سلام.برای من هم امروز چندین بار قطع و وصل شد.نقل قول:
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
Printable View
سلام.برای من هم امروز چندین بار قطع و وصل شد.نقل قول:
سرعت و پایداری کانکشن به طرز مضحکی افت کرده
باز پرش لینک برگشته معلوم نیست چه غلطی میکنن اینا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا مثل شاتل لند رایگانه برا مخابرات؟
در ادامه سوال دوستمون. شاتل لند تو لیست 500 سایت منتخب داخلی هست ولی وقتی ازش دانلود میکنم در صفحه ریز مصرف اینترنت بین الملل محاسبه میشه و اینترنت داخلی صفر میمونه. کسی اطلاعاتی داره؟
اخیرا مشکل حجم خوری پیدا کردم منطقه 5 مخابرات تهران هستم
مودمو ریست کردم و با کابل به مودم وصل شدم که مطمئن شم کس دیگه ای به مودم وصل نباشه بعد 373 مگابایت از سایتای آپارات و ورزش3 که جزو سایتای داخلی محسوب میشن دانلود کردم (373 رو با نرم افزار نت ترافیک محاسبه کردم) توی پنل 2400 مگابایت از حجمم کم کرد یعنی 320 گیگ بود شد 317.6 گیگ.
ماه های پیش مشکل نداشتم ماه جدیدم که از 23 فروردین شروع شده اینجوریه و با این وضعیت حجمم به نیمه ی ماه نرسیده تموم میشه :n03:
کس دیگه این مشکلو نداره؟ پیشنهادی ندارید؟
سلام.پیشنهاد شکایت به ۱۹۵ و هر روز پیگیری کردن.نقل قول:
سلام
من چون خطم pcm هست مجبورم از مخابرات نت بگیرم. وقتی رفتم مخابرات برای ثبت نام adsl دو تا چیزو گفتن:
1- چون خطتتون pcm هست سرعت بالاتر از 8 مگابیت نمی تونیم بدیم.
2- از سال جدید فروش طرح پیش پرداخت ندارن و باید پس پرداخت بگیرم. تا شاید چند ماه دیگه دوباره فروش پیش پرداخت شروع شه.
الان این چیزایی که گفتن درسته؟ چون من واقعا برام مهم بود پیش پرداخت باشه که بتونم کنترلش کنم و دردسر نشه.
و این که به صورت اینترنتی یا تلفنی میشه طرحو به پیش پرداخت عوض کرد؟ چون حضوری که همش اذیت می کنن.
سلام.شما به ۲۰۲۰ زنگ بزنید بپرسید شاید هنوز پیش پرداخت بدن.نقل قول:
به هر حال شما اول یک طرح ۸ مگابت یک ماهه بگیرید اگه دیدید خطتون تا ۱۶ مگ میکشه که برید سراق درخواست برای طرح های سرعت بالاتر.
سلام سمت پس پرداخت نرو هزینه برات میتراشن بدجور منکه پیش پرداختم میبینم که دارن حجمو چطور کنتور میندازن مثل اینکه مخابرات از سال جدید برنامه های ویژه ای برا چاپیدن ملت دارهنقل قول: