ادکلن ویسکی الان میشه پیدا کرد اما اصل سابق دیگه نیسنقل قول:
Printable View
ادکلن ویسکی الان میشه پیدا کرد اما اصل سابق دیگه نیسنقل قول:
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
یه عطر خنک میخواستم بهم معرفی کنید که پخش بو و ماندگاری مناسبی داشته باشه ، مثلا CK ها و Lacoste ها رایحه های خیلی خوبی دارن ولی معولا موندگاری و پخش قوی ندارن :(((
تا ۲۰۰ تومن باشه ولی اگه گزینه ای باشه که واقعا اختلاف داشته باشه و خیلی خاص و خفن باشه تا ۳۰۰ هم هزینه میکنم
مثلا قیمت YSL LIBRE دو برابر Azzaro chrome هست ، منظورم اینه که واقعا اونقدر بهتر هست که ادم ۲ برابر پول بده ، یا اینکه نه ، بهتر هست ولی به این اختلاف نمی ارزه
بین گزینه های زیر کدوم رو بیشتر ترجیح میدین به ترتیب و اگه گزینه ای بهتر هست اضافه کنید ممنون
Azzaro / Chrome or Chrome Legend
Bvlgari / Aqva pour homme or marine toniq
Versace / pour homme
Guerline / guerline homme
Ermenegildo Zegna / Essenza di zegna
YSL / Liber
Thierry Mugler / ICE*MAN
عجب لیستی شداااا لول
عطر خنک قبلیم only the brave از Diesel بود ، عاشق بوی خنک و تلخش هستم ولی من موندگاری و پخش بوی بهتری رو میخوام
از نت های چرمی ، عنبر ، چوب صندل سفید هم خیلی خوشم میاد
مرسی
نقل قول:
سلام دوست عزیز
پیشنهاد من به شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Azzaro / Chrome or Chrome Legend دقت کنید لجند منظور من هست نه کروم
متاسفانه بوی خنک پخش و ماندگاری زیادی نداره
ولی این دوتا بسیار پرفروش و خوشبو هستند
من ادکلن دانهیل ابی رو هم پیشنهاد میکنم
موفق باشید
جناب saliaryممنون از جوابای کاملتون
دوتا سوال از خدمتتون داشتم:
1.این عطر های که به اسم ریو کالکشن دارید فقط از نظر بسته بندی ضعیف تر هستن یا از نظر کیفیت خود عطر هم ضعیف تر هستن؟
2.و چه بو هایی واندگاری بیشتری دارن و بیشتر پخش میشن؟چون فرمودین خنک خوب پخش نمیشه و ماندگاری خوبی نداره.
ممنون از توجهتون
خب خیلی ممنون . حالا اگه یه مقایسه مفید بین این ۲ گزینه که دوستان گقتن انجام بدین خیلی ممنون میشم
Versace / pour homme
Azzaro / Chrome Legend
بعید میدونم هیچکدوم از این 2فاکتور مد نظر شما که موندگاری و پخش بالاست رو داشته باشه!من از لیستی که گفتید با دوتا عطر اشنایی نداشتم اما از بین بقیه مطمنم ایس من تری ماگلر از لحاظ ماندگاری خیلی عالی و از لحاظ پخش بو هم بطور کلی بین عطرهای خنک خیلی خوب محسوب میشه!نقل قول:
عطرهای ریو تنها مشابه سازی عطرهای نامی هستند! قاعدتا هم از لحاظ کیفیت مواد به کار رفته در ساخت عطر و هم از لحاظ ایده ال بودن رایحه به مراتب در رده پایینتری از عطرهای برندهای اصلی قرار دارند.نقل قول:
دوست عزیز محصولات ریو اماراتی هستند که مشابه عطر های اصل رو میزنن و جدا از بسته بندی بوی صد در صد رو نمیده و تقریبا میشه گفت 80 درصد اون بو رو میدهنقل قول:
اصولا بوهای گرم و شیرین و یا تلخ از موندگاری بیشتری برخوردار هستند
حالا این مساله از محصولات ریو هم جدا نیس
به طور مثاا تری دی هرمس که بوی تق هرمس میده راحت 24 ساعت موندگاری داره
موفق باشید
نقل قول:
باتشکراز شما دوست گرامی بابت راهنمائیتون..من کاملا با گفته شما موافقم چون عطر پیرل رساسی رو از دوستی35خریدم بعدش دیدم تاریخ تولیدش2010وانقضا2013وماه می بود که تاریخ گذشته بود..با اینحال رایحه گلها رو میده و فکر میکنم بخاطر تاریخ گذشته بودنش بوی اصلی رو نده اما بد هم نیست...متشکرم
دوستان از عطرjade ajmalخیلی خوشم میاد با اینکه زنانه هست..میخواستم ببینم نزدیکترین رایحه و مشابه با جیداجمل چه ادکلن یا عطری هست..سوال بعدی من اینکه از بین ادکلنهای اماراتی و مردانه زیر کدومش بهتر از بقیه هست (ازنظر رایحه خوب و ماندگاری وپخش بو)و بترتیب اولویت برام ذکر کنین خواهشا..
رومانس رساسی --رویال آبی رساسی--بلوفورمن رساسی--هوپ رساسی
در مورد سوال اولتون نظری ندارم چون بوش نکردمنقل قول:
در مورد سوال دوم
بلو فورمن
رویال بلو
پیشنهاد های منه اون دوتای دیگه اصلا در حد این دوتا که عرض کردم نیستن
موفق باشید
چند نمونه ازعطرهائی با رایحه صابونی که مثل عطر هاواک بوداشته باشند و جیداجمل هم تقریبا هم خانواده عطرهای صابونی هست طبق گفته(پرفیوم نیوز) رو نام ببرین لطفا..
در ساخت عطر برای محصولات کاربردی (محصولات شوینده، آرایشی و بهداشتی) کارکرد عطر اعم از انتشار و ماندگاری، بر زیبایی آن اولویت دارد. بدین معنی که شما هنگام استشمام عطر این محصولات ممکن است رایحه ی زیبا، متعادل و خوش آیندی را پیدا ننمایید. امّا مطمئنّاً این رایحه بسیار منتشرشونده و در عین حال در محصول مورد نظر بسیار ماندگار است.
عطّاران برای ساخت این رایحه ها الزاماتی از قبیل توانایی عطر برای پوشاندن بوی نامطبوع بیس محصول (مثلاً بوی نامطبوع چربی موجود در صابون) سازگاری با بیس و ظرف پلاستیکی و ... را بسیار مهم تر از زیبایی رایحه می شمارند.
این بخش از عطّاری، رشته ای جدا از عطّاری برای انسان (عطّاری فاخر) است و عطّاران بصورت تخصّصی در این بخش فعّالیّت می نمایند. بدین معنی که عطّاران این بخش فقط و فقط برای محصولات و نه برای انسان ها عطر طرّاحی می نمایند.
بنظر می رسد برای ما ایرانی ها که کارکرد عطر فوق العاده مهم است عطر محصولات کاربردی بتواند سلیقه مان را برآورده نماید. :)
سلام بر دوستان
عطری خنک مناسب فصل بهار و تابستان با پخش بوی بسیار بالا میخواستم، از دوستان کسی برندی که استفاده کرده باشه و از نتیجه اش مطمئن باشه سراغ داره؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
ورساچه پورهم
چمپیون دیویدوف
آزارو لجند
پیشنهاد هایی هستند که بنده به شما دارم
با احترام
بهترین مدرسه ی عطّاری در دنیا مدرسه ی عطّاری شرکت معظّم جیوودان که در شهر پاریس واقع شده است. بانی این مدرسه در سال 1946 عطّار چیره دست جین کارلز بوده است. اوّلین فارغ التحصیل این مدرسه عطّار بزرگ جان کلود الینا است که عطّار-در خانه ی شرکت هِرمِس می باشد.
در این مدرسه سالانه تعداد زیادی از افراد درخواست ورود می دهند. ولی از بین این افراد فقط 80 نفر و پس از شش ماه این 80 نفر به 8 نفر سرند می شوند. افرادی که پس از دوره ی 6 ماهه نتوانند چشم بسته 200 مادّه ی اوّلیّه ی معطّر را شناسایی نمایند از میان دانشجویان غربال می گردند.
در این مدرسه، دانشجویان از ابتدای ورود به استخدام شرکت جیوودان در آمده و پس از پایان تحصیلات چندین ساله، متعهّدند به مدّت 10 سال در استخدام جیوودان باشند.
درصد زیادی از عطّاران بزرگ دنیا از این مدرسه فارغ التحصیل گردیده اند. امیدوارم روزی ایرانی ها نیز وارد این مدرسه و فارغ التحصیل شوند.
update shod
امروز Herod از Marly رو تست کردم. شروعش جالب نبود ، کلا" آدم یاد ادویه ها مخصوصا" مدل بازار رضای مشهد میافته :n02: ولی یکم که می گذره ، شیرینیش بیشتر و بیشتر میشه ، و بوش رو به زیبایی تغییر میده. کار بسیار قوی ای هست. پخش بو و موندگاریش بسیار بالاست ، 10/10 . از لحاظ رایحه هم 8/10 . در کل کار خیلی خوبیه.
چند قیمت داری؟؟انقدری که تعریفش میدن خوب هست؟نقل قول:
520 می داد ، البته قیمت پایین تر هم می تونی پیدا کنی.نقل قول:
در مورد بخش دوم هم بگم کیفیت کار بسیار بالا هست. منتهی ، در مورد رایحه خودتون باید نظر بدین. شروعش به شدت اسپایسی هست ، حالا نمی دونم این طور رایحه هارو دوست دارید یا نه! حتما" تستش کنید.
Givenchi Blue Label رو پیشنهاد میکنم هم سرد و خنک هست و هم از رایحه های خنک معمولی تکراری نیست . خودم ازش راضیم
بلو لیبل بوش واقعا خوبه.همه پسندم هست. فقط احساس می کنم پخش بوش کمه:n27:.البته 1 ساعت اول واقعا خوبهنقل قول:
به منظور رعایت قوانین سایت، نام و مشخصات فروشنده از آگهی بالا حذف شده است.
در تایید بخشی از این عکس باید بگم که pure shotاز ماگلر واقعا عطر خنک و عالی هست یعنی مثل همه ی عطرهای این برند فوق العاده، به واقع خاص هست!نقل قول:
شما کدوم یکی از عطرای این برندو تست کردین لطفا یه توضیح در مورد عطرای این برند بدین . تشکرنقل قول:
در بخش عطرهای زنونه عطر انجل از این برند سالهای سال هست که یکه تازی میکنه از نظر رایحه بینظیر و خاصش و ماندگاری و پخش خیلی خوبشنقل قول:
همچنین ومنیتی که من به شخصه عاشق رایحه ای که داره هستم و بعد از اکوا وومن بهترین انتخاب من بین همه عطرهایی هست که تا الان داشتم
در مورد عطرهای مردونه ی این برند هم پیورهاوانا که در دوام و پخش بو سرامد همه ی عطرهای مردونه هست ((به اعتقاد خیلی ها)) من به واقع شیفته رایحه پیپ مانند و شکلاتیه خاص این عطرم که تا حالا در هیچ عطری مشابهش رو ندیدم((حداقل من ندیدم))
عطر خنک و متفاوتی به اسم" ایس من " از این برند که متفاتتر از تمام عطرهای خنک مردونه ای هست که تا حالا تست کردم و دیدم ! وقتی میگم بوی خاص باور کنید که خیلی خاص هست و قابل توصیف نیست در واقع از توانایی من خارج هست که به گروه یا چیزه خاصی مشابهتش بدم!
و در نهایتpure shotکه جدیدترین عطر این برند هست هم بنظرم خیلی عطر شیک و باکلاسی هست
نکته جالب در مورد این عطرایی که گفتم اینه که کلا ماندگاری و پخش خیلی عالی دارند((از نظر من))
معمولاً هنگام امتحان عطر همه عادت دارند که عطر را از فاصله ی نزدیک مثلاً روی نوار بویایی کاغذی یا روی مچ دست امتحان کنند. رایحه ای که بدین شکل استشمام می شود متفاوت از رایحه ای است که از را ه دور به مشام اطرافیان ما می رسد.
همچنین شامّه ی ما به عطری که روی بدنمان وجود دارد عادت می کند و امکان تجربه ی عطر روی بدن با توجّه به سیستم بویایی ما متصوّر نیست.
برای اینکه بدانیم عطر ما چه احساسی را در دیگران بر می انگیزد نیاز است از اتاقک های استانداردی استفاده نماییم. امّا دسترسی به این اتاقک ها تقریباً برای همه ی ما غیر ممکن است.
مکان هایی در دسترس ما است که هرچند همانند اتاقک استاندارد عمل نمی نماید امّا تا حدودی می تواند احساس ایجاد شده از عطر از فاصله ی دور را به ما منتقل کند. یکی از این مکان ها حمّام است. ما با اسپری چندباره ی عطری خاص در حمّام و روشن نمودن هواکش، پس از یک یا دو دقیقه، با باز نمودن درب حمّام و از پشت درب می توانیم عطرمان را از فاصله ی دور استشمام و احساس ایجاد شده از آن را تجربه نماییم.
مطلب جالبی بود بسیار زیاد ممنوننقل قول:
منتهی یه سوال؟ خب اگر از کسی بخوایم عطر ما رو بزنه بعد استشمام کنیم چطوره؟یعنی اینطوری مشابه با رایحه ای که ما وقته استفاده از این عطر در قبال دیگران ایجاد میکنیم نخواهد بود؟!
پیشنهاد جالبیه ولی اگر تعداد عطرهای شما مثل عطّارها زیاد باشه و بخواهید هر عطر رو چندین بار امتحان کنید استفاده از یک انسان برای تعداد زیاد امتحان سخت می شه. مخصوصاً اینکه بخای از این فرد خواهش کنی که دائم جولوی شما رژه بره مگه اینکه یه مانکن مختص این کار استخدام کنی. :)نقل قول:
دوستان جندتا عطر ترجیحا از برندهای رساسی و اجمل بمن معرفی کنید که رایحه صابونی داشته باشند..ارزان قیمت سایر برندها هم باشه اشکالی نداره
دانهیل قهوه ای بنظرم بوی صابونی جالبی داره!البته قیمتش ارزون نیست اما اگر در سری ریو بتونید پیداش کنید((درجریان نیستم ریو این عطر رو داره یا خیر)) خیلی عالیه بنظرم:n06:نقل قول:
با عرض سلام و ادبنقل قول:
بله دانهیل قهوه ای را شرکت ریو داره
با احترام
سلام دوستان این پیور هاوانا نتونستم اصفهان جایی پیدا کنم که تست بشه کرد ، اگه کسی میدونه بهم بگه
حالا جدا از اون یه سوال مهم داشتم اینکه بوی خاصی که داره ، سریع تکراری و ازار دهنده نمیشه ؟ بوی شکلاتی و پیپ و برگی ؟
اخه عطر های ارزون قیمت توی این سبک زیاد دیدم . نکنه تشابه داشته باشه و ادم ۲۵۰ پول عطری بده که نمونه ۵۰ تومنی هم شبیه اون هست
یه سوال دیگه ، تقلیبیش که زیاد تو بازار نیست درسته ؟ و اینکه واسه فصل سرد خیلی باید بهتر باشه
تا جایی که من میدونم تقلبیش نیست((شایدم هست و من ندیده باشم ولی خیلی بعیده!))نقل قول:
خودتونم میگید بوی خاص :دی فکر نمیکنم هیچ عطری رو بتونید با این ترکیب رایحه پیدا کنید! عطرای ارزون و دم دستی که خطی هستند اما پیورهاوانا با گذشت زمان تغییر رایحه بسیار جالبی داره!
صدالبته مخصوص فصل سرد سال هست!
بسیار زیاد عطر سنگینی هست که ممکنه بعضی ها نتونن با بوش کنار بیان حتی بگن سردرد میشیم!بنظرم خیلی هم مناسب احوالات جوونها نیست...
حتما تست کنید:n06:
سلام دوستان عزیز
من میخواستم ببینم اشانتیون ادکلن های خاص و ناب رو چه جاهایی میشه پیدا کرد؟
من تهران هستم اگر کسی آدرس دارد بگه لطفا..اصلا دور بودن مکان وبالا بودن قیمت برام مهم نیست ...
با تشکر..:n16:
دوستان یه ادکلن مردونه که بوی خوب و خاصی بده و برای مصارف عادی روزانه قابل استفاده باشه (مثلا دانشگاه) چه برند و چه مدلی رو پیشنهاد می کنید ؟
قیمتش هم معقول باشه چون هر روز میخواهم استفاده کنم زود به زود تموم میشه
سپاس :n16:
من به شما ck one رو پیشنهاد میدم 200 میل هم داره که قیمتش بصرفه هست چون زیاد میخواین استفاده کنین . بوی مرکباتی و خنکی داره پخش بو و موندگاری تقریبا خوب من که ازش راضی امنقل قول:
ورساچ پور هوم رو بهت توصیه میکنم. از بین 5-6 ادکلن خنکی که تا الان گرفتم از همشون جذاب تر و بهتر بوده.تسترش هم 130-140 میتونی گیر بیارینقل قول:
سلام
دوستانی که وارد هستن، آیا Egoiste Platinum نسخه تقلبی و ارزان قیمت داره یا نه؟
میخوام مطمئن بشم.
ممنون
هم اگویست و هم اگویست پلاتینیوم نسخه تقلبی دارند و بسیار هم خوب کپی برداری شده است. یک کد 4 رقمی باید پشت شیشه و کمی نزدیک به کف شیشه باشه که به صورت لیزری حک شده باشه. ولی در نسخه تقلبی به صورت برجسته با مواد پلاستیکی و یا لاکی درج شده استنقل قول: