سلام.من خیلی این چند روزه دانلود نداشتم.نقل قول:
ولی سرعت باز شدن صفحه ها مثل قبل برای من هست.
مودم رو چند دقیقه خاموش کنید.اگه درست نشد به ۲۰۲۰ زنگ بزنید.
شاید کاری کردند.
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
Printable View
سلام.من خیلی این چند روزه دانلود نداشتم.نقل قول:
ولی سرعت باز شدن صفحه ها مثل قبل برای من هست.
مودم رو چند دقیقه خاموش کنید.اگه درست نشد به ۲۰۲۰ زنگ بزنید.
شاید کاری کردند.
من ماه اولم بود ، حجمم یه مقدار مونده بود ولی ریست نشده ، به ماه بعد انتقال پیدا کرده؟ وقتی صفر بشه حجم این ماه اتوماتیک میاد؟
سلام،من به طمع اینکه رنگین نت ۵۴۰گیگ ماهیانه است اومدم مخابرات و ۵۴۰گیگ خریدم ۳۸۰تومن شش ماهه،نگو که ۵۴۰ گیگ برای کل دوره است یعنی ماهی۹۰گیگ،القصه که هرچه گفتم قبول نکردن و ۵۴۰گیگ ظرف۳۵روز تموم شد،این کلاه برداری در روز روشنه
حجم انتقال پیدا نمیکنه !نقل قول:
سر ماه شارژ شد اتومات شارژ جدید اضافه میشه
ریدن تو مخابرات احیاناً؟:n08::n08:
23 فروردین سرویس 16 مگ خریدم با ترافیک 700 گیگ ماهانه الان ترافیک زده 0 گه تو این مملکت دزد خونه بره:n08:
سرعت 8 مگابیت بهم 910 کیلوبایت با IDM میده ! اما سنجش سرعت مخابرات و speedtest عدد کمتری نشون میده
کسی با این شرایط از ثبت شکایت نتیجه گرفته
قبلا شکایت ثبت کردم از مخابرات تماس گرفتن با منت که پهنای باند بالاتری برات بستم، با سرور داخلی تازه سرعت رسید به عدد واقعی که میشه 1 مگابایت
اما بعد از چند روز دوباره برمیگرده به همون نرخ کم فروشی حدودا 800 تا 910 کیلوبایت
اگر تجربه یا پیشنهادی دارید، راهنمایی کنید چیکار کنم ؟
این نهایت سرعتشه ، برا منم مثل شماست .نقل قول:
سلام.مشکلی نداره.برای من هم زمانی که ۸ مگ داشتم بین ۷۵۰ تا ۸۵۰ نهایت بود.نقل قول:
طرح رنگین نت گرفتم 16 مگابیت با دانلود شبانه 2 الی 7 صبح 1000 گیگ. تا الان حتی 1 کیلوبایت از حجم شبانه کسر نشده و هرچی شبا دانلود کردم از حجم اصلی کم شده. همیشه هم بعد ساعت 2 شب مودم رو خاموش روشن کردم و بعد دانلود کردم. فعلا تو سایتشون درخواست بررسی ثبت کردم ولی هنوز جوابی ندادن. دوستانی که مشکل مشابه من رو داشتند چجوری تونستن حقشون رو بگیرن ؟! با همین پشتیبانی اینترنتی یا نهایت 2020 مشکل حل شد واسشون یا کار به 195 کشید ؟!
یه عکس از سرویستون میدید؟
برای بعضی از دوستان حجم شبانه رو با روزانه یکی کردند
مثلا روزانه 50 گیگ بوده شبانه 150 گیگ
کلا بهشون 200 گیگ روزانه دادند.