امشب شرایط بهتر از شبهای قبل بود. 7-8 شبی بود که مشکل داشت.
Printable View
امشب شرایط بهتر از شبهای قبل بود. 7-8 شبی بود که مشکل داشت.
دوستان سرویسای 1 مگ اکو شاتل از این محدودیت حجمی دانلود به مناسبت روزای عید و اینا کادو نمی گیرن ؟
واسه من که از جمعه دانلود شبانه ریخت به هم. دیشب سرعت بهتر شده بود.نقل قول:
من قبل از جمعه، شبی 1 تا 1.1 گیگ دانلود داشتم. دیشب 926 مگ دانلود داشتم. 2-3 شبی که مشکل داشت زیر 500 مگ دانلود داشتم.
ایشالا امشب سرعت کاملا خوب بشه.
دیشب خیلی سرعت خوب بود!:8:
یه ماهی بود که سرعت دانلود اینجوری نبود!ولی متاسفانه من چیزی برایه دانلود نداشتم.:19:
خدا کنه همین جوری بمونه!
هیچ توهین و بی شرمی ای بالاتر از این نیست که مسئول نمایندگی قم صاف تو چشم های آدم نگاه کنه و بگه که خودمون سرعتتون رو کم کردیم و هیچ کاری هم نمی تونید بکنید. که اتفاقا راست هم میگه. متاسفانه فعلا دستمون کوتاهه.
دیشب بعد از ول کردن دانلود که رفتم بخوابم فقط 6 مگابایت بعد از من دانلود کرده ودیسکانکت شده 6 مگابااااااااااااااااااااا اایت
یه فیلم 600 مگی رو من دارم با adsl 1024 میگیرم و الان تقریبا یک هفتست تازه نصف فیلم دانلووووووووووووود شدههههههههههههههه
نقل قول:
میگم مگه میشه در عین حال از دو سرویس استفاده کرد؟چجوری میشه آخه؟حتما شما دو تا خط تلفن بستین؟؟؟:31:
---------- Post added at 10:28 AM ---------- Previous post was at 10:26 AM ----------
وزير ارتباطات در گفتوگو با فارس خبر داد:
اپراتور چهارم با اينترنت 8 مگابيتي براي منازل
farsnews.net/newstext.php?nn=8905101440
من دوروزی هست که اومدم شاتل سرویس اکو 128محدود گرفتم سرعت شبانه هم که عالی بود دیشب 1gigدان کردم:21: حیف دیگه چیزی برای دانلود نداشتم امیدوارم همینجوری بمونه.:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تائید میشه من دیشب هیچی نتونستم دانلود کنم:دینقل قول:
الان هم کماکان نمیشه از رپیدشر دانلود کرد
دوستان میشه شما هم 1 امتحانی بکنید و نتیجه را اعلام کنید؟
دیشب بدترین وضع ممکن بود
من تا 2 پای سیستم بودم صفحات هم باز نمیشد
سرعت بین 2 تا 5 کیلو بایت بود