یعنی اینکه الان رو خط من مخابرات نمی تونه سرویس بالای دومگ بده و به گفته خودشون کافوها فرق دارن.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
یعنی اینکه الان رو خط من مخابرات نمی تونه سرویس بالای دومگ بده و به گفته خودشون کافوها فرق دارن.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
من اهوازم و توی اهواز فقط اسیاتک روی فیبر نوری سرویس میده.من هم روز اولی که اومدم سرعتم دانلودم ۲۵۶ بود ولی الان بالای ۷۵۰ است.اگه خطت خوب باشه و مرکز مخابراتی محله شما خلوت باشه خوب میده.نقل قول:
Sent from my K017 using Tapatalk
رفیق ، من از آسیاتک در مورد فیبر در تهران پرسیدم که گفت در تهران فقط در مرکز شهید بهشتی رو فیبر سرویس میده و جاهای دیگه نمیده!!!! تو اهواز در همه منطقه ها رو فیبر میده؟!!نقل قول:
اره فکر کنم توی تهران نمی دونم
من یک سوال دارم می خوام با Internet download manager plus برای اندروید فیلم دانلود کنم ولی توی حافظه جانبی ذخیره نمی کنه و وقتی توی تنظیمات ذخیره در حافظه جانبی انتخاب می کنم خطا میده.شما هم همین مشکل رو دارید یا نه؟
سلام، سرعت شهاب 20 گیگ و 10 گیگ شبانه فرقی ندارند؟؟؟
بچه ها با تورنت شبانه چه می کنید شما؟ سرعتتون خوبه؟؟
یوتوب با س ا ی ف و ن سرعتش خوبه؟؟؟
من پارسم الان!
من یک سوال دارم به نظرتون مصرف روزی یک گیگ طبیعی است؟من قبلا وایمکس داشتم با سرعت دانلود ۶۴ کیلوبایت الان با اسیاتک سرعت شده بالای ۷۰۰ خب اون موقع ویدیو نگاه نمی کردم الان اضافه شده ویدیو البته زیاد نگاه نمی کنم مدام دارم کنترل می کنم ولی اذیت هستم اپدیت ها رو هم خاموش کردم همش حس می کنم زود تمام میشه حجمم.با du meter هم چک کردم تازه du meter بیشتر نشون میده.متعادل به نظرتون روزی یک گیگ؟
مخابرات منطقه ما داره اینترنت 2مگ رو 2 هزار تومن میده اینم سایتش به نظر شما بهتر از آسیاتکه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله! طبیعیه! ویدئو آنلاین نگاه کردن خودش کلی حجم میببره...جالب اینجاست ک میگی du هم تایید میکنه
پس رسما داریم ورشکست می شیم.چون ماهی 60 70تومن دارم هزینه می کنم. این پولی که هم که ما می دیم بخاطر دانلود شبانه است.اسیاتک همه سرویس هاش توی روز یکی است و توی شب تفاوت داره.یک سوال دیگه یک مشترک معمولی اسیاتک ماهانه چقدر هزینه می کند؟نقل قول: