من چیکار کنم هرچی مودم ریست میدم باز میره روی یه IP فقط ؟ 1000 بار ریست دادم همش گیر کرده روی یه IP :|
Printable View
من چیکار کنم هرچی مودم ریست میدم باز میره روی یه IP فقط ؟ 1000 بار ریست دادم همش گیر کرده روی یه IP :|
سلام
شبا 1 تا 6 صبح رایگان هستش ؟ من سرویس 2مگ 8 گیگ 512 محدود دارم؟ آخه دیشب گذاشتم از ترافیکم کم شد!
باید با طلا نوشتنقل قول:همه دانشگاها از مخابرات میگیرن.نقل قول:
به خدا حیف عمره که پای این اینترنت ت... تلف شه
من میرم شاتل حتی اگه مخابرات خوب شه. لعنتی از عید به این و یه یاهو میل میخواستی باز کنی 10min وقت میگرفت. دانلود که باید با دانلودر به جایه 8 تا 16 تا 20تا لینک میکردی تا یکم سرعت بالا بره.
شاتل مستقیما از شرکت زیر ساخت میخره .
DNS رو میتونی رو اینتر فیس وایرلس یا لن سیستمت ست کنی برای راحت عوض کردن میتونی از این نرم افزار استفاده کنی:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول یک پروفایل ایجاد کن بعد اینترفیس رو قسمت بالا انتخاب کن و در قسمت پروفایل پروفایل مورد نظر بعد Apply رو بزن ست میشه به مودمم دیگه کاری نداشته باش:n01:
Dns مودم رو هم بايد تغييرش بديم يا اينكه Lan كافيه!؟؟
لن کافیه مودمو لازم نیست تغییر بدینقل قول:
128 نامحدود 1 ماهه سزعت دانلود 50 تا 70 بابل
دوستان 256 نامحدود رو گزارش بدن خواهشن
256 نامحدود 32 از شهر ساري
ظاهرا 256 از همه کمتر شده برای من هم 256 هست که واقعا سرعتش خیلی خوبه 8 kb :n27:
من یک ماهه سرعتم رو 32 فیکس شدهوووودیروز با 2020 تماس گرفتم گفت این سرعت واقعیته.....خداتو شکر کن سرعتت بالاست.........256 نا محدود ---ساری----مرکز انقلاب
مهندس امروز freegate مدام قط میشد....فک میکنی واسه فیلترینگ جدیده مخابراته؟؟؟
مثل اینکه سرعت 128 نامحدود بین سرویسای نامحدود مخابرات از همه بیشتر شده،من واقعا" هنگ کردم تو کار این متخصصین،128 نامحدود از 2 مگ نامحدود بیشتره :n08:
دیروز 128 نامحدود سرعتش افسانه ای بود ..
سرعت دانلود تا 1.5m میرفت !!
تست گرفتم از همین سایت بهم داد 2.95m
اما امروز دوباره برگشته به روال قبل !!
امروز فریگیت زیاد قط میشه فک کنم دارن جدی جدی یک غلطایی می ککننن.........
آقا این dns دقیقا چیه ؟نقل قول:
DNS رو میتونی رو اینتر فیس وایرلس یا لن سیستمت ست کنی برای راحت عوض کردن میتونی از این نرم افزار استفاده کنی:
اول یک پروفایل ایجاد کن بعد اینترفیس رو قسمت بالا انتخاب کن و در قسمت پروفایل پروفایل مورد نظر بعد Apply رو بزن ست میشه به مودمم دیگه کاری نداشته باش:n01:
بعد من مشکل تغییر نکردن IP رو چیکار کنم ؟ میشه کامل تر توضیح بدی ؟ ممنون
دوستان لطفا جواب بدین:n03:
دیگه سرویس های محدود (2مگ 512) شبانه رایگان نداره؟ اگه داره چه ساعت هایی؟
نمیدونم ولی قبلش باید مودم رو خاموش روشن کنی تا رایگان شهنقل قول:
مثل اینکه سرعت از روی 128 داره شروع میشه چون الان 128 نامحدودم 70 میره ولی 256 وستان 30 آخرشه
کمی صبر کنین
مخابرات هر روز جلسه دارن
خطتتون رو چند مگ بسته ست؟نقل قول:
داداش اگه به پهنای باند خط باشه که سرعت من باید 20 مگ باشه.نقل قول:
چی به 2020 بگم کلا خطم رو تنضیماتش رو مثل روز اول کنن ؟ کلا ریست ـش کنن ؟
داداش تا اونجایی که من میدونم تنظیمات مربوط به خط همه بر میگرده به مخابرات منطقه تون . 2020 نمیتونه کاری بکنه.نقل قول:
اگه هم بشه اینکارو کرد 2020 بلد نیست.
من همیشه تو بهترین شرایط سرعتم هیچوقت به 400kb نرسیده،چطوری میشه فهمید نهایت سرعت دریافتی تو بهترین حالت واسه خطم چقدره!؟نقل قول:
منظورت از بهترین شرایط چیه؟نقل قول:
ببینید الان خط من رو 20 مگ بسته شده ولی سرعت من 68 هستش.
مثل این میمونه که خیابون ظرفیت 1000 تا مشین رو داشته باشه ولی فقط یه ماشین رد شه.
الان خط من تا 20 مگ پشتیبانی میکنه ولی مخابرات این سرعت افتضاح رو میده.
ضمنا دور یوتیوب ...خط کشید لااقل256 نامجدود عجب بساطی شده
مخابرات مشهد باحال شده. شبانه رایگانشو ورداشتن. :n02:
رفیقم گفت زنگ زدم 2020 گفتم این چه وضعشه؟؟؟ طرف گفته که ما هم تازه فهمیدیم:n08:
نقل قول:
منظورم از شرایط خوب یعنی وقتی موقعی که شما تا 900 دان داشتی من حداکثر 350 تا داشتم.
یا مثل دوستمون mani111 که تا دیشب سرعتش تا 1مگ هم میرفت بازم واسم تا 370 میرفت.
این موضوع شبهه انگیز شد برام که نکنه شاید حداکثر کشش خطم در همین حد ِ
زبطی به خطت نداره فعلا شیرفلکه از مخابرات بسته شده کمی اب تب تب میکنهنقل قول:
نقل قول:
به هر حال شما هم خواستی یک جوابی داده باشی.
من بحثم شرایط فعلی نیست. به طور کل تو بهترین موقع که بقول شما شیر فلکه باز هست به مرز 400 نمیرسه در صورتی که دوستان تو همون شرایط و وضعیت ضریب سرعتیشون بیشتر بود
دوست عزیز در مخابرات خط های متفاوت downstream متفوت دارن. به فرض مثال خط من رو 20 مگ هست ولی محدود شده به 3 مگ و من هم حداکثر 370 می گیرم. ولی برای دوستم خط ـش روی 7 مگ هست برای همین هر وقت سرعت خوب شه تا 800 هم می گیره! و این موضوع کاملا شانسیه و ربط اساسی به خط ـت نداره. اون دوستم که رو 7 مگ براش بستن به مراتب نویزش از من بیشتر.نقل قول:
سلام
یه سوالی داشتم ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره به من بده
چند روز آینده باید ساکن شهر کیاسر ساری شم.
میخواستم بدونم کیاسر تحت پوشش اینترنت مخابرات هست؟
یا اگه کسی اطلاعات دقیقتری داره آیا کل شماره تلفنهای شهر کیاسر تحت پوشش اینترنت هست و خطا رانژه میشن؟
و در آخر انکه اگه تحت پوششه واسه درخواست اینترنت از همون کیاسر باید اقدام کرد یا از ساری ؟
ممنون میشم اگه کسی اطلاعات دقیق یا حتی کلی داره به من بده.
مخابرات همه جای مازندران حتی روستا ها هم سرویس adsl میده ، باید از همون کیاسر اقدام کنی(مخابرات همون شهر )نقل قول:
داداش بین ساعات 8تا10 صبح که ادارات دارن صبحانه میل میکنن ترافیک پایین میاد...این ساعت هم ممولا دانشجوها و مدرسین سر کلاسن....ولی شبا چون ترافیک رایگان هست همه دارن دانلود میکنن به سرور سایت ها فشار زیادی میاد و سرعت پایین میاد.....
DNS برای اینه که شما وقتی وقتی می خوای به یک سایت دسترسی پیدا کنی باید از DNS آدرسشو بگیری. اگه DNS ست نباشه مرورگرت نمیتونه به سایت ها دسترسی پیدا کنه. IP هم کاریش نمیشه کرد چون ممکنه اون منطقه ای که شما هستین یه IP شیر شده بین چند نفر.نقل قول:
به سرویس 2 مگ 8 گیگ ترافیک محدود یک ماهه ترافیک رایگان شبانه تعلق میگیره؟نقل قول:
نچ! :n02:نقل قول:
من خودم 1 مگ محدود یه ماهه دارم.کلا 1 ماهه ها ترافیک رایگان شبانه ندارن.
حالا چیکار کنیم؟؟؟؟بریم شاتل؟؟؟تا 8 مگ بدون منت میده...تازه یک دفتر لااقل داره میدونیم طرفمون کیه ....یقه کیو باید جم کرد :D این عکس ماله صبه ....256 مخابرات نا مخدود[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
بابا این اینترنت مخابراتم عجب وضعی شده
من تا 10 روز میخواستم شاتل رو جمع کنم بیام مخابرات اما.........
خدا رو شکر نیامدم
اقل کم روزا سرعتم کاملا ثابته و البته بالاست و شبا که رایگانه هم سرعت بدک نیست اگه بخوای چیزی دان کنی میتونی تا یک گیگم دان داشته باشی
ضمنا چندنفری میخواستن از یوتیوف(یوتیو ب خودمون) دان کنن بهتره لینک یوتیوب رو با ام یو ال یا رپیدپارس لیچش کنن
اه!!!!!!!!!!!!!!! بیچاره !!!!!!!!!!!! چی کار می کنی با این سرعت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول: