میگم من شبی 1 گیگ دان میکنم ، یه چند تا فایل میخاستم دانلود کردم هالا موندم چی بگیرم دیگه که به درد بخوره ، شبی 5 گیگ سر ماه هاردتون پر میشه ، هارد اکسترنال هم بگیری اون بعد چند ماه تموم میشه ، چیکار میکنید اینا رو ؟؟؟نقل قول:
Printable View
میگم من شبی 1 گیگ دان میکنم ، یه چند تا فایل میخاستم دانلود کردم هالا موندم چی بگیرم دیگه که به درد بخوره ، شبی 5 گیگ سر ماه هاردتون پر میشه ، هارد اکسترنال هم بگیری اون بعد چند ماه تموم میشه ، چیکار میکنید اینا رو ؟؟؟نقل قول:
دوستان من که نامحدود دارم از کجا میتونم مجموع حجمی که تا الان استفاده کردم رو ببینم ؟ الان میرم از روزی اینترنت وصل شد تاریخ میزنم بعد با ماشین حساب جمع میکنم ! چون نامحدود نمینویسه کلا چقدر استفاده کردم !
کسی اطلاعاتی نداره؟نقل قول:
بله طبق ساعت رسمی هستشنقل قول:
دوستان این مشکل خیلی رو اعصابه یعنی هیچ راه حلی نداره درست بشه ؟نقل قول:
با سلام.
دوستان کسی میدونه تفاوت اسپلیتر و میکروفیلتر چیه؟
من الان اسپلیتر دارم ولی میکروفیلتر نمیدونم چیه.میخوام نویز رو تا اونجا که ممکنه کاهش بدم.
شما یا نرم افزار دیو میتر نصب کننقل قول:
یا توی گزارشات خروجی اکسل رو بگیر و با چند تا کلیک مجموع دانلودت را بدست بیار اکسل خیلی ساده تر هستش
دوستان شما مقدار MTU رو روی چند گذاشتید؟بهترین MTU چند هست؟
آقا این لیست کشوییه واسه من باز نمیشه......فکر کنم سایتشون مشکل داره......با چندتا مرورگر هم تست کردم.....فقط رو اون 6 ماهه تنظیم شدهنقل قول:
بعدش یه سوال دیگه.....این چرا فقط ترافیکهاش 2 گیگ و 4 گیگه؟؟؟؟؟ .... دیگه 8 گیگ نداره؟
چرا دارهنقل قول:
احتمالا مشکل از مرورگر یا سیستم شماست
سلام دوستان عزیز
میخوام از شاتل به پارس بیام ولی چندتا سوال دارم.
سرعت سرویس 128 محدود 2گیگ ترافیک در روز چقدر هست و در شب در بهترین حالت و بدترین حالت چقدر هست؟
همین سوال در مورد 256 دارم.
ممنون میشم جوابم را بدید.
سپاس