جدا ؟؟؟:n13:نقل قول:
اینجوری که دیگه اسمش نامحدود نیست !!!:n23:
مثلا سرویس ایشون چقدره محدودیتش ؟؟
Printable View
جدا ؟؟؟:n13:نقل قول:
اینجوری که دیگه اسمش نامحدود نیست !!!:n23:
مثلا سرویس ایشون چقدره محدودیتش ؟؟
« جایزه مصرف منصفانه » چیست؟نقل قول:
شرکت پارس آنلاین در جهت افزایش سطح رضایتمندی مشترکین و کاربران خود همواره کوشا بوده و در این راستا و به منظور پاسخگویی به نیاز ایشان، این بار نیز اقدام به تعریف سرویس های جدید با حجم ترافیک نامحدود ماهیانه نموده است. بر این اساس، مشترکین و کاربران اینترنت پرسرعت از این پس می توانند هریک از سرویس های جدید و نامحدود این شرکت را با سرعت های 128Kbps, 256Kbps, 512Kbps انتخاب نمایند.
این خدمات با هدف پاسخگویی به نیاز مشترکین برای استفاده از سرویسهای با ترافیک نامحدود طراحی شده است. مضاف بر این شرکت پارس آنلاین همواره در تلاش است تا بتواند نیاز مشترکین را بیش از پیش شناسایی و نسبت به افزایش سطح خدمات رسانی، افزایش رضایتمندی و وفادار سازی مشترکین خود اقدام نماید، از این رو شرکت پارس آنلاین برای اولین بار در کشور اقدام به ارائه سرویس های نامحدود با " جایزه مصرف منصفانه " نموده است.
جایزه مصرف منصفانه
تجربه استفاده بخشی از ترافیک نامحدود ماهیانه با سرعتی چندین برابر سرعت سرویس خریداری شده می باشد. که در جدول زیر این میزان و سرعت جایزه مشخص شده است.
• هدف از ارائه این جایزه، امکان تجربه ای متفاوت از سرویس های اینترنت پرسرعت نامحدود برای مشترکین می باشد تا بدون نگرانی از مصرف ترافیک ماهیانه اقدام به استفاده از سرویسهای نامحدود نمایند.
• نحوه ارائه این جایزه، بدین شکل می باشد که مشترکین از ابتدای قرارداد به میزان مشخصی می توانند با سرعتی چندین برابر سرویس خریداری شده و سرعت اسمی، از قرارداد خود اقدام به استفاده نمایند و با عبور از این میزان مشخص شده، مشترکین همچنان امکان استفاده از سرعت اسمی سرویس خود را با ترافیک حجمی نامحدود دارند.
سرویس های نامحدود ADSL2+ و جایزه مصرف منصفانه آنها در سراسر کشور کد سرویس سرعت دریافت اسمی سرعت ارسال اسمی ترافیک ماهیانه جایزه مصرف منصفانه POL-128-U+ 128Kbps 128Kbps نامحدود 20GB ترافیک جایزه
با سرعت دریافت حداکثرتا 1MbpsPOL-256-U+ 256Kbps 256Kbps نامحدود 33GB ترافیک جایزه
با سرعت دریافت حداکثرتا 1.5MbpsPOL-512-U+ 512Kbps 256Kbps نامحدود 67GB ترافیک جایزه
با سرعت دریافت حداکثرتا 2Mbps
این شرکت امید دارد تا با اطلاع رسانی مناسب و تلاش برای آشنا نمودن متقاضیان با طرح ها و خدمات مختلف خود، ایشان را در دستیابی به محصول مورد نظر یاری نموده و به عنوان یک مشاوره ایشان را همراهی نماید.
من نامحدود دارم الان 20 گيگم تموم شده سرعت شده در حد مغزه پسته
نميشه يجوری زودتر اين دوره رو تموم کنم برم تو دوريه بدی؟
يا بايد حتماً اين چند روز رو صبر کنم تا دوريه بدم شروع بشه؟
توی قسمت مدیریت سرویس و وضعیت سرویس یه چیزی نوشته که یه کد وارد می کنی و کلیک می کنی قراردادت سوخته میشه و قرارداد رزرو فعال میشه.نقل قول:
خوب شما سرویست رو چنده؟ 20 گیگ گرفتی سرعتت رو چند بود؟ حالا رو چند شده؟ 24 ساعت رو چنده؟نقل قول:
128 داشتم سرعت بين 100 تا 150 متغير بود هميشهنقل قول:
الان رفتم نيگا کردم ديدم وقتی نامحدود 128 داشتم هروقت ، بيشتر از 23 گيگ دانلود نکردم ولی وقتی سرويسيه محدود حجميشون رو گرفتم دانلودم بالايه 35 گيگ بوده
واقعاً نميصرفه آدم 30 تومان بده ولی وقتی با 15 تومان ميشه دوبرابر دانلود کرد
دوستانی پارس دارن افت سرعت نداشتن 1 2 روز؟
من نامحدود 512 دارم سرعتم از 250 رسیده 50
من که افت سرعت نداشتم، از بعد سال تحویل سرعت بهتر هم شده. قبلا بین ۵ تا ۱۱ شب افت سرعت داشتم که الان ندارم.
Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk 2
پارس افلاین فکر کتم گرون فروش ترین و مضخرق ترین نت ایران رو میده به ملت این سرویس های نامحدودش هم که قیمت فضایی داره و شرایط خنده دار. محدود هم که هیچی خدمات و پشتیبانی هم صفر :n04:
شما شاتل رو ندیدی وگرنه این حرف رو نمیزدی :n02:نقل قول: