عجب کلاهبردارینقل قول:
910 با 990 قیمتشون 5 تومنه به بالا
91X ( شهرستان ) پنج تومنه به بالا ( کمی گرون تر از بالایی ها )
919 پانزده به بالا
Printable View
عجب کلاهبردارینقل قول:
910 با 990 قیمتشون 5 تومنه به بالا
91X ( شهرستان ) پنج تومنه به بالا ( کمی گرون تر از بالایی ها )
919 پانزده به بالا
خوب اینجا ایرونه دیگه چه میشه کرد، حلالش کردم اتفاقا شمارش خوبه سه تا هفت داره وکارت 3G داد که شاید هم 4G ساپورت کنه. 3G با کشش 22mb از usim محدود به 8mb بهتره حالا شاید روز اول تو سیستم هنوز ثبت نشده. اگر همراه-من تا فردا کار نکرد میرم همون دفتر شکایتنقل قول:
مال من 0916نقل قول:
باید 24 ساعت بگذره تا راه بیوفته
شاید خط کارکرده بوده و فقط تغییر مالکیت داده و این پیام هم تا تایید تغییر مالکیت در سیستم همراه اول بیاد؟! :n17:نقل قول:
حدس زدم وقت میخواد تا تو سیستم ثبت شهنقل قول:
ممنون
سیم کارت تازه ست، حتما شماره قبلا صاحب دیگری داشتنقل قول:
عجیب این شماره های همراه اول مثل برگ سهام تو مغازه ها بفروش میرن
دوستان از کجا میتونم سیم قدیمی برای بهبود اینترنت پیدا کنم؟ (تهرون)
الان بین دو و سه مگ نوسان دارم با 4G و البته انتن هم پر نیست
دیروز سیم خریدم مال منم همین پیامو میداد تماس گرفتم 9990 گفت باید 24 ساعت بگذره تا بتونی سایت ثبت نام کنی
اما عجیبه سیم کارت اعتباری سرعتش از سیم دائمی بیشتر هردو سیم هایی که دارم 4G همراه اول هستن
سلام.تو خبر خوندم که شبانه رایگان هست.من خطم 913 دایمی.اما برای تست یک گیگ دانلود کردم دیدم باز هم کم کرده.چی شد ؟ یعنی رایگان نیست ؟
بسته اینترنت داشتید؟ چون باید حتما بسته فعال داشته باشی تا بشه استفاده کرد.نقل قول:
بله من یک 6 ماهه و 20 گیگ خریدم به قیمت 59 هزار تومان.البته فکر کنم هفته پیش خریدم.ولی چرا کم کرده
ویرایش : پنل اینترنت نوترینو چک کردم و روز 3 مهر خریدم.حالا امشب قصد دارم دوباره یک 2 گیگی در محدوده ساعت 4 دانلود کنم و اینبار اعتبارم 17531 مگابایت هست.
دوستان من دیشب بین ساعت 3 تا 9 استفاده کردم از بستم کم کرد! چرا واقعا؟ 1 گیگ هم استغاده نکردم
زنگ بزنید. شکایت کنید.خودشون که میگن از بسته نباید کم بشه ورایگان هست.اصلا. با سیم دایمی. از این طرح ها استفاده نکنید که نقره داغ نشید.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
من شیش گیگ دانلود کردم بدون هیچ مشکلی دوستام هم استفاده کردن از بسته کم نشد و رایگان بود
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنون از اطلاعتون. والا من بسته 1 گیگ هدیه آپدیت اپلیکیشن رو فعال دارم. نوشتن که بسته های هدیه هم شامل میشه. ولی بهرجال کم کرد.نقل قول:
اتفاقا منم همین بسته رو داشتم از سرعتم هم تست کذاشتم تو تاپیک ولی خوب در کل به همراه اول اعتباری نیس من با دائمی سر همین هدیه ها چوبشو خوردمنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
منم همین بسته دارم ولی حتی یه ریال هم از بسته کم نمیکنه همین نیم ساعت پیش ۲ گیگ دانلود کردمنقل قول:
منم دیروز و امروز حدود 10 گیگ دانلود کردم و چیزی از بسته کم نشده.
خب ساعت 3:30 بامداد امروز یک 7 گیگ دانلود کردم.از حجم کم نشده.
پس من مثال شما ساعت 3 تا 9 صبح رایگان اما سرعتم بیش از 250 کیلوبایت به بالا نرفتم چرا ؟ از ساعت 3:20 تا 8:40 صبح 3.2 گیگ گرفتم آتنم 4G هست !نقل قول:
منم با موبایل 3g نشد بیشتر از 500 کیلوبایت بگیرم.
من هم بسته 5 گیگ ماهانه دارم و کم نمیشه از حجمم. امروز صبح توی 90 ثانیه بازی 1.2 گیگی رو دانلود کردم. میانگین سرعت هم 12 مگ هست و افت سرعتی ندارم. این کار همراه اول رو خیلی خوشم اومد ازش یه کار درست کرد یه بار
من این مشکل رو دو سه ماه پیش داشتم، بعد یه مدت خود به خود حل شد.نقل قول:
ولی باز الان دوباره این مشکل رو پیدا کردم. (یکی از دوستان هم چند روز پیش توی پی.ام. گفته بود که این مشکل رو پیدا کرده.)
از قرار معلوم مشکل باید از طرف خود همراه اول باشه.
اگه بسته الفا پلاس رو خط فعال باشه و از طرف دیگه بسته دانلود شبانه که از ساعت یک شروع میشه فعال باشه . برای دانلود شبانه باید سیمکارتو ساعت یک خاموش روشن کرد یا اینکه اتوماتیک وار میره رو بسته شبانه ؟
منهم 2 شبه این مشکل را پیدا کردم.باید مودم را ریستارت کنم تا مشکل حل بشهنقل قول:
من یه سیم کارت معمولی اعتباری همراه اول دارم و یه بسته هدیه همراهی یه گیگا بایتی برای استفاده از اپلیکیشن روش فعاله و امروز از هفت صبح با 3G همراه اول چند تا فایلی که برای دانلود داشتم را با سرعت بین 1.5 تا 2 مگابایت در ثانیه دانلود کردم و هیچی از حجم بسته کم نکرد. با سرعتی که داشتم بین هفت تا 9 صبح میشد براحتی حدود سه چهار گیگ دانلود کرد. منتظرم ببینم ایرانسل واکنشی نشون میده به این طرح شبانه رایگان پاییزی همراه اول. آخه با اومدن بسته بلند مدت همراه اول، ایرانسل بلافاصله دست به کار شد و همون بسته ها رو چند هزار تومن ارزون تر اضافه کرد. رقابت شون از این نظر خیلی خوبه و امیدوارم همراه اول با همین فرمون ادامه بده آخه من ایرانسل رو ترجیح میدم و این جوری همون بسته های همراه اول این ور برای من با قیمت بهتر در دسترس قرار میگیره و با شارژ تخفیفی ایرانسل قیمت خیلی خوب میشه
از ارسال پست های نامربوط با عنوان تاپیک پرهیز کنید
از عجایب خلقت[emoji19] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-J710F using Tapatalk
سلام دوستان یک راهنمایی نیاز دارم ازتون
همراه اول تو منطقه ما تقریبا ۷.۵ مگابایت سرعت دانلودش هست
ایرانسل تو منطقه ما تقریبا ۵.۵ مگابایت سرعت دانلودش هست
به نظرتون ایرانسل بگیرم یا همراه اول؟ مقایسه از هر نظر
۶ ماهه ۱۰۰ گیگ ایرانسل و ۱۲۰ گیگ همراه اول مدنظر هست
تشکر از لطف شما دوستان
دوستان کسی از این راه سیمکارت گرفته؟ نوشته کسی کهگوشی 4g داره کد پستی رو اس ام اس کنه براش یوسیم رایگان میاد... کسی از این طریق استفاده کرده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله من دو سه هفته پیش همین طوری سیمکارتم رو یوسیم کردم. فقط عدد کد پستی رو به همون شماره بفرستید. کمتر از یک هفته طول کشید بیاد. برای من زنگ خونه رو هم نزدن، انداختن تو خونه!نقل قول:
۲۰ گیگ برای دایمی و ۱۵ گیگ برای اعتباری هدیه میدن.
کاملا رایگان (برای گوشی ۴جی) و بی دردسر
Sent from my SM-G610F using Tapatalk
نقل قول:
چه جالب. بعد خودش فعال بود یا باید کد میزدین؟ یه خط همراه اول دارم میخام همینجوری تبدیلش کنم به یوسیم
نه خودتون با زدن کد باید فعالش کنید. توی پاکتی که یوسیم رو براتون میفرستن همه توضیحات رو نوشته. اشتباه نکنم مال من یک ساعته فعال شد.نقل قول:
فقط سیمکارت یه مدت خاموش بوده پس اول باید با گوشی 4g ازش استفاده کنم؟ و سوال اخر 15 گیگ هدیه رو هم داد؟ مرسینقل قول:
بله، اگه بخاین تعویض سیمکارت رایگان باشه باید با گوشی ۴جی یه مدت روشن باشه که اس ام اس تعویض رایگان براتون بیاد.نقل قول:
اما اگه گوشی ۳جی باشه و توی اس ام اس ننویسه رایگان، حدود ۷ تومن روی قبض میاد.
من دائمی بودم ۲۰ گیگ بهم داد که همون یه ساعت بعد از فعالسازی سیم، فعال شد. الانم که تا اخر پاییز اگه بسته اینترنتِ فعال مثل همین هدیه یوسیم رو داشته باشین از ساعت ۳صبح تا ۹ صبح طرح ترافیک رایگان گذاشته.
سلام
برای من هر نیمساعت اینترنت قطع میشه و باید گوشی رو ریستارت کنم بعضی وقت ها اصلا آنتن میره:n03:
سرعت تو تایم رایگان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
البته روی اینکه حتماً شامل این طرح تعویض رایگان سیم کارت و اون هدیه بشین حساب جدی باز نکنید آخه منم یه سیم کارت اعتباری دارم که یه سال بود استفاده نکرده بودم و در مرداد که تب اینترنت همراه اول بالا گرفته بود با قیچی برش زدم تا اندازه میکرو بشه و گذاشتم توی گوشی فورجی و گاهی هم در مودم فورجی و تا حالا حدود 50 گیگ اینترنت باهاش استفاده کردم اما هر بار که به اون شماره پیامک زدم و کد پستی رو نوشتم جواب اومد که شما مشمول طرح تعویض رایگان به یوسیم نیستید و شماره شما ثبت شد برای جشنواره های بعدی هر چند که زیاد هم مهم نیست واسم و فقط میخواستم علاوه بر تری جی همراه اول فور جی رو هم امتحان کنم.نقل قول:
سلامنقل قول:
من گوشیم p8 هست تا الان هر سیم کارت تریجی همراه اول که گذاشتم روش یه هفته بعد پبامک اومده که رایگان تعویض کنم .
شما مدل گوشیتون چی هست؟؟
مودم من 3372 هوآوی هستش که سیم کارت یه ماهی روی اون کار کرده و گوشی هم Redmi note 3 شائومی هست که تقریبا یه ماه هم روی این گوشی سیم کارت کار کرده. علاوه بر این سیم کارت اعتباری یه دائمی همراه اول دارم که روی اون هم یه ماهی بسته داشتم و فقط روی مودم گذاشته بودم که کار کنه اما برای تعویض اون هم که پیامک زدم همون پاسخ سیم کارت اعتباری رو دریافت کردم که شامل سیم کارت من نمیشه و برای شرکت در جشنواره های ثبت شدنقل قول: