سلام رفیق الحمدالله خوب هستمنقل قول:
پس شامل معافیت میشه
(راستی تموم شدی یا هنوز نه)
Printable View
سلام رفیق الحمدالله خوب هستمنقل قول:
پس شامل معافیت میشه
(راستی تموم شدی یا هنوز نه)
خدا رو شکرنقل قول:
اره من که 18 هم تموم شدم
اگه چیزی لازم داشتی یا یگان کاری داشتی خبر بده
اگر پارتی داری برو همین نیرو انتظامی.بعدشم بگو بندازنت یه جای خوب تو شهرتون.نقل قول:
نیرو دریایی ارتشم فقط نوشهر داره.اموزشیش سخته با دیپلم ولی بعدش هتل میشه برات.به هر حال تصمیم با خودت هست و کارایی که پارتی ات برات داره.
من لیسانس مهندسی it دارم مثل اینکه کلا بچه های it رو انداختن چالوس! تشکر از راهنماییت نمی دونستم نوشهر هم پادگان داره واسه آموزشی :40:نقل قول:
نوشهر اموزشی نداره.نقل قول:
نیرو دریایی انزلی و سیرجان اموزشی داره.
منظور من بعد از اموزشی بود.
من برگه سفید ندارم نیاورده پست برگه سبز هم مال 6/1 بود که بعد اون تعجیل پر کردم و افتادم 4/1 و پرینت محل آموزشیو از +10 گرفتم.. پست هم برگه دیگه ای نیاورده . کدومو باید ببرم ؟؟نقل قول:
کسی نیست جواب بده ؟نقل قول:
سلام. کسی میدونه نیرو هوایی سپاه چه جور جاییه؟
یگان هاش تو تهران کجاست؟
نقل قول:تازه پادگان هم نیست!دانشگاه افسریه!نقل قول:
تعداد وظیفه ها خیلی کمه...بقیه دانشجو و کادر!
هنوز واسه تعویض کارت معافیت اقدام نکردم 1 هفته دیگه تا پایان مهلت تمدیدش مونده
امیدی هست دوباره مهلتش تمدید شه ؟ احتمالا 1 ماه دیگه بتونم اقدام کنم , نرم دنبالش ممکنه بگن شما از اول باید اقدام کنی واسه معافیت؟ , میشه 1 ماه دیگه برم بگم کارتم گم شده واسه گم شدن اقدام کنم دردسر داره ؟ الان اسلا نمیتونم واسه تعویض اقدام کنم حالا موندم چیکار کنم
نظر شما چیه ؟؟
کاری نداره که.نیم ساعت از وقتت بذار برو پلیس+10.نقل قول:
دیگه خیلی داری ریسک میکنی.اگه میخوای اینکارو بکنی یه اگهی بزن تو روزنامه که کارتت گم شده.ولی کار اشتباهیه.برات دردسر میشه.
سلام به همگی
بچه ها افتادم شهریار. شدم سرباز بازرسی. خدارو شکر راضی هستم.فقط تقریبا 2 ساعت از خونه دور هستم برای همین هر روز نمیتونم بیام خونه.
یه مشکلی دارم گفتم اینجا باهاتون مشورت کنم
من توی اموزشی زانوی پام اسیب دید و اصلا نمیتونستم راه برم. 40 روزی با عصا بودم.
حالا اومدم تهران و دنبال کارم رو گرفتم. مشخص شد کشکک زانوم سائیده شده و 2 تا از مهره های کمرم هم زده بیرون و دیسک کمر گرفتم.
دکتر قبلی بهم گفت معاف نمیشی و حدود 3 ماه طول میکشه تا پات خوب بشه. در مورد دیسک کمر هم چیزی نگفت.
به خاطر فشار زیادی که روم هست(اصلا نمیتونم راه برم و لی لی روی یک پا راه میرم) دوبار دیروز رفتم بهداری و دکتر بهداری تا من رو دید گفت شما معاف میشی و من رو ارجاع داد به بیمارستان ناجا در تهران. جواب عکس ام ار ای من رو هم دید و تاکید کرد که معاف میشم.
حالا فردا قراره برم بیمارستان پیش دکتر ارتوپدی برای زانوم و جراح مغز و اعصاب برای دسک کمرم
حالا میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم ببینم با این شرایط معاف میشم؟ باید چیکار کنم؟ چقدر کل مراحلش طول میکشه؟
شما برو کمیسیون و اونجا تشخیص میدن.نقل قول:
زیاد طول نمی کشه.
اگر ه معاف نشدی یه استعلاجی سریعا بگیر و یه ماهی تو خونه استراحت کن.
ایشالا که معافی.
سلام به همگی کارت ما بارکد خورده گفتن برو تو سایت اداره پست چک کن اما وقتی میزنیم میگه بسته یافت نشد و اطلاعات وارد نشده کسی میدونه چند روز بعد از بارکد خوردن میرسه دستمون باید زودتر برای پاسپورت اقدام کنم.
سلام دوستان
چند تا سوال مهم دارم اگه سریعا جواب بدین ممنون میشم چون عجله دارم و باید برم
من من یک هفته از آموزشیم داره میگذره نیرو زمینی ارتش 04 بیرجند(پادگان جدید تو خوسف) با مدرک دیپلم
1-تو آموزشی چه کار باید کنم که برای دوره تکاوری انتخاب نشم؟
2-بعد از آموزشی با توجه به مدرک من چه درجه ای میدن؟(خودشون که گفتن گروهبان سوم)
3-بعد از آموزشی تو نیرو زمینی ارتش اوضاع چه جوری میشه؟ رژه و نگهبانی و تمرین نظامی و از این جور چیزای سخت هست یا راحت تر از آموزشی میشه؟
4-من تک پسر هستم و خودشون هم یه نامه دادن ببرم ثبت احوال مدرک بیارم که احتمالا مشهد شهر خودم بیوفتم ولی من به این راضی نیستم و میخوام یه جایی باشه بعد وقت اداری خونه باشم حالا سوالم اینه که اگه یه آشنای نه چندان گردن کلفت و معمولی پیدا کنم آیا میشه برای تقسیم یه چیزی تو مایه های امریه و کار در ساعت اداری در شهر خودمون خدمت کنم؟
و اگه میشه چه مراحلی داره و چکار باید کنیم؟
5-و سوال آخر که کمی خاص هست اگه موفق بشیم موبایل ببریم داخل پادگان بعد از اتمام شارژ کجا چه جوری و از چه راهی باید شارژش کنیم؟ و اگه بفهمن و مچتو بگیرن که موبایل داری چی کار میکنن باهات؟
اگه راهنمایی کنید یک دنیا ممنون میشم
با تجربه های 01 ارتش؟کدوم گردان و گروهان از همه بهتره که خودمون و بجسبونیم بهشون؟!
سلام.نقل قول:
1-هیکلت رو ورزشکاری نشون ندی-نمرات تیراندازیت خیلی خوب نباشه-شانس داشته باشی(معمولا رو هیکل میگیرن.بعضی ها هم شانسی).
2-اگر فوق دیپلمی بین گروهبان سوم و دوم و یکم یکیشو بهت میدن که تو بعضی پادگانا بر اساس نمره و بعض جاها(اکثر جاها) هردنبیلی میدن.
3-بستگی به جایی که میوفتی داره.اگر پادگان خوب بیوفتی و اداری باشی راحتی.اگر پادگان مزخرف بیوفتی(مثل پادگان سابق من) که رزمی بود همش رژه و کار با اسلحه های سنگین.
4-امریه رو دیگه بیخیال که وقتش گذشته.خیلی هم توقعت نباید بالا باشه.چون بعدا ضربه میخوری.ولی با توجه به تک پسر بودنت احتمال زیاد میوفتی شهر خودت.پارتی ات هم اگر درست حسابی باشه میتونه جای خوبی واست دست و پا کنه.
5-والا موبایل که غیر قانونیه و در صورت گرفتن (چه خودش چه شارژش) اضافه خدمت یا بازداشت میخوری.(البته ناگفته نماند که بعضی پادگانا هر کی به هر کیه و کسی کارت نداره ولی نباید تابلو باشی).شارژ هم میتونی بذاری تو کفشت ببری تو.یا خیلی جاهای دبهتری هم هست که خودت بعدا یاد میگیری.:31:(اگرم منظورت شارژ باتری اش هست باید تو اسایشگاهتون یه جای توپ پیدا کنین.مال یه سه راهه بود پشت تلویزیون.تلویزیون هم تو 2 متری اسایشگاه و ادامه داستان.:31:)
سلام دوستان
من آموزشی افتادم هاشمی نژاد نیشابور (باغرود) به نظر شما چه جور جایی هستش؟
سلام دوستان من یه سوال داشتم.من می خوام برم به این خدمت کوفتی خیلی هم حالم خرابه چیزم به این سربازی 8 9 ماه کسری داشتم حذف کردن 3 ماه هم اضاف کردند این لعنتیها کلا 6 7 ماه می رفتم ولی الن باید 21 ماه برم اونم با لیسانس خاک تو سر اینا با این کاراشون
خب حالا اگه بیفتم شهر دیگه و بیفتم ارتش می تونم واسه خودم خونه بگیرم.اون موقع دوستم می گفت من تو عجب شیر لیسانسا بودن برگه تردد داشتن بعد از ظهرا می رفتن خونشون.منم لیسانسم می تونم اگه شهر دیگه افتادم ارتش برگه تردد بگیرم خودم جداگانه خونه بگیرم بعد از ظهرا برم اونجا یا نه اینم حذف کردن؟:41:
سلام.نقل قول:
بعضی پادگانا گیر بازار هست.بعضی هاشونم نه.
بهتره بگی خونه خواهرت یا داداشت داخل اون شهر هست تا بتونی هر روز بری خونه ات.
سلام به همگی
بچه ها امروز از 6 صبح تا همین الان تو بیمارستان بودم.
هم برای زانوم هم برای دیسک کمرم.
در مورد مشکل زانوم گفتن مقداری از غضروف های زانوت از بین رفته و 5تا 6 ماه طول میکشه تا بهبود نسبی پیدا کنه
ولی مرخصی استعلاجی و طول درمان و هیچ درمانی برام ننوشت و فقط گفت پیاده روی و استخر برات خوبه و پرونده ی من رو ارجاع داد به شورا...
در مورد دیسک کمر هم دکتر تا برگه های mri رو دید گفت برو عکس معمولی هم بنداز. زفتم عکس انداختم و هر دو تا عکس رو به همراه همه ی مدارک پزشکیم بررسی کرد و گفت متاسفانه تمام مهره های کمرت از حالت خودشون در اومدن و مشکل پیدا کردن. گفت با این سن غیر طبیعی است و معلوم نیست چرا این جوری شده و این اتفاق توی سن های خیلی بالا معمولا پیش میاد. ایشون هم من رو ارجاع دادن برای شورا و اخرش هر دوتا پرودنه هام رو گرفتن و یه برگه بهم دادن که تاریخ روز شورا رو توش نوشته بود و از یگان خدمتیم خواسته بود که روز شورا اجازه بده برم.که متاسفانه تاریخ شورا رو نوشته بودن برای یک ماه دیگه. همین امروز هم من رو ارجاع داده بودن برم یگان که با بدبختی و دعوا از دکتر ارتوپد 5 روز استعلاجی گرفتم که فقط زیر همون برگه ی یگان برام نوشت و مهر زد و توی پرونده اصلیم وارد نکرد. حالا خدا کنه مشکل برام پیش میاد سر این.
چند تا سوال تو ذهنم مونده که گفتم با شما در میون بزارم شاید کسی بتونه کمکم کنه
1. ایا میتونم تاریخ شورا رو جلو بندازم؟ چه مراحلی رو باید طی کنم؟ ارزش داره؟
2.به نظرتون با این شرایط چقدر احتمال معاف شدن من هست؟ کاری هست که روز شورا و قبلش انجام بدم که کمکم کنه روز شورا کارم راحت تر بشه و احتمال معاف شدنم بیشتر بشه؟
3.ایا همین امروز باید میرفتم و برگه ی ارجاع به یگان رو که 5 روز استراحت رو توش وارد کرده تحویل میدادم یا بعد 5 روز مرخصی با اون برگه برم و بگم استراحت داشتم؟ امروز که دیگه نمیرسیدم.
4.بعد از اتمام این 5 روز میتونم برم یگان و دوباره برگه ی بهداری بگیرم و بگم نمیتونم راه برم و دوباره تقاضای مرخصی استعلاجی بکنم؟
5.اگر روز شورا بگن معاف از رزم میشی میتونم اون رو رد کنم و دوباره اقدام کنم برای معافی کامل؟
6.میشه اگر بار دوم هم اقدام کردم برای معافی و بازهم معاف از رزم دادن بگم نمیخوام معاف از رزم بشم و بیخیالش بشم کلا ؟یا وقتی معاف از رزم بشم دیگه راهی نداره و ثبت میشه اونجا؟
چون اصلا نمیخوام معاف از رزم بشم. نمیخوام روی کارتم بخوره معاف از رزم پزشکی. اگر معاف کامل بشم ارزش داره ولی معاف از رزم فقط ضرره برای من.
بچه ها ممنون میشم اگر اطلاعاتی دارین راهنمائیم کنین.
خیلی فکرم مشغول شده.
ممنون ولی آخه اگه دوروق بگم بعدا بفهمن مشکل ایجاد نمیشه؟نقل قول:
واسه روز اعزام کپی کارت ملی و شناسنامه ببرم یا اصل کارت ملی و شناسنامه ؟؟
برگه سبز و سفید ندارم فقط پرینت +10 رو دارم همونو ببرم اشکال نداره ؟؟ یا حتما باید برگ سفید و سبز داشته باشی؟
تو خدمت که فقط باید دروغ بگی.وگرنه سرت کلاه میره.اونجا کسی دلش واست نسوخته.نقل قول:
نه مشکلی ایجاد نمیکنه.واسه محکم کاری یه ادرسی از اشنایی تو اون شهر بده.بگو خونه فلان کسمه.
داداش من بدون اون دو تا برگه که کارت به مشکل برمیخوره.نقل قول:
اونی که پلیس +10 بهت داده احتمالا برگ سفیدت هست.تشریف ببر همون پلیس+10 یا نظام وظیفه بگو برگه سبز ندارم.المثنی شو بهم بدید.
سلامنقل قول:
چه ماهی اونجا اعزامی ؟ یک شش یا چهار ؟
4 روز دیگه اعزاممنقل قول:
سلام دوستان
يه سوال داشتم خدمت گلتون
دوستان شنيدم 3 برادري باز تمديد شده!من يه داداش كوچيك داررم كه دانشجويه و منم خودم سربازم . سومين نفرم و مي خوام داداشمو كه چهارميه معاف كنم.كسي مي دونه شرايط جديد چطوريه؟
من خودم اعزام مجددم و 4 ماه قبل خدمت داشتم و الانم اعزامي 1/2/91 هستم. يعني كلا 5 ماه خدمت ككردم حدوداً .حالا به نظرتون مي تونه داداشم دنبال كاراي معافيتش بره ؟ممنون مي شم بيشتر راهنمايي كنيد كه چي كار كنه با اينكه در حين تحصيله.
يه مطلبي رو تو سايت نظام وظيفه خوندم اينه:سازمان نظام وظيفه به واجدین شرایط معافیت سه برادری در سال ۹۰ خبرداد: با مساعدت سازمان در باب این نوع معافیت ، چنانچه فرزند سوم خانواده حداقل نیمی (۹ماه) از مدت خدمت دوره ضرورت را تا پایان سال ۹۰ گذرانده و خدمت وی همچنان استمرار داشته باشد بعنوان برادر خدمت کرده محسوب شده و برادر چهارم وی درصورتیکه همچنان واجد شرایط این نوع معافیت باشد تا تاریخ ۳۱/۶/۹۱ می تواند برای ثبت درخواست خود به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+۱۰) مراجعه نمایند ، همچنین در این نوع معافیت، کسرخدمت بسیج برادران خدمت کرده نیز بامدت خدمت آنان قابل تجمیع می باشد.
ميگم من دنبال كاراي معافيت بسيج برم تا چند مدت جواب كسريم مي ياد.به نظرتون امروز كه 28/3/91 هست تا 25/4/91 مي ياد كه برم دنبال كاراي معافيت داداشم؟
سلامنقل قول:
من آموزشی اونجا بودم خدمتتم همونجا به تازگی تموم شد
پادگان بزرگیه یکی از بهترین پادگان های آموزشی برای تحصیل کرده ها توی ایران محسوب میشه
سخت گیر هستند به شدت، شما فکر کنم یکم 5شنبه باشه زمانی که بری نمیدونم البته بچه کجایی، تا جمعه سوم بهتون احتمالا مرخصی ندن یعنی 16 ام.
چون به ماه رمضان به احتمال زیاد میخورین دیگه آره ؟ شروعش کی هست ؟ اگه ماه 5 باشه شما ماه اول به شدت کلاس هاتون فشرده هست و اردو رو هم همین موقع دارین
ولی ماه رمضون به شدت آزاد و راحت هستین و اکثر کلاس ها تئوری و عقیدتی هست و پارسال یادم میاد که آموزشی ها از ساعت 1 ظهر تقریبا تا 10 شب بیکار بودند.
غذای خوبی داره ولی بودن کسانی که شاکی باشند.
4 گردان داره که گردان 100 دیگه نیرو نمیگیره حالا دوره شما به شدت شلوغ هست پادگان و معلوم نیست بگیره یا نه
گردان 200 از همه نزدیک تر به دژبانی هست و گردان های 300 و 400 آسایشگاه هایی به حالت سوئیت دارند .
بخش آموزش به شدت در مورد غیبت و .... سخت گیر هست و اضافه خدمت میزنه و خیلی موارد دیگه که شما سوال داشته باشی میگم چون 17 ماه اونجا بودم میتونم تا صبح بنویسم !
انگار همین دیروز بود....
چطوری تشخیص بدم کدوم برگه سبزه کدم برگ سفید ؟؟ چون هردو رو پرینت میکنه میده رنگش که فرق ندارهنقل قول:
سلامنقل قول:
برگه سفید روش علاوه بر زمان تاریخ اعزام محل آموزش و ارگان هم مشخص است ولی برگ سبز فقط زمان اعزام
یکی از دوستام اول تیر میره خدمت ، ارتش عجب شیر
می خواستم بدونم پادگانش چطوریه ؟
تقسیماتش چطوره ؟
داشتن لیسانس در ارتش چه مزایایی و معایبی داره ؟
من چند روز بعد اینکه تعجیل پر کردم رفتم +10 که جوابشو بگیرم یه پرینت گرفت داد دستم(برگه اعزام به خدمت المثنی) که تاریخ اعزام مشخص بود و محل اموزش متعاقبا اعلام خواهد شد..و چهار روز بعدش دوباره رفتم +10 که ببینم محل آموزش کجاست این دفعه یه پرینت داد (برگ معرفي نامه مشمولان به مراكزآموزش نيروهاي مسلح)که تاریخ اعزام و محل آموزش و ارگان نوشته بود..این دوتا برگ سبز و سفید هستن ؟؟ دیگه نیازی نیس برم +10 ؟؟نقل قول:
سلام علیکم
من یکم تیر باید میرفتم خدمت
خلاصه اومدم اینجا ها یه صحبتهایی کردم
و رفتم 3 جا ثبت نام کردم
سپاه دفاع امریه
تا چند روز پیش که رفتم سپاه دیدم کد آموزشم سپاهه و شهر خودمم
پیروز اینا زنگ زدم فنی حرفه ای برا امریه گفتن پذیرفته شدی گویا کد آموزشیم به پدافند هوایی کرج فک کنم ارتش باید باشه
امریم یه شهر دیگست
گفتم عجبا چرا آخه
خلاصه رفتیم دوباره پرینت کد محل آموزش گرفتم ، دیدم که بله کد عوض شده
اما نه پدافند هوایی بلکه شده
شهید جوادنیا قزوین که برایه دفاعه
گویا این وسطم یه بار عوض شده یا بازم قراره عوض بشه
خلاصه الان من مودم
حالا که الان شده دفاع
منم آموزشی سپاه رو دارم
از طرفی امریه که شده 24 ماه و کسری هم که انگار قبول نمیکنه
با این تفاسیر کدوم بهترن
و آیا میشه کاری کرد
زودتر پاسخ بدین که من 5 شنبه راهیم :)
من در مورد عجب شیر و تقسیماتش چیزی نمیدونم.فقط میدونم چند سالیه لیسانس هم میگیره.نقل قول:
فقط قسمت اخر سوالتو جواب بدم:
تو ارتش بالاخره یه فرقایی بین لیسانسا و دیلپما و بقیه هست.
اونی که لیسانسه دیگه برجک نمیره.عرض به خدمتت با اسلحه نگهبانی نمیده.احتمال خیلی زیاد کار اداری و دفتری گیرش بیاد.بهش احترام بیشتری میذارن.درجه اش بیشتره.
(ولی ناگفته نماند که با زیاد شدن نیروهای لیسانس احترام ها کمتر شده و کادری ها پررو تر شده اند.)البته این چیزیه که من به چشم دیدم.ولی معمولا تو شهرای بزرگ اون احترام رو هنوز میذارن.
سلام.نقل قول:
دوست عزیز با امریه خدمت کردن مسلما راحتتری و تو جو نظامی دیگه نیستی و سابقه کار حساب میشه برات و حقوق بیشتری هم بهت میدن.اینا همگی مزایای امریه هستن.
ولی 3 ماه باید بیشتر خدمت کنی و کسری هم قبل نمیکنن.اینا هم معایبش.
حالا برای خودت تجزیه و تحلیل کن که کدوم بهتره.
من اگر بودم امریه رو برمیداشتم.چون جو نظامی خیلی جالب نیست.ایشالا قسمت نشه که بری پادگان.یک مشت روانی.البته ادم خوب هم توشون هست.شما به نظر من برو همون امریه رو بگیر یه سابقه کار هم تو این خراب شده برات محسوب میشه و فردا دستت یه جا بند میشه.
دوستان باتجربه 01 ارتش کدوم گردان و گروهان از همه بهتره که خودمون و بچسبونیم؟!
1.تو حالت عادی نمیتونید مگر با پارتینقل قول:
2.من خیلی ها رو میشناسم که به خاطر کمر معاف شدن احتمال معاف شدن تون زیاده
3.والا طبق قانون شما باید نهایتا تا 24 ساعت بعد از رفتن به بیمارستان وضعیت تون رو مشخص کنید (یگان ما اینجوری بود)
4.بله
5.خیلی طول میکشه
6.والا معمولا یه نامه بازگشت به یگان میزنند که نتیجه کمیسیون رو توش میزنند فکر نکم اصلا نامه رو تحویل ندی مشکلی پیش بیاد در ضمن تو کارت پایان خدمت اصلا نمینویسه معاق از رزم فقط تو سیستم ثبت میشه
ممنون از پاسختون . من از تهران اعزاممنقل قول:
چند تا سوال داشتم .
1. ماه رمضان از اول مرداد شروع میشه . پس زیاد سخت نمی گیرند؟ حتما باید روزه بگیریم ؟
2. برخوردشون چطوریه ؟
3. توی تابستون آب و هوا چطوریه ؟ باید خیلی گرم باشه درسته ؟
3. وضیعت سرویس های بهداشتی اونجا چطوریه ؟
4. من یکم از نطر هیکلی ورزیده هستم . چند سالی رو بدنسازی کار کردم . حالا این تو خدمت بده یا خوب؟
5. با خودم می تونم کتاب ببرم ؟ گیر نمیدن که ؟
6. مرخصی ها چطوریه ؟ آیا جمعه ها هم جز مرخصی محصوب میشه ؟ ماهی چند روز مرخصی میدن ؟
ببخشید که این همه سوال پرسیدم و ممنون میشم پاسخ بدبد
کسی نیس جواب بده ؟؟نقل قول: