نقل قول:
من صبانت 128 دارم قبلا سرعت دان حدودا 120 بود ولی الان شده به زور 15 !!!میخوام بدونم سرعت شمارو شاتل کم کرده ؟چون اگه این طوری بمونه مجبورم بیام شاتل میخوام ببینم وضع شاتل چطوریاست؟
Printable View
نقل قول:
من صبانت 128 دارم قبلا سرعت دان حدودا 120 بود ولی الان شده به زور 15 !!!میخوام بدونم سرعت شمارو شاتل کم کرده ؟چون اگه این طوری بمونه مجبورم بیام شاتل میخوام ببینم وضع شاتل چطوریاست؟
دوستانی که شب برای دانلود گذاشتن و از ترافیکشون کم شده یه عکس از قسمت " گزارش های PPPOE " سایت بگیرن و به دفتر شاتل مراجعه کنن
چند ماه قبل برای منم همین اتفاق افتاده بود رفتم گفتم فرداش ترافیک رو بهم برگردوندن
امیدوارم از شما هم درست بشه
شاتل هم رسما دزدیدن رو کلید زد بعد از صبا نت نوبت اینا بود .. خدا بخیر کنه
نقل قول:
هر سايتي رو كه ديديد اون صفحه ي كرم رنگ (قهوه اي كمرنگ) هست كه يه سري سايت رو بهتون پيشنهاد كرده بدونيد قي_ل از مخابرات شده و سراسري هست. شاتل و ساير ISP ها في_ل بيشتر از مخابرات نداشته باشن كمتر ندارن چون ما مال مخابرات رو داريم + خود شاتل ولي مخابراتي ها فقط مال مخابرات هستن. البته ديگه چند وقتيه من كه صفحه ي مشترك ... رو كه مربوط به شاتل هست نديدم و فقط مال مخابرات رو ديدم.
لطفا یکی جواب بده:19:نقل قول:
نقل قول:سرعت روزانه رو کم نکرده، یه چند شبیه سرعت شبانه که 60-70 بود نوسان داره. دیشب بهتر شده بود. ایشالا دوباره خوب بشه.نقل قول:
دوستان من پینگ بهتر شده مال شما هم اینطوری؟؟
نقل قول:
برای من فرق چندانی نکرده، کمی بهتر شده، قبلا 470-480 بود، الان یه کمی پایین اومده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاخره تصمیمم گرفتم وقراردادم را تمدید کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداکنه شاتل مثل قبل برام باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا کسی اینجا تو تهران منطقه 6 نیست!
2 ماهه الافیم وصل کنن!
موندیم تو خماری!:13: