درود.
انگار اسپید تست بذاریم، پست ارزش معنایی بالاتری نسبت به کمک کردن داره! :دی :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی شخصی سوالی میپرسه و کمکی از دست من نوعی بر بیاد، خیلی خوبه که کمک کنیم به هم و همدیگر رو راهنمایی کنیم.
در قالب پی نوشت، آنتی اسپم میذارم! آخه از نظر من اون تیکه ی اول پستم اسپم به حساب میاد!! :دی
پ.ن 1 : آنتن ها به دستم رسید. طبق حرف فروشنده و کاتالوگش این 4G رو مثلا نمیگیره ولی به نظر من اشتباه میگند (یا بهتر بگم، اینا آنتن های تقویتی سیگنال موبایل هستند حالا ما میخوایم برای این کار استفاده کنیم، دقیقا مثل یاگی ها). به هر صورت دیگه خریدیم حالا، تا عصر اگر شد براش سیم تهیه کنیم (فیشش متفاوت هست :n27:) و وصلش کنیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن 2 : به عنوان شخصی که روزی ناظر
همین بخش بوده و از خود مدیرا هم بپرسید، کسی بوده که نقش زیادی توی چیدمان و تقسیم بندی بخش به همین شکلی که الان میبینید، داشته؛ میگ که اگر نیازی به تذکر باشه، بذارید ناظرا تذکر بدن نه شخص دیگه ای.
حالا فارغ از شوخی و اگر جدی بخوایم بگیم، من یه پیام خصوصی به میلاد جان یا وحید عزیز میزنم، اگر صلاح بود که یه پست های قدیمی از خود مدیرا رو به رسم قدیم میبریم و یه تاپیک میسازیم برای بحث در مورد آنتن ها و پست های به درد بخور اینجا هم منتقل میشه، اگرم صلاح نبود که ما دیگه چیزی نمیگیم :دی شما خودتون با سعی و خطا برید بخرید و مث ما ریسک کنید، یه نتیجه ای بهتون میده دیگه :دی والا :دی .