بررسی میکنم مشکل را حل میکنمنقل قول:
Printable View
بررسی میکنم مشکل را حل میکنمنقل قول:
همه ی کاربران اینجا به اندازه کافی عقل و شعور دارند که متوجه شن شما الآن آقای ملک جعفریان نیستید 1.
زنگ بزنیم که چی بشه؟ مشکلمون رو حل کنید؟ شما اینجا چیکار کردید که میخواید پشت تلفن مشکل رو حل کنید؟اینجا باشیم تا با شما سروکله بزنیم و اعصاب خودمون رو به هم بریزیم که چی؟ آخرش که چی؟
کلا بود و نبود شما هیچ فرقی به حال ما کاربران ندارد و نخواهد داشت!
09151150001نقل قول:
چرا اون موقع که داشتید طرح می فروختید توجهی به ظرفیتهاتون نکردید؟نقل قول:
در ضمن این ما هستیم که صبوریم
الان شمارم میاد خدمتتون کی بپرسم مشکل حل شده یا نهنقل قول:
مهدی جان ایشون خود اقای ملک جعفریان هستن حالا این که شما فکرمی کنی این بحثا به جایی نمی رسه قضیه اش جداستنقل قول:
ولی دراینکه ایشون مدیرعامل مخابرات خراسان رضوی هستن شکی نیست
چی شد رفت؟
چه زود.
شما که از هیچی خبر نداری لطفا بقیه رو هم به اشتباه ننداز .نقل قول:
یک بار هم شد که پاشی بری جای ایشون که ازش بپرسی خودش هست یا نه !
من الان محدود به 512 شدم،مهندس رسیدگی کن.
ده دقیقه یکبند دارم زنگ می زنم پشتیبانی.بوغ میخوره کسی ور نمی داره.ابوتار ویژه مثلا
ایشون دیگه نمیان؟
بریم بخوابیم؟ :worried:
من هنوز دارم به بشتیبان زنگ میزنم.بوغ می خوره کسی ورنمی داره
یک کدوم از اون چرت و پرت هایی که توی قرارداد و نرخ نامه نوشته اند رو باور نکن .نقل قول:
تا همین الانه هیچ کدومش رو نه عمل کردند و نه هم درست بوده .
دقیقا میدونید مثل چی میمونه !؟
عکاسی های دور حرم رو دیدید ؟
بدبخت زوار رد میشه از جلو عکاسی بعد عکاسه میگه آقا بفرما تو . عکس و قاب 2 تومان. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( ذیذید یانه )
بعد هم که میره عکس میگره بعد عکاسه میگه 30 تومن بیا بالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم دقیقا شبیه مثال مخابرات میمونه . روز اول یه چیز. حالا یه چیز.
مهم پول بود که اون رو گرفتن و پس هم نمیدن .
نمی خواد زنگ بزنی مهندس خودش رفت مشکل رو حل کنهنقل قول:
امید عزیز دل این یک مشکله که ازظهربرای یک سری ازاکانت ها پیش امده حالا خدا رو شکرشما فکرکنم مشکل نداری مطمئنا هم حل خواهد شدنقل قول:
ظهریک نیمساعتی قطع بود بعد شد 512 بازمعلوم نیست کجا اشتباه کردن که این جوری شده
چطور؟مگه مهندس حرفی زد؟شوخی نکن!نقل قول:
۰۹۱۵۱۱۵۰۰۰۱:n27:نقل قول:
واقعا شرایط مخابرات مسخره تر از مسخره هست
الان وضعیت من یکی را ببینید بقیه را تا ته اش بخونید
زمانی که رفتم ثبت نام گفتن شما خط ات PCM هست کمتر از 6 ماهه نمیتونی بگیری
6 ماهه 128 گرفتم ده بار هم از مسئول اش پرسیدم سرعت شبانه مطمئنی یک مگ هست گفت اره
الان دو ماه نشده اینجوری شده برام
باید قید 4 ماه آینده را هم بزنم باز برم یک شرکت دیگه ثبت نام کنم
قبلا هم بعثت رو یک خط تلفن دیگه داشتم که چون صاحب تلفن قبض اش را پرداخت نکرده بود بعد یک مدت خط تلفن را جمع کردن بدون اینکه حتی به من چیزی بگن یا نگاه کنن من هنوز دو ماه دیگه رو اون خط طرح داشتم و پولش را هم اول داده بودم
نقل قول:نقل قول:این حرفا رو زد :n02:نقل قول:
شما الان امیدوار نشدی؟ :n02:
نه.تازه می خوام سرم بکوبم به دیوار که مدیرعامل مشکل رو فهمیده اما هنوز هیچی حل نشده.نقل قول:
تو مخابرات اگر مشکلی باشه تو رو برطرف می کنن.قبل از دو ظهر.
ناظر شبکه خوب که سیستم هارو بهم ریخت ساخت دو میره خونه.سیستم هاهم که صاحاب ندارن همونطور ول.هیچ کس.هیییییییچ کس به سیستم کاری نداره.البته کسی نیست که کاری داشته باشه.
صبح هم که میان.فقط ویندوز عوض میکنن.از سیستم بک آب گرفتن.همون رو بر می گردونن.تموم.
:n08:نقل قول:
مرد حسابی به شماره اش چی کار داری
مدیرعامل مخابرات دیگهه نمی تونه یه شماره رند برا خودش داشته باشه؟ تازه اینکه برای راحتی کار منو شماست دیگه ،
راحت بتونیم باهاشون تماس بگیریم هی اشتباه نشه مزاحم یه بنده خدای دیگه ای بشن ملت
شماره های رند برای افراد خاصه نه منو شما که گوشیمون در روز 10 تا زنگ خورم نداره
اتفاقا درد من همینه موقعی که داشتم طرح رو میگرفتم از چندین منبع: سایت مخابرات،2020،2030، مرکز امور مشترکین و...تحقیق کردم همگی از سرعت یک مگ بهم اطمینان دادند حالا دبه در آوردند میگن اون واسه تشویق بوده و ضمانتی در کار نیست.نقل قول:
اون 6 ماه رو به من هم گفته بودند ولی زیر بار نرفتم و 3ماهه گرفتم:n10:
آقا تسلیت میگم شما از من هم بدشانس ترینقل قول:
مسئول شیر فلکه رو یادت رفت:n02:نقل قول:
البته دنیا پیشرفت کرده اون کار سخت محدود کردن کاربرا رو هم گذاشتن به عهده نرم افزار ها
دنیا اره پیشرفت کرده ولی این دلیل نمی شه مخابرات هم پیشرفت کنهنقل قول:
اینا از همون سیستم های گازوئیلی و شیرفلکه استفاده می کنن :n02:
امشب مودم رو آپدیت کردم بزارم رو دانلود ببینم نسبت به شبهای قبل بیشتر دانلود نمی کنه :n20:
آخه از مخابرات که آبی گرم نمی شه مجبوریم دلمونو به این چیزا خوش کنیم دیگه :sad:
اقا من یه سوال جدا از بحث کیفیت پایین سرویسهانقل قول:
میگم دقیقا جریان طرح های 128 و 256 چیه ؟
من دقیقا روز اولی که طرح های جدید مثل برنزی و ... اومد رفتم واسه ثبت نام و دیدم برنزی نسبت به بودجه ام خوبه و این طرح رو گرفتم که اتفاقا یک مگ هم بود . اگه درست یادم باشه این طرح ها 128 و 256 رو هم دیدم که قیمتش کمتر بود و همچنین پهنای باندش مثل برنزی بود .
هر چی پرسیدم که فرق اینا با برنزی چیه طرف هیچی نگفت . منم شک کردم و برنزی گرفتم .
در واقع میخوام بگم عقل هم حکم میکنه که همچین سرویسهایی با همچین اسم های مشکوکی یه فرقی دارن با طرح های دیگه .
بحثم این نیست که چرا مخابرات به وعده اش عمل نکرده اما شما هم خداییش راحت گولش رو خوردین .
نقل قول:
به جز طرح های نقره ای و طلایی همه طرح های دیگه رو 1 مگابایت هستن . وای جالبش اینه طرح 256 سرعت آپلودشو زدن 256 و مثلا 128 رو زدن 128 . کلا خودشونم در جریان نبودن داستانش چیه !!!:n02:
آقا ما گفتیم دیگه اینقدر خر تو خر نیست که چیزی که کتبی باشه(PDF) نادیده بگیرند ضمنا اگه دقت کرده باشید 128 و 256 با برنزی یه تفاوت کوچیک در حجم دانلود هم داره4 گیگ در برابر 5 که بهمون خاطر برنزی گرونتره البته من تا حالا با همین طرح هم شبی یکی گیگ داشتم دان میکردم علاوه بر اون وبگردی ویدئو آنلاین از یوتیوپ و بازدید از فیسبوک با قندشکن وخلاصه همه چی عالی بود واسم تا اینکه صدای طلایی ها در اومد واین آقا هم مثلا اومد عدالت رو برقرار کنه که افتضاح کرد و تا جاییکه میدونم هنوز وضع همون طلایی ها هم خوب نیست البته به غیر از ...نقل قول:
مهندس پیامک داده.نیم ساعت بیش و گفته فردا برسی می کنم.یعنی .... لق ما.ما امشب نتونیم دانلود کنیم که مهم نیست.
دوستان طلایی دیگر موژده به خاطر اینکه چندتا طلایی رو دک کردیم.فقط امشب به همهی طلایی های دیگر حال خواهیم داد.
آیا شما هم روی 764 محدود شدید؟
طلایی، سرعت زیر 10k بر باعث و بانیش لعنت، ما که نمیگذریم خدا هم نگذره از این بی وجدان های بی مسئولیت!
در ضمن نمیدونم کدوم بیکاری اومده اینجا از روی غرض و مرض چو انداخته که سرعت طلایی درست شده؟!
دارم بی زار میشم از این تاپیک به خدا .نقل قول:
خدا روی خوش بهتون نبینه . مخصوصا تو ملک ج که یه ذره مرد نیستی .
خوشا به غیرتت . مرTیکه خوب به اون پشتیبانی یا هر جایی دیگه که هی شب ها سرعت ها رو محدود میکنند بگو نکنند این کار رو .
ای خدا .
تا همین نیم ساعت پیش و قبل از ساعت 1 همه چیز خوب بود و سرعت کامل بود و وب گردی هم میشد کرد .
به محض ورود به ساعت یک سرعت شد 15 . اونم لینک مستفیم .
تازه همونم آروم حرکت میکنه که ( یک لحظه میشه 15 . بعد از دو ثانیه هم میشه 12 و همینجوری )
خدایا از آخر اون کاری رو که نباید بکنم رو باید بکنم .
طرح - طلایی
هر شب 2 ساعت از وقت خواب مفیدم رو تلف میکنم که آمار سرعت رو بگیرم .
دیگه طافت ندارم . از آخر یه بلایی سرم خودم میارم + اونا .
اونم نه واسه سرعت دانلود و .....
به خاطر اینکه که ما ** گیر آوردند .
والا به پیر به پیغمبر اینا درست عین کبک سرشون رو کردند تو برف میگن کسی ما رو نمیبنه
یعنی خریت در اون حد .
ساعت 2. میانگین سرعت تا الان 69 طرح طلایی. بجای اینکه 256 باشه با محدود کردن "عمدی" مخابرات شده 60
دقیقا من هم همین مشکل رو دارم الاننقل قول:
طبق معمول بر پدرشون لعنت
برای شبانه اگه من مودمم رو ری استارت کنم که دیگه فاتحه سرعتم خوندس میاد زیر 20 کیلو بایت
نقره ای - انقلاب
علی اگه بریم پول مودم رو نقدا بهشون بدیم می تونیم پورت رو تخلیه کنیم؟نقل قول:
شرکت مخابرات استان تهران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا قبل از اینکه دوستان آمار بدند به آقای مدیر با ریست مودم و گرفتن IP جدید راحت می رفتی رو 100 که اگه واقعا خطها شلوغ بودند نباید این اتفاق ممکن میشد ولی وقتی فهمید کاری کرد که دیگه نتونیم از این روش استفاده کنیم یعنی چقدر دارم حرص میخورم از دست اونایی که این موضوع رو جلوی طرف لو دادندنقل قول:
نمیدونم. فکر نکنم. با چند روز سرعت خوب نشون دادن یک سال ما رو فریب دادن. فریب در معامله=............ حالا میگن فلانه بهمانه.....نقل قول:
یه سری هم به اینجا بزنید این مقاله رو تابستون خوندم جالب بود و از اون جالب تر بخش کامنت هاشه:n13:
مقایسه متوسط سرعت اینترنت ایران با افغانستان/آماری تاسف برانگیز برای مدیران آی تی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینقدر حرص نخور تلف میشی هانقل قول:
این روش هنوز هم جواب میده منتها باید صبر ایوب داشته باشی