من می خوام از fair 4 برم به 8 زنگ زدم شاتل گفت شما به دلیل پارامترهای خطت نمی تونی ارتقاء بدی.اگه ارتقاء بدی خطت قطعی زیادی میگیره
نظر شما چیه؟این عکس از مودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من می خوام از fair 4 برم به 8 زنگ زدم شاتل گفت شما به دلیل پارامترهای خطت نمی تونی ارتقاء بدی.اگه ارتقاء بدی خطت قطعی زیادی میگیره
نظر شما چیه؟این عکس از مودم
بین اسپورت هارو از کجا گرفتی؟نقل قول:
اگه خوبه واسه منم بفرست
سلامنقل قول:
این پهنای باند فقط PC رو حساب میکنه/؟ دیگه موبایل و بقیه دیوایس ها چطور؟
نقل قول:
شما پهنای باند عبوری از مودم رو میخواستید اینم دقیقا همین کارو میکنه.
یعنی ترفیک در حال تبادل هر دستگاهی اعم از موبایل و لپتاپ و ... چه ار طریق کابل چه وای فای رو به صورت لحظه ایی نشون میده و ذخیره میکنه (البته اینکه این ترافیک دقیقا برای کدوم دیوایس هست با این سرویس قابل شناسایی و تفکیک نیست. فقط مجموع رو نشون میده.
اگه نتونستید تنظیم کنید بگید تا توضیحات کامل به همراه عکس براتون بزارم.
خط شما تا 13 مگ میکشه بدون مشکل میتونی به سرویس 8 مگ ارتقا بدینقل قول:
الآن دوباره با نمایندگی شهرمون هم صحبت کردم اونم گفت پنل 8 رو بگیری قطعیت زیاد میشهنقل قول:
منم تا فردا اشتراک ماهیانم تموم میشه الان یه حرکت زدم اونم که تغییر سرویس دادم یه روزه به پنل 8 ببینم چی میشه.اگه خوب بود که هیچی ادامه میدم اما اگه قطعی داشتم بر می گردم به پنل 4
تلگرام که به کل از ساعت 5 از کار افتاد و عملا تمام هماهنگی های کاری قردام نامشخص است. ( بسته به منطقه ای که بودین زمان از کار افتادن فرق می کنه برای هر کسی).
اینترنتم کلا کوفت شده با این کارهاشون نمی شه ادم یکم ریلکس کنه.....
اینم به کنار که که مسیرهای رفت و امدم مشکل دار شده و مجبورم هزینه بیشتر و در کنار خستگی راه را هم اضافه کنم بهش
موندم از دست اینا چی کار کنم ......
برم از ارشیوهام یادی کنم....
در نهایت ... نمی دونم تا کی اینا همش سرویس هارو داغون می کنند.... sigh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت خطتت نسبتا خوبه اگه میتونی یبار هم مودم رو ببر سر خط اصلی ورودی تلفن ببین مکس ریت چقدر تغییر دارهنقل قول:
سلام آیا باید کامپیوتر روشن باشه؟نقل قول:
ممنون نصب کردمنقل قول:
اما خوب این رو سیتسم نصب هست و وقتی خاموش بشه چطور کنتور میاندازه ترافیکی که از سمت دیواس های دیگه از طریق مودم رد میشه؟
امکان داره توضیح دهید .؟ سپاس
بله حتما باید روشن باشه.نقل قول:
چون این اطلاعات جایی ذخیره نمیشه و یک سرویسه که به صورت لحظه ایی اطلاعات رو میفرسته و اون نرمافزار هست که اینارو جمع میکنه.
متاسفانه راهی نیست، چون این اطلاعات ذخیره نمیشه فقط به صورت لحظه ایی رو پورت خاصی ارسال میشه. پس حتما یک دریافت کننده میخواییمنقل قول:
من networx 5.5.5 دارم حالا چجوری تنظیمش کنم که به جای مصرف کامپیوتر کل نت مصرفی مودم رو اندازه گیری کنه؟نقل قول:
قدم اول اینه که SNMP رو برروی مودمتون فعال کنید تو بعضی مودم ها فعاله بعضی ها هم لازمه دستی فعال کنیم.نقل قول:
بعدش تنظیمات networx رو بازکنید
روی لینکی که با علامت قرمز مشخص کردم کلیک کنید.
بعد صفحه زیر باز میشه
اینجا تو فیلد مشخص شده IP مودمتون رو بزنید بعد تو لیست پایین کانکشن PPPOE مودمتون رو انتخاب و در نهایت OK کنید.
تو عکس اول جلوی ip address واسه من نوشته 0.0.0.0 و در عکس دوم هم قسمت wan interface خالیه و pppo ندارهنقل قول:
ادیت: SNMP رو پیدا کردم درست شد.
سلام دوستان
سرویس ۲ مگ من سرعت دانلودش اکثرا زیر 200 کیلوبایته(از شاتللند 140 تا 170) و خیلی هم قطعی داره
پشتیبانی میگه مشکل از خطه
من از وضعیت خط دو تا عکس میذارم عکس اول حالت بدون اسپلیتر و عکس دوم با اسپلیتر(چون پشتیبانی گفت میتونه از اسپلیتر هم باشه!)
لطفا عکس ها رو ببینید و بفرمایید که آیا وضعیت خط واقعا اینقدر خرابه که واسه سرویس 2 مگ هم محدودیت ایجاد میکنه؟
آیا اسپلیتر تاثیری رو وضعیت داره؟
و اینکه در صورت نیاز با سیم کشی مستقیم وضعیت خط بهتر میشه؟
پیشاپیش ممنون از راهنمایی
نویز خط شما بالاست. قطعا اگر سرعت بالاتر ببندن دچار قطع و وصلی نت میشید.نقل قول:
اسپلیتر مقدار خیلی کمی روی کیفیت تاثیر داشته ولی خب بهتره از سر خط تست کنید کیفیت خط رو.
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
این ۲۰ درصد تخفیف های سه ماهه که برای سرویس های جدید fair هست مطمینید فقط برای مشترکین جدید هست؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
زنگ بزن پروفایل گیم فعال کن مشکل حل میشه البته زمانی کاربردیس که مشکل نویز خط رو برطرف کنی... من خودم ابتدا سرویس 2 مگ گرفتم سرعت دانلودش بین 140 الی 160 متغیر بود بعد از فعال سازی پروفایل گیم درست شد...نقل قول:
من که رسما از شاتل رفتم:n18:
این تست رو از سر خط گرفتم به نظرتون وضعیت خط الان خوبه؟
معمولی هست وضعیت تون یعنی اگر یه خورده دیگه دان استریم بالا ببرید قطعا نویز میگیرید قطعی تلفن میاد سراغتوننقل قول:
به نظرم هر چند مگی که الان بسته شده روی خط تون حداکثرش هست حالا به 1 2 مگ اختلاف
ممنون از پاسختوننقل قول:
برای بهتر شدن وضعیت خط میشه کاری کرد؟
چون واقعا همین الان هم با این سرعت قطعی زیاد دارم و از کیفیت سرویس راضی نیستم اگر به این منوال باشه فکر نمیکنم adsl گزینه خوبی باشه
تمام تلفنهای منزل از پریزهای دیگه بکش،مودم و تلفن با سپلیتر فقط رو یه پریز تلفن بزار. نویز کمتر سرعت بالاتر
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ممنون از پاسختوننقل قول:
برای بهتر شدن وضعیت خط میشه کاری کرد؟
چون واقعا همین الان هم با این سرعت قطعی زیاد دارم و از کیفیت سرویس راضی نیستم اگر به این منوال باشه فکر نمیکنم adsl گزینه خوبی باشه
تو این دو روز اخیر قطع و وصلی زیاد شده سرعت هم افت کرده تو این 6 ماهی که از شاتل گرفتم اولین باره این مشکل پیش اومده فکر کنم بخاطر درگیریها اینجوری شده
اونایی که ios دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از استور دان کنن بی نظیره واسه اینستا و تلگرم!
اندروید رو نمی دونم باشه یا نه سرچ نکردم .
امشب نت شاتل چه مرگشه لینک خارجی و چیز پی ان اصلا کار نمیده:n34:
نقل قول:
آسیات... هم همینه... بد فرم شیرفلکه رو بستن
اره افتضاحه ، حتی گیم انلاین هم نمیشه زد ، وب گردی از لینک خارجی که هیچ نابوده :n23:نقل قول:
فعلا صبر کنیدنقل قول:
حریانات یه خورده فروکش کنه بعدش ببینید وضعیت چی جوری میشه
چون الان هیشکی سرعت واقعی خودش نمیگیره
همه مشکل داریم
در حال حاضر تو این وضعیت من تنها کاری که می توانم انجام بدم صبر کردن است تا ببینم وضعیت چگونه میشه... گرچه وضع من خوبه چون کار من فعلا hobby است:n37:
باسه انهایی که کلی روی بستر های سرویس های ارتباط جمعی سرمایه گذاری کردن و ازش در امد کسب می کردند، تو این مدت ضربه می خورند، چون برای خیلی ها تلگرام حکم رابطه ارتباط رسمی تجاریشون شده ... حتی در شرکت های دارای ساختار کلاسیک هم بخاطر اینکه سرویس ایمیل رسمی ، یا چندان رشد نکرده یا به تمام کارمندان جهت ارتباط و هماهنگی ندادند، تلگرام جزو ساختار ارتباطی خیلی ها جهت هماهنگی و ارتباط با کارفرما شده که با این وضعیت عملا خیلی کارها فعلا مختل یا با کندی و مسئله پیش میره.:n15:
شاتل چیه ؟؟نقل قول:
کلا نت پکیده ! :n02:
یه آپارات باز میشه با همین سایت ! :n19:
کلا ببندن راحت شیم این چ وزشه
:n27:
سلام دوستان طبق بررسی هایی که در سایت digiato ارائه شده نرم افزار پیام رسان wispi متعلق به شرکت شاتل هست و سرورهاش هم داخل ایرانه. خواستم اطلاع رسانی کنم که در جریان باشین، ضمن اینکه با بسته شدن تلگرام، نرم افزارهای ارتباطی مختلفی به سرعت داره تبلیغ میشه تا کاربرها به سمت اونا برن و تلگرام برای همیشه کنار گذاشته بشه. این توهین بزرگی هست که بعد از چند سال که به یک نرم افزار ارتباطی عادت می کنیم، بدون توجه به خواست و نیاز کاربرها، دسترسی به نرم افزار قطع می کنن. پیشنهاد می کنم با توجه به قولی که وزیر برای رفع مشکل تلگرام داده، به هیچ وجه سراغ نرم افزارهای دیگه نریم و به استفاده از تلگرام پافشاری کنیم تا دسترسی بهش آزاد کنن. این مساله به دیگران هم اطلاع رسانی کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من افت سرعت شدید دارم
کیفیت خطم اومده پایین
دیتا ریت هم همین طور
برا شما هم همین طوره؟
از بعد از ظهر این طور شد
دوست عزیز خواهشا چند پست قبل رو بخونید حداقل، بله برای همه به خاطر وضعیتی که پیش اومده اینترنت هم مشکلات جدی ای براش پیش اومده.
در روز های آینده انشالله وضعیت بهبود پیدا خواهد کرد.
چند روز پیش هم میگفتن وضع بهتر میشه
فقط مونده کلا نت خارج قطع کنن
که عملا الانش کردن
آلان همین کارو کردن درواقع اینترانت داریم نه اینترنت شاتل هم که کاسه از آش داغ ترنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
سلام
ببخشید این لینک رو من هر کاری میکنم انتقال نمیده ..یک درصدی میره جلو و بعد متوقف میشه
کسی میتونه تست کنه و بزاره؟ اگر اوکی بود تا دانلودش کنم
تو شاتل لند
سلامنقل قول:
از دو سرور مختلفش قرار دادم .
کد:https://dl4.shatelland.com/files/a4ed0ca4-2ad1-4ce9-b1d7-e2e659a523a4/2bc71176-a166-4199-91ed-9dfbcafc526a
https://dl1.shatelland.com/files/095163bd-7613-4707-b34b-9ea7af26bfab/e954826f-566c-429e-962c-16150d1e777b