مال منم رایگان حساب نشده 1گیگم پرید :19:
این چه وضعی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
مال منم رایگان حساب نشده 1گیگم پرید :19:
این چه وضعی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا" وقتش شده يه فاتحه براي تمامي اينترنت عرضه شده در ايران بخونيم !!
قطعش كنيد راحت ديگه اين چه وضعيتيه آخه !!!
گند بزندشون ، اين از دومنيكن و لائوس و افغانستانه و اين هم از ما !!
دوستان کسی نمیدونه برای کم کردن پینگمون باید چی کار کنیم ؟
اخه من شدید نیاز دارم
نمیشه به شاتل بگم مثلا سروری که ازش بهم اینترنت میده رو عوض کنه تا مثلا پینگم بهتر شه ؟
دوست عزيز شما به تازگي وارد اين قسمت از كره خاكي شديد(ايران) ؟:18:نقل قول:
اينجا سرويس عادي رو به زور پشتيباني ميكنن و جواب تلفنها رو ميدن حالا ازشون كاري اضافه تر بخواهيم(خدايا توبه)!:46:
نقل قول:
رفیق من تقریبا ده بار هم در خود سایت اعتراض کردم هم بهشون ایمیل دادم و هر ده بار هم جوابمو دادن اما از این ده بار که همش هم پشت سر هم بوده ده بارشو گفتن مشکل از خودتونه و یا گفتن فردا درست میشه و از این چرت و پرت ها
---------- Post added at 10:00 AM ---------- Previous post was at 09:58 AM ----------
این مشکل هر شب با خیال راحت خوابیدن در صورتی که شاتل دیسکانکتمون کرده رو هم بقیه دارن ؟
یه راهش تعویض شرکتی که از اون جا سرویس میگیرید...البته شاید دوباره پینگ تون بالا بره...بستگی به شانس داره....نقل قول:
از من که رایگان حساب شده دیشت نه قطعی نه افت سرعت داشتم بی خودی هم شاتلو به تهمت نبندین مطمئن باشین کسانی هم هستن که از شاتل خوششون بیاااد
-----
من تقریبا 1 ماه و نصفه هست که از شاتل سرویس گرفتم تا الان راضی ام ولی بعدشو نمیدونم شاید بقول دوستمون sei_pm جیره ی ماهم تموم بشه به جمع ناراضی ها بپیوندیم:31:
نقل قول:
دوست عزيز داريوشي برو تو سايت شاتل و تاريخ 10 مرداد رو بزن ببين چقدر مصرف داشتيد ، بعيد ميدونم همچين اتفاقي بيافه .
---------- Post added at 10:56 AM ---------- Previous post was at 10:53 AM ----------
نه ، دليلش مركز مخابراتي شماست كه مثل بقيه دوستان مطمئن باش اين حالت براي شما زياد موندگار نيست پس تا ميتوني حالش رو ببر تا وقت داري :27:نقل قول:
من دیشب با زور و هزار دمو دستگاه تونستم حدود 3 گیگ رایگان دانلود کنم.
پریشب نزدیک 2 گیگ .
سرعت واقعا فاتحه شده ، رپید شیر ، مگا آپلود ، مدیا فایر اصلا نمی تونم بگیرم ، زیر 10 تاس ؛ و این دانلود ها هم اکثرا مستقیم هستند .
واقعا انگار ما یادمون رفته داریم توی سال 2010 زندگی می کنیم ! نه موقع حضرت نوح !
دوستان ؛ آخرین نامه ای که من به شاتل فرستادم :
وقتشه ما شروع کنیم !!!!نقل قول:
سلام و خسته نباشید .
دوست عزیز / طبق قرار داد من اینترنت پرسرعت + ۲ گرفتم و سرعت دانلود باید روی حدود ۲۳۰ کیلوبایت بمونه . روزانه میمونه و شبانه نمی مونه و این در قرار داد ذکر نشده بود / مورد دیگر . محدود کردن کاربران در هاست های نظیر رپید شیر و مگا آپلود و مدیا فایر و امثال اینهاست که سرعت دانلود بزور به ۲۰ کیلیو بایت شاید برسه / متاسفانه موقع تبلیغ کردن و تنظیم قرار داد با مشتریان اینها رو ذکر نکردین / از روز هشتم مرداد هم سرعت دانلود شدیدا پایین اومده .
دوستانی که با هاشون در ارتباطم گله مندن از اینکه از حجم روزانشون برای دانلود شبانه کم شده / سرعت پایینه و همه کی به بیش از ۳۰ نفری می رسیم شاکی هستیم .
مدارک لازم و سندات برای بررسی و نشان دادن حق کاربر به دادگاه هست .
برادر دوست بنده وکیل دادگستری پایه ۱ هست و ایشون دیشب در کنار من اینترنت رو بررسی می کردن و با دوستان تماس می گرفتن و تحقیقات اولیه خودشون رو محکم کردن .
ما دوستان از این وضع گله مندیم / متوجه ایم که کاربران بعد از حدود یکماه دسترسشون محدود میشه و مشکلات رو با گفتن های ناصیحیح حل می کنید /
شکایت نامه ای علیه ای دی اسل + ۲ شاتل در حال تنظیم هست و نفرات در حال برقراری جمع مدارک /
موفق و پیروز باشید .