سعید جان اگر پستهای قبلی رو بخونید من پیشبینی کرده بودم که کار ایشون به فحاشی بکشه و گفته بودم که دیگه پاسخی براش ندارم .
ایشون اومده در قبال کلماتی مثل لوس بازی و کودک و کارهای بچه گانه از کلماتی مثل نفهم و بی خانواده و کله شق استفاده کرده !
اولین باری نیست که میبینم وقتی یک شخصی مهمل میبافه و حتی یک نگاهی به منابع نمیندازه وقتی حرفی برای گفتن نداره شروع میکنه به فحاشی .
روال پست ها کاملا روشنه ، دوستان برند خودشون بخونند - ایشون حتی نمیدونست که مانگا چی هست و حتی نمیدونست چرا اسم اویل عوض شده و مدعی شده که اسم ژاپنی بازی BioHazard هستش !!!
عین جملش بدون کم و کسری و بعدش اومده میگه من کی گفتم Biohazard ژاپنی هستش ؟ :18:
و مشخصه حتی یک دور هم نخونده که چرا اسم بازی عوض شده و اگر دقت کرده باشید تا قبل از اینکه من در این باره حرفی بزنم و با لینک نشون بدم داستان چیه ایشون اصلا از این داستان حتی خبر هم نداشت ! و در عین حال فکر میکرد که CastleVania مانگا نیست :
پیداست که ایشون تا قبل از این نه میدونست مانگا چیه ، نه انیمه و نه هنتای و یک چیز جدید هم الان اضافه میکنم که میدونم نمیدونه چیه - GURO - گورو به مانگاها و انیمه هایی میگند که توشون خشونت بسیاری وجود داره .
ما انیمه سه بعدی هم داریم که سبک فاتال فریم هستش و زیر مجموعه ی همون GURO میشه و شرط میبندم که تا قبل از اینکه همین رو هم من بگم باز ایشون ازش خبر نداشت و چیزی در بارش نمیدونست ، کافیه کلمه ی 3D Anime رو توی گوگل سرچ کنید ، میبینید که تمام بازی های مورد علاقه ایشون مثل همون DOA فهرست میشند و از شکل و شمایل آن چه که فهرست شده قشنگ میفهمید که توی بیشتر بازی های ژاپنی منجمله اونهایی که ایشون لیست کردند این قاعده رعایت شده .
Guro رو هم اگر سرچ کنید چیز های نه چندان خوشایندی میبینید که البته توی بازی ها به خصوص بازی های ژاپنی خیلی دیدید .
و طبیعی هستش که ژاپن ، در انیمه و مانگا از همه ی دنیا جلو تر باشه ، چون سبکی هست که خودشون درست کردند .
و لحن من هم زمانی در بحث کردن با ایشون تند شد که پاش رو از گلیم خودش دراز تر کرد :
و جالبه که DOA بازی کردن رو افتخار میدونه :27:
و الان هم که دیگه وقاحت رو به حد کمال رسوندند و رسما دارند فحاشی میکنند !
دست آخر هم مثل دختر بچه های 6 ساله قهر میکنند و متواری میشند :13:
دیگه من چی دارم که بگم ؟ خاطرتون باشه چند وقت پیش هم یکی دیگه این طوری بود که میخواست بدون سند و مردک و از روی باد هوا حرف بزنه و به بقیه میگفت که شماها همه از دم هیچی نمیفهمید ولی من میفهمم ! و لحن صحبت کردنش هم دست کمی از ایشون نداشت - آخر معلوم نیست چی شد و کجا رفت .
اولین بحث من با شهاب رو یادتونه ؟
کجا به بی احترامی و لحن بد کشید ؟ دلیلش میدونید چی بود ؟ چون دو طرف به بلوغ فکری رسیده بودند و الفبای بحث کردن رو بلد بودند و هر چیزی میگفتند منبع و مدرک داشت و از روی شکم حرف نمیزدند .
یه چیز جالب تر ، ایشون تا قبل از اینکه حرفی در مورد منبع آوردن بشه مدام یک چیزی رو مثل طوطی تکرار میکرد و یحتمل نمیدونست ویکی پیدیا چیه :27: بعدش که دید ما ها از اونجا منبع میذاریم ایشون هم یاد گرفت لینک میذاشت :31:
به هر حال هدف از بحث کردن یاد گرفتن از طرف مقابل هست و من خوشحالم که ایشون 4 تا چیز یاد گرفته :21:
من هم در جریان بحث با ایشون فهمیدم که ایشون ناروتو و سایر بازی های سبک مانگا و انیمه رو خیلی دوست داره ولی در عین حال نمیدونه که منشا شون چی هست !
توی متال گیر به اون عظمت المان های مانگا و انیمه رو میشه به وضوح دید - چه برسه بازی هایی که بیش از 80% شون مانگا و انیمه هستش ، این فرهنگ ژاپنی هاست که توی هر چیزی مانگا و انیمه رو بچپونند .
توی متال گیر Sons Of Liberty اگر خاطرتون باشه اونجایی که باید از متال گیر عکس بگیری و توی اون کامپیوتر پشت سر سرباز ها لاگین میکنی ، همش مانگا هستش ، حتی قیافه ی اولگا که یک زن روس هست و ریدن که یک یونیت آمریکایی هست هم الهام گرفته از سبک مانگا هستش .
خوب من با کسی که این چیز ها رو نمیدونه چه بحثی دارم بکنم ؟
قضاوت پای دیگران که میخونند .
فکر هم میکنم بهتر باشه این داستان رو ادامه ندیم و چون اینجا تاپیک 360 هستش ، نه کلاس خصوصی آموزش سبک شناسی به برخی کاربران که هر انتقادی ازشون رو میچسبونند به تازه وارد بودنشون و پارتی بازی !