برای منم این هدیه نوروزی يک سال اشتراک آنتی ويروس بيت ديفندر اومده ولی زده به ارزش 65 هزار تومن ! دوستان که میگن واسه اونا زده 50 هزار تومن !
بخوام بفروشمش جایی هست ؟ همین کد فعال سازی و سریال اصلشه ؟
Printable View
برای منم این هدیه نوروزی يک سال اشتراک آنتی ويروس بيت ديفندر اومده ولی زده به ارزش 65 هزار تومن ! دوستان که میگن واسه اونا زده 50 هزار تومن !
بخوام بفروشمش جایی هست ؟ همین کد فعال سازی و سریال اصلشه ؟
اگه حوصله داری برای دانلود بعد سه یا چهار دقیقه دیسکانت کن دوباره وصل شونقل قول:
نقل قول:
اونجوری که اون دوستمون چند پست قبلت گذاشته بود شبی 7.6 گیگ دان کرده که البته فک کنم گذراست و خودشون هم گفته بودن که "عید اینجور شده"
ولی من دقیقا شبها سرعت واقعیم رو دارم و شبی حول و حوش 1 گیگ دانلود میکنم البته کلا 8 روز که از پارس 512 گرفتم و تا الان که فوق العاده بوده به نظرم .
من قبل از عید شبی 2 تا 2.5 گیگ میگرفتم الآن شده 5 تا 7.5 ولی دوباره کم میشه برمیگرده رو حالت قبلنقل قول:
زنگ زدن پارس لاین اینو میخواستم:
POL-1024-U
1 مگ نامحدود ماهی 220 هزار تومان و سالی 2,360 میلیون
میگفت چون خوب اینقدر میدید مشمول جایزه مصرف منصفانه نمیشه و سرعتتون 24 ساعت دانلود کنید همون هست و Burst هم داره و....
ان هم فقط برای سرورهای خارجی و اروپایی میخوام
دوستان کسی گرفته داره؟ راست میگند؟ میخوام اینو بگیرم
سرعت تا 1.7 بالا میرهنقل قول:
البته شبا میشه همون 1مگ
ممنون پس شما همین 1 مگابیت نامحدود را دارید و سرعتش از سرورهای اروپایی خود هست با speedtest.com میگیرید؟نقل قول:
در 24 ساعت صبح ظهر عصر شب یکسان هست؟ سرعت تک کانکشن هم که همون speedtest.com میشه هم یکسان یعنی نرمال 1 مگ هست 24 ساعت؟
من سرویس 512 محدود دارم ولی شبها سرعتم از 70 بالاتر نمیره!
ولی روزها سرعت خوبی دارم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 مگابیت دیگه !؟ یعنی سرعت 128 کیلوبایت ! همون سرویسی که تو بعضی از مراکز استانی ، مخابرات میده 60 تومن ، پارس میده 220 تومن !نقل قول:
60 تومن نه 1 مگ نامحدود رو الان مخابرات ميده 43 تومن(شهر اروميه ) :n02:نقل قول: