اقا این جوایز قرعه کشی ایرانسل ماله 22 بهمن چرا توی سایتش ننوشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا این جوایز قرعه کشی ایرانسل ماله 22 بهمن چرا توی سایتش ننوشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من دیگه نمی دونم چکار کنم
یه نفر میگه مستر ریست کن ...
یه نفر میگه زنگ بزن به 140 ....
یه نفر میگه از طریق sim servs اقدام کن ...
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من باید چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
هر کاری که دلت میخواد بکننقل قول:
.....
من قبلا جواب رو داده بودم
برو بابا جمعش کن "زنگ بزن به 130!"نقل قول:
من سیم کارتی رو که 2 ماه خاموش بوده گذاشتم توی گوشیم 5 هزار تومن از اعتبارم کم شده.
10 بار زنگ زدم خدمات مشترکین نیم ساعت هر بار **شعر هاشونو در باره ی سیم کارت هدیه و کلی آنگ گوش کردم یا همون موقع قطع شده یا طرف ورداشته و تا فهمیده طلبکارم اونم 5 تومن با کمال بی ادبی و بی شعوری قطع کرده!
اسم این اگه دزدی و کلاه برداری نیست پس چیه؟
این ایرانسل به جای اینکه کیفیتشو بهتر کنه و با خدمات بهتر بتونه درآمد فوق العاده زیادی رو کسب کنه میخواد هیچی کیفیت نده و همینجوری با کم کردن 5 تومن از هر نفر درآمد کمی برای خودش جور کنه.
واقعا پستن....واقعا!
لعنت به همشون
جواب منو ندادین چند صفحه قبل
من 5610 دارم تواینتر نت میره ولی وقتی میخوام چت کنم با برنامه nimbuzz یا هر برنامه دیگه ای نمیشه این ارور میده:this application isnot froma trusted supplier بعد یاه yes و no هم پایینش میاد وی yes هم میزنم بازم نمیره تو
خدایا من نمیدونم مشکل تو چیه؟؟؟؟؟نقل قول:
خوب ایرانسل بده؟؟
تو که همراه اول داری برو با همون حال کن دیگه......
مگه نمیگی حاضری 500 هزراتومن بدی ولی بتونی اس ام اس بفرستی؟؟:دی
خوب برو بفرست
ایرانسل همینه که هست.....(بهتر هم خواهدشد)
من تهران هستم خیلی هم راضیم.....
حالا تو هرچقدر دلت میخواد فحش بده ولی مطمئن باش نظر من راجع به ایرانسل عوض نخواهد شد....
(با اینکه مشکلات داشتم ولی بازم میگم اول ایرانسل )
لطف کن اینقدر تو این تاپیکای ایرانسل نیا
برو برا خودت یه تاپیک برا همراه اول بزن و اونجا بشین هرچقدر دلت میخواد تعریف کن ازش
نقل قول:
خیلی ممنون از راهنمایی شما !
شما اون دفعه گفتید زنگ بزنم به 140 من هم زنگ زدم البته حدود 40 دقیقه آهنگ شنیدم بعدش هم که به اپراتور وصل شد هر چقدر که براش توضیح دادم چیزی نفهمید بعدش هم با کمال پر رویی قطع کرد.
در ضمن اینطور که پیداست شما با همه دعوا دارید یادتون نره تاپیک درمورد ایرانسل و مطرح کردن مشکلات و ...
هست نه تعصب بیجا و کورکورانه بر سر چیزی که به اندازه پشیزی ارزش نداره و گرنه اسم تاپیک چیز دیگه ای میشد . حالا شما می تونید برای تنوع یه تاپیک ایجاد کنید به اسم " کل کل سر اپراتورها " اونجا هر دل تنگت می خواهد به این و اون فحش بده ...:5:
بابا جواب منم بدید اصلا منو ادم حساب نمیکنید
از اظهار نظرتون ممنوننقل قول:
ولی تا اونجایی که من میدونم هرکسی این مشکلو داشته زنگ زده با اپراتور و مودبانه صحبت کرده باشه مشکلش خیلی زود حل شده....
به هر حال میل خودتونه...
بابا راست ميگن بچه ها. خدا نكنه يه مشكل برات پيش بياد. بايد بي خيال بشين چون به قولhermione ل30تا 40 دقيقه بايد وايسي آهنگ گوش بدي و بد هم كه به اوپراتور وصل ميشي برخوردشون زياد خوب نيست
چرا همه بی تفاوت جواب منو نمیدن
راستی اپراتور وقتی من زنگ میزنم خیلی خوش اخلاقه نمیدونم شاید برای من اینطوره خیلی ادم با حال و خوش اخلاقیه رسیدگی هم میکنه اهنگ هم نمیزاره
سروش جان مثل اینکه اگه تمام مشکلات مردم دنیا حل بشه مشکل شما حل نمیشه!!نقل قول:
از روزی میترسم که 100 سالمون بشه باز بیام تو این تاپیک با اینکه ایرانسل تا کره ماه یا حتی کل کهکشان فول انتن شده باشه بازم ناراحت باشی و غر بزنی!!!! بچه ها من حاضرم دکل ایرانسل رو بزارم رو شونه هام هر جا که سروش جان عزیز میره دنبالش برم که همیشه فول انتن باشه و به کمک ایرنسل هر ماه سه ملیون و پونصد هزارتومن خطش رو شارژ کنیم که دیگه اصلآ غر نزنه!!!
Aga in irancell 3000 toman ham pule mano khorde in dustemun hagh daran
اپراتورها اجازه ندارن با تماس گیرندگان بد برخورد کنن....نقل قول:
چون همه مکالمات در سیستم ذخیره میشه....
اگه میبنی گاهی بد جوابتون را میدن دلیلش اینه که شما درست برخورد نمیکنید.....
من و داداشم هر وقت زنگ زدیم باما خوب برخورد کردن....چرا؟؟؟؟ چون ماهم سعی میکنیم در هنگام مکالمه با اونا ادب را رعایت کنیم....
اگه ایرانسل مشکلی داره به اون بندگان خدا چه ربطی داره؟؟؟؟
مشکل شما بر میگرده به اون نرم افزاره......(ربطی به ایرانسل نداره)نقل قول:
خوب مجبور نیستی از اون استفاده کنی
از یه نرم افزار دیگه استفاده کن
سلام
کسی از تعرفه های بهاری ایرانسل خبر داره؟
چجوریاست؟
مثله الان مزخرفه یا بهتر میشه؟
مشکل من تقریباً برطرف شد اشکال از آنتن دهی بود و گوشیم سالم بود .
تعرفه های جدید خوبه ؟؟
انصافا برخوردشون خوبهنقل قول:
سلام میخواستم بدونم فرق خدمات سیم کارتهای ایرانسل با سیم کارت هدیه شون چه فرقی داره؟
جز مقدار شارژ اولیه هیچ فرق دیگه ای ندارننقل قول:
نقل قول:نقل قول:
اپراتورها اجازه ندارن با تماس گیرندگان بد برخورد کنن....
چون همه مکالمات در سیستم ذخیره میشه....
اگه میبنی گاهی بد جوابتون را میدن دلیلش اینه که شما درست برخورد نمیکنید.....
من و داداشم هر وقت زنگ زدیم باما خوب برخورد کردن....چرا؟؟؟؟ چون ماهم سعی میکنیم در هنگام مکالمه با اونا ادب را رعایت کنیم....
اگه ایرانسل مشکلی داره به اون بندگان خدا چه ربطی داره؟؟؟؟
واقعا برخوردشون خوبه.
فقط تنها بدیش اینه که اکثر اوقات باید بیش از منتظر باشی تا به اپراتور آزاد وصل بشه
کسی نمی تونه مشکل منو حل کنه ؟
ferryultrastar جان عضویتتو تبریک میگم امیدوترم لحظات خوبی را در اینجا سپری کنی
ضمنا فینگلیش ننویس خلاف قوانینه
جدیداً مشکل آنتن دهی خوب شده حالا با Gprs مشکل دارم تنظیمات رو دریافت کردم سیو هم کردم ولی نمی دونم چرا هیچ سایتی روباز نمی کنه این پیغام رو میده :
your request for a service could not be fulfilled. please try again or contact your operator if the problem persists.
کسی نمی دونه این چیه ؟
هیچ کدوم از طرح هاش هست که اینترنت مجانی بده؟
خيلي باهاله وقتي براي اولين بار باهاش تماس ميکيري 950 تومن شارژ داره که همون اولميگه موجودي شما رو به اتمام است!نقل قول:
حالا خوبيش اينه که براي هر تماس 62 تومن کم ميکنه يعني 2 ساعت انتظار با 2 دقيقه انتظار فرقي نميکنه.نقل قول:
اگه بصورت زماني حساب ميکرد ميشد فاجعه !
اگه میشه جواب سوال منم بدید خیلی حیرونم چند روزه دارم میام و میرم ولی کسی جوابی نداده
نه ديگه. تو پاييز بود.نقل قول:
این یعنی مشکل از شبکه هست.نقل قول:
این روزا Gprs بعضا کار نمیکنه.
در گوشیت اصلا مشکلی نیست.
مگه طرح های جدید رو هم اعلام کردند؟؟؟!!!
نه نداره. فکر نکنم هم دیگه اینترنت رایگان بده.نقل قول:
چون واقعا وضع شبکه قاطی میکردو زمانی که رایگان بود.
من 5610 دارم تواینتر نت میره ولی وقتی میخوام چت کنم با برنامه nimbuzz یا هر برنامه دیگه ای نمیشه این ارور میده:this application isnot froma trusted supplier بعد یاه yes و no هم پایینش میاد روی yes هم میزنم بازم نمیره تو
چون این برنامه رو اکثرا کسی کار نکرده و نمیدونه واسه همین شاید کسی جواب نداده.نقل قول:
بهتون توصیه میکنم از برنامه ای که سایت ایرانسل تو سایتش گذاشته Mova Messenger استفاده کنینو که خیلی عالیه.
یا هم برنامه های دیگه ای مثل Im-Plus اینا استفاده کنین.
بابا يه نقل قول ميكردي الان 10 دقيقه س هي ازين صفحه به اون صفحه ميرم تا سوالتو پيدا كنم !نقل قول:
اه نيس بابا كجاس ؟ 10 تا پست دادي تو يه كدوم مينوشتي سوالت چي بوده !
من داشتم ميگشتم تو نوشتي سوالتو ! بابا ايول ! حالا سوالت همين بود ؟
آيا ديدي همين برنامه رو گوشي ديگه اي كار كنه؟
ببخشیدواقعا معذرت می خوام سوالمو دوباره بالا نوشتم اگه میتونید کمکم کنید
ضمنا اشکال از برنامه نیست تو همه ی برنامه ها همین ارورو میده امتحان کردم
Dustan aya rahi baraye ---- kardane internete irancell va estefadeye majani vujud dareh?
((sharmande ke finglish minevisam chon ba mobile vasl shodam,ba irancell))
Dustan aya rahi baraye ---- kardane internete irancell va estefadeye majani vujud dareh?
((sharmande ke finglish minevisam chon ba mobile vasl shodam,ba irancell))
حالا شايد براي دائمي مشكل رفع شده باشه ولي براي اعتباري ها فكر نمي كنم. كي اهميت ميده؟ اين 130 هم تا حالا يك بار درست و حسابي جواب نداده. بگذريم.نقل قول:
نه. من كل شركت رو زير سوال نبردم ولي خوب نبايد از اين اشكالات بوجود بياد. من خودم حدود 6 -7 ماهي هست كه يه سيم كارت اعتباري دارم و خيلي هم راضيم. ولي اين يكي خيلي حال گير شده! فكر كنم تا حالا پول يه سيم كارت دائم همراه اول رو شارژ خريدم و همشو خورده! من هم بيخيالش شدم. طمع سيمكارت هديه بود اونم كه اس ام اس زدم كد پستيم اشتباه وارد شده بود! بگذريم از خير اين خط گذشتم.نقل قول:
نه دوست عزيز. اوناي هم كه مفتي استفاده مي كنن خيلي شانس دارن!نقل قول: