قطعا مشکل مخالفت مخابراته؟ یعنی شرکت شما آمادگی داره که همین الانم این تجهیزاتو در صورت موافقت مخابرات نصب کنه؟نقل قول:
اصلا هم مشخص نیست کی ممکنه این محدودیت برطرف بشه؟
بله امادگی وجود دارهنقل قول:
موقتی هست و دلیلش مصرف بالا تو این مرکز که شما تشریف دارید هست. طبق گزارش واحد توسعه جزو مراکز در حال پیگیری برای توسعه اعلام شده.نقل قول:
اقای @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای سرویسهای بالای 1024 که شبها نیم بها هستن نمیشه بجاش ساعات کمتری ولی به صورت رایگان باشه؟ مثلا بجای 1 تا 7 ، 1 تا 4 رایگان باشه.یا اینکه به انتخاب کاربر یه هفته در ماه شبها رایگان باشه و بقیه شبها تمام بها.
نقل قول:
اگه می فرمودید 4-7 شدنی تر بود تا 1-4
چه صبری داری به خدا من بودم تا حالا بیست بار شرکتم رو عوض میکردم , باریکلا به این صبر و پشتکار :n33:نقل قول:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چی میگردم پرداخت اعتباری رو پیدا نمیکنم، تغییر کرده؟
اگه تو کلاسیک مود برید میبینید تو quick task هنوز اضافه نشده.نقل قول:
پیداش کردم. الان 256 نامحدود با محدودیت انتخابی شارژ کردم، یکی از پین ها رو هم از قسمت هدایا فعال کردم، ولی هنوز تغییری توی سرعت ایجاد نشده.نقل قول:
حدود 10 دقیقه باید شده باشه، 2 بار هم مودم رو ریست کردم. لینک دانلود هم مشکلی نداره.