بر مبنای داخلی میزنه به همه چهل گیگ دادن ، واسه شما بیست گیگش رفته رو حجم اصلی، واسه منم همینطور شده
Printable View
بر مبنای داخلی میزنه به همه چهل گیگ دادن ، واسه شما بیست گیگش رفته رو حجم اصلی، واسه منم همینطور شده
چند روزی هست نت خیلی داغون شده برای شمام اینطوریه؟:n27:
به منم داده
هر چند 6 گیگ از 10 گیگش هنوز روز دوم نشده تموم شد!
شبانه رو هم جزو همین 10 گیگ حساب می کنه! سرویس سرشار دارم
یعنی مزخرفترین پنل -اینترنت -شرکت -هرچی مال مخابرته
گل بگیرن درشو اینقدر سواد ندارن یه پنل مثل ادم درست کنن
من مجبورم چون خطم فیبره
مثل اینکه فیلیمو با اینترنت مخابرات تهران هم رایگان شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
درسته دوست عزیزنقل قول:
تو پیجش هم پرسیدم گفتن همه شهرها رایگان هست.
اکانت سه ماهش هم با ۲۰٪ تخفیف ۴۸ تومن.
دوستان بنظرتون برای من که فاصله ام تا مرکز مخابرات بیشتر از 3-3.5 km ارزش داره خطم رو ftth کنم؟
کسی اینجا تجربه اش رو داره؟
از نظر محابرات مشکلی نیست و میگن تا دم در خونمون فیبر اومده
فقط گفتن که هر واحد 300 هزارتومن هزینه میگیرن (همه واحدها باید بدن) + 300 هزینه مودم (هرکی اینترنت بخواد)
کسایی که انجام دادن اینکار رو میتونن در مورد هزینه هاش راهنمایی کنن
همین دو قلمه یا بعدن رو قبض هم باز پول میگیرن؟
یه سوال دیگه
راسته که بعد ftth شدن سرعت خط رو هرچقدر خودمون بخوایم میبندن (20مگ -50 مگ -100 مگ) و برای افزایش سرعت هزینه ایی نمیگیرن؟
نقل قول:
فیبر نوری ربطی به فاصله شما تا مرکز مخابرات نداره. شما واسه ADSL هم فاصلتون الان با کافوی نوری سنجیده میشه که احتمالا اونجور که به شما گفتن یعنی سر کوچتونه و احتمالا هم فقط از مخابرات میتونید ADSL بگیرید. پس اون 3-3.5 km رو فراموش کنید. الان 2 تا آپشن واستون وجود داره، یکی VDSL که فقط هزینه مودم داره و رو همین خط تلفنتون ارائه میشه بدون نیاز به تعویض کابل مسی و دیگه FTTH که باید کابل فیبر نوری نصب کنن و همین طور هزینه مودم ONT . چه VDSL و چه تانوما (FTTH) فقط سقف سرعت اینترنتتون رو از 16 مگ به بالای 100 مگ افزایش میدن ولی به این معنی نیست که شما همون پول سرویس 16 مگ رو بدید و سرعت 100 مگ بدن بهتون. فعلا چون مشترک کمه ممکنه به صورت سلیقه ای سقف سرعت رو آزاد گذاشته باشن. یعنی این چیزی نیست که تو قرارداد ذکر بشه و ممکنه فقط همون 16 مگابیت (2 مگابایت) رو که خریداری کرده باشید ارائه بدن بهتون. بعدش اگه شما برید تو سایت مخابرات میبینید که هر کدوم از سرعت های 20 ، 30 ، 50 و 100 تعرفه جداگانه دارن همراه با حجم تعیین شده. به طور مثال اگه شما بگید سرعت 20 مگ میخوام، باید ماهی 110 تومن بدید، و اگه 50 مگابیت بخواید باید ماهی 160 تومن بدید.
امکان نداره درباره موضوعی جستجو کنم (حتی علمی) و تقریباً تمام نتایج صفحه اوّل و حتی صفحات بعد فیلتر نباشه ... حالا بشینید بحث های خاله زنکی جهان سومی فیلیمو و نویز و ... بکنید.
منظورم رو بد متوجه شدیدنقل قول:
من الان ADSL دارم
اصلا فیبر نیستم
شرکت های مختلف بهم میگن چون فاصله ات زیاده نهایت سرعت ADSL که بهت بتونیم بدیم 1 تا دو مگه
میخوام ببینم ارزشش رو داره درخواست FTTH بدم یا به دردسرا و هزینه اش نمی ارزه
اون قضیه نبستن سرعت خط رو هم خود معاون مخابرات منطقه بهم گفت
مخوام بدونم که کسایی که الان دارن از این نوع شبکه استفاده میکنن هم همین رو میگن یا نه اینها فقط تبلیغات مخابراته