82201نقل قول:
خود پشتیبانی هم اگر هدیه رو نگرفته باشید کمک می کنه
اما کلا کار مسخره ای کردن خودشون باید یک گیگ رو به هم می دادن بعضی از یوزرها اصلا وارد پنل کاربری نمی شن یا فروم باز نیستن این هم از اون سیاستهای انگلیسیه!@!
Printable View
82201نقل قول:
خود پشتیبانی هم اگر هدیه رو نگرفته باشید کمک می کنه
اما کلا کار مسخره ای کردن خودشون باید یک گیگ رو به هم می دادن بعضی از یوزرها اصلا وارد پنل کاربری نمی شن یا فروم باز نیستن این هم از اون سیاستهای انگلیسیه!@!
زنگ زدم پشتيبانی گفتن بايد به نمايندگی شهرتون بگيد هديه رو براتون درستش کنن
کسی نميدونه هديه 128 نامحدود چيه که اگه ارزش نداره بيخيالش شم؟
دوستان زیاد به میزان دانلودتون تو خلوتی عید دل خوش نکنید چون کاذبه.مخصوصا با پارس کله گنده که تامین کننده اینترنت چند سازمانه.به محض باز شدن ادارات وضع همون آش و همون کاسه .این وضعیت برای isp هایی که اشتراک بیشتر با سازمان ها دارن بیشتره مثل مخابرات.دوست من با ۲ مگ مخابرات در تایم شبانه در ۳شب نزدیک ۲۵.۵ گیگ گرفته. البته فقط هدف توانایی دانلودش بوده چون تنها ۱.۸ گیگشو نگه داشت.(در ضمن هارد یک ترابایت میانگین ۳۵۰ تومن) :n13:
در ضمن دوستان فندق شکن سازگار با پارس مخصوصا سازگار با مک کسی میشناسه pm بده .واسه صورت بوک هم نمیخوام یک فایل میخوام دانلود کم که به ip ایران اجازه نمیده واسه همین میخوام سرعتش خوب باشه ؟
تایم شبانه مخابرات رو اگه از 12 شب تا 8 صبح هم حساب کنیم میشه 8 ساعت که با سرویس 2 مگابیت میشه ساعتی 750 مگابایت گرفت (2 مگابیت مخابرات رو تست کردم و سرعتش در خلوت ترین ساعات به 230 کیلوبایت میرسه).نقل قول:
پس نتیجش میشه شبی 6 گیگابایت.که برای 3 شب میشه 18 گیگابایت.:n02:به هر حال نوش جونش.:n16:
تو ایام عید بعضی شهرها خلوت میشه و ادارات هم تعطیل هستن و سرعت بالا میره.اما تو بعضی شهرها هم مخابرات از این تعطیلات برای تعمیرات و تغییرات سخت افزاری استفاده میکنه در نتیجه ممکنه تو اون شهرها سرعت بهتر نشه که هیچ بدتر هم بشه.
SNR margin Upstream : 19 db Line Attenuation Upstream : 29 db
SNR margin Downstream : 15 db Line Attenuation Downstream : 49 db
سلام وضعیت خطم چطوره دوستان؟
احتمالا اشتراک 1 ساله انتی ویروس بیت دیفندرنقل قول:
میکرو فیلتر همون اسپیلیتر هستش که خروجی مودم نداره و فقط به دستگاه تلفن وصل میشه و برای اینه که به دستگاه تلفن وصلش کنی و خش خش رو بگیره مثل اسپیلیتر.فقط اسپیلیتر یه خروجی مودم داره که میکروفیلتر نداره( که البته اون خروجی مودم مستقیما به خط تلفن وصله و کاری انجام نمیده). منم فکر میکردم فیلتر برای کم کردن نویز (برای مودم) هستش که خریدم و فهمیدم اشتباه کردم.تو سایت بد توضیح داده آدم به اشتباه میوفته.نقل قول:
سلام قبلا پارس انلاین تا 300 کیلو سرعت میداد به صورت محدود ولی الان فقط 56 کیلو سرعت میده چرا من سرویس 512 دارم ایا باید به پشتیبانی زنگ بزنم ؟