شما اگه FTTH بگیرین دیگه محدودیت سرعت ندارید. تا 100 مگ براحتی میگیرین.نقل قول:
یعنی شبکه فیبر ( FTTH ) تو فاصله دور تقریبا مثل فاصله نزدیک عمل می کنه.
شما از محدودیتهای ADSL خلاص میشین.
Printable View
شما اگه FTTH بگیرین دیگه محدودیت سرعت ندارید. تا 100 مگ براحتی میگیرین.نقل قول:
یعنی شبکه فیبر ( FTTH ) تو فاصله دور تقریبا مثل فاصله نزدیک عمل می کنه.
شما از محدودیتهای ADSL خلاص میشین.
خب مشکل اینجاست که میگید فیبر تا دم در خونتون اومده ولی با این صحبتتون یعنی هنوز نیومده. چون وقتی کافوی نوری بیاد منطقه شما (که اولین مرحله واسه ارائه سرویس FTTH هستش) دیگه سرویس ADSL از منطقه مخابراتی ارائه نمیشه و از همون کابینت سر کوچتون ارائه میدن بهتون. خیلی از مناطق کافوی نوری اومده ولی هنوز تانوما ارائه نمیده مخابرات، حالا واسه شما میخوان از خونتون تا خود مخابرات انحصاری فیبر بکشن؟! اگه همچین کاری انجام میدن، چرا معطلید؟نقل قول:
بزارید یکم واضح تر بگم. زمانی که کافوی نوری تو محلتون وجود داشته باشه، مخابرات 3 سرویس از همون کابینت بهتون ارائه میده، یکی همون ADSL هستش که اینبار دیگه فاصله به شدت کاهش پیدا می کنه چون کابینت تو محلتونه نه تو منطقه مخابراتی، مثلا واسه من که قبلا خطمون زیر پوشش کافو نوری نرفته بود و از پارس آنلاین سرویس داشتم، به خاطر فاصله زیاد، بیشتر از 10 مگابیت نمیتونستم بگیرم ولی بعد که کافو نوری اومد پارس آنلاین زنگ زد که دیگه نمیتونن سرویس ارائه بدن چون خطمون رفته زیر پوشش کافوی نوری و تجهیزات ندارن اونجا و عملا مجبوریم فقط از مخابرات سرویس بگیریم. از مخابرات که سرویس گرفتم دیدم راحت خطم رو 16 مگ بسته شد و سرعت ارسال هم رو 2 مگ!
سرویس بعدی که اصلا بالای 1 کیلومتر مسافت منطقی نیست، VDSL هستش که اونم به لطف همین کاهش مسافت ارائه میشه، چون فاصله از کابینت به ندرت به بالای 1 کیلومتر میرسه و اگه DSLAM های VDSL تو کابینت های کافوی نوری نصب شده باشن راحت بهتون ارائه میدن.
و در نهایت سرویس تانوما (FTTH) که باز از همون کافو فیبر می کشن به کوچه و ساختمونتون. یعنی چیزی که تا الان پیش اومده اینه که اول کافوی نوری وجود داشته تا از اونجا فیبر بکشن داخل ساختمون و تازه همونم اگه تو کوچه یا ساختمونتون تعداد تقاضا بالا باشه انجام میدادن.
در مورد نبستن سرعت هم همینطور که گفتم دست خود مخابراته و اگه مخابرات منطقه شما ازاد گذاشته، یعنی اینکه جز همون مناطق خوش شانسید.
این ساعات خاص طرح های سرشار کیه؟
سرشار میشه از ساعت 2 تا 11 صبح و شب نشین از 2 تا 5 صبح و سحر خیز از 5 صبح تا 11 صبحنقل قول:
یه 1 هفته ای راحت بودیم ها دوباره این پریدن لینکها رو شروع کردن
چطوری میشه اینترنت مخابرات تهران رو تخلیه کرد ؟ بعد از تخلیه میشه رفت یه شرکت دیگه نت گرفت ؟ قفلی چیزی نمیکنن ؟
ابتدا باید از وضعیت خطتتون مطلع بشید و با پرس جو از شعبه مخابراتتون تو محلتون بپرسید ک خطتون فیبر onu یا .... ازین داستانا نباشه!نقل قول:
دوم از شرکتی ک قراره جدید برید روش مطلع شید ک سرویس دهی داره از پوشش و ازاد بودن پورتش مطلع شید
بعد درخواست تخلیه بدید
تو پنل من زده: وضعیت اینترنت: در لیست جمع آوری(منقضی شده)
یعنی چی؟ یکی دو ماه پیش طرح غزال 6 ماهه پیش پرداخت خریدم
نقل قول:
سریع زنگ بزن بگو درست کنند برات !!
این یه باگ پنل هست برای به دست اوردن تاریخ انقضا
اگه درست نکنی دیگ حجمی بهت تعلق نمیگیره !
من 6 روز حجم نداشتم سر این باگ مسخره ، بعد5 روز دیدم جواب چرت... میدن منم 195 شکایت کردم درست کردند گفتند ایراد از ما بود :n34:
سلام امروز اینترنت من به صورت مداوم قطع و وصل میشه برای شما هم همینطوریه؟