من که azuba میبینم . نیاز به قند شکن ندارهنقل قول:
Printable View
من که azuba میبینم . نیاز به قند شکن ندارهنقل قول:
فک کنم fnatic ببره و اگه بره فینال قهرمانه به نظرم
royal میبره . اصلا بازی با omg دیده باشی میفهمی .
گیم پلی بسیار سریع و وحشی ...:n02:الانم که گیم 1 رو برد رویال .
بازی بعدی کیه ؟نقل قول:
باز هم پیک Royal بهتره. من نمیدونم چرا Fanatic گیر داده به zac.:n13:
اتفاقا پبکای fnatic بهتره هر وقت این cyanide aatrox رفته بردن
Ahri هم همین طور کلا رویال بسی بد بن کردن
omfg!!:n04:
متاسفم برا همه طرفدارای فانتیک.رویال بازی دوم رو هم به طرز شگفت انگیزی برد.
من که گفتم 1 اسکین رو رویال میکارم کسی شرط نبست:n02:
چقدر عجیبن اینا من بازی با omgرا ندیده بودم اما فک نمیکردم این قدر خفن باشن :دی
اما مهمترین نکته چرا اینقدر بد فارم میکنن این fnatic
کلا از این تیمای اروپایی و امریکایی فقطm5 جلو اینا وای میستاد که بعد از تبدیل شدنش به گمبیت و لفت دادن ساپورتشون درس قبل از مسابقات اینام تر زدن
MUHAHAHAHHAHA:n10:نقل قول:
باو اصلا بازی رویال سوای تیم های دیگس . کافی این چش تنگا یه چیزی یاد بگیرن:n02: رویال یه گیم نته محلی بودن که تیم های چینی رو شکست دادن امدن الان فینال ....
اما فناتیک واسه ی اکثره گیم ها تیم داره .مثلا فناتیک تو dota 2 . حساب کنید چقدر ثاپورت میشن ....(در کل یه مشت بچه خشگل ان):n02:
گیم 2 هم fnatic خیلی کثیف پیک کردن. رسما zac و atrox با اون pasive نوبشون....2 بار باید میکشتی .
:n09::n09::n09::n09:
دقیقا همین موضوع رو اعصاب منم بود:n02: تو اکثر تیم فایتا پسیو این دو تا فعال بود من اصلا فکر نمیکردم که رویال با این وضع بتونه بازیو ببره!با توجه به اینکه ahri,zac,atrox تا وسطای بازی از نظر تعداد کیل برتری داشتن و فید شده بودن.
ولی در نهایت رویال سر اون بارون یه قمار بزرگ کرد که براشون جواب داد:n02:
game 3 ham hast rasti
بازی 3 از 5 هستش نرید بخوابید. :n18:
دوباره zac گرفت:n29:
آقا من ورژن جدیده فلش پلیر رو دارم اما باز میگه نداری چیکار باید بکنم... یکی بگه میخوام مسابقه 3 رو ببینم :n02:
من طرفدار رویال نیستم ولی امیدوارم بازیه سومم ببره تا تکلیف ما زودتر مشخص شه بریم بخوابیم :n02:نقل قول:
میبینم که این فناتیک بیخیال zac و atrox نمیشه:n09:
این دفعه fanatic تو پیک برتری داره. کل فشار رو renekton هستش چون تیم رویال خیلی از نطر سرعتی ضعیفه. در ضمن cc تیم fanatic بهتره. بنطر من این بازی خیلی نزدیک میشه.:n05:
wow!
دقیقه 20 و 11به 0 فناتیک جلوئه!:n02:
ای بابا! من موخوام بخوابممممممممم:n02:
واقعا احمقانس که aatrox را بن نمیکنن هنوز شانس داره fnatic
باو نوب پیکه میده رویالو پیک کرد ......
رویال بخواد ببره گیم 4 رو باید ori رو بن کنه یا پیک .
دوباره ori سرنوشت ساز شده:n02: مثل سیزن قبلی که TPA مد کرد ori رو و برد:n02:
cc رو داشتین. گفتم cc تیم fanatic خیلی بالاست. من اگه banner بودم سریع Orianah رو بن می کردم یعنی هر تیمی که برش داره احتمال بردش میره رو 60 درصد به 40 درصد تیم مقابل.
atrox & oriana ban
خیلی سبکه بازی عوض میشه !
Tpaکه عالی بودننقل قول:
Ezrealهم با بلو بیلد شاخ کردن
من بر خلاف پارسال امسال حرکت ابتکاری ندیدم از تیما کاملا تکراری پیکای محدود و... از بس بازی انبلنس شده :دی
yeeeeeeeeeeeeeeeeeee
رویال برد .:n02:
تهه بازی بود خدایی گیم 4 . uzi بلاخره خودشو نشون داد (البته گیم 1 هم ترکوند).این بشر سلطانه رفلکسه .... کله فناتیک میخواست اینو بگیره نمیتونست
:n02::n10::n09:
League of Legends S3 World Championship Finall:
SK Telecom T1 Vs Royal Club
بی انسافی نکنید annie خیلی قشنگ بازی کرد خدایی
anine(مایتابه:n02:) لیدرشونه .کلا یه ادمه روانی هستش تو lol:n02: .صحبتشو اگه گوش کرده باشی همه ی حرکت های تیم حریفو میخونه و بهترین کوچ رو میکنه .در ضمن با uzi یه زوجه عالی هستن ...در کل کله تیمشون عالی هستن .نقل قول:
به عنوان طرفدار fanatic :
بازی اول روکاملا باخت ...:n09:
بازی دوم رو باید میبرد ...
بازی سوم رو برد ...
بازی چهارم رو هم میتونست ببره ...
اما صادقانه بخوام بگم رویال حق ـش بود ببره ...
Mid Laner ـشون رید به Xpeke
تو بازی آخر به نظر من بزرگترین اشتباه فناتیک این بود که rumble پیک کردن جاروان تکی عمرا اگه بتونه تانک باشه به جا rumble اگه یه چمپه( ad & tanky) پیک میکردن شانس زیادی داشتن تو نظر سنجی فناتیک 73% وین داشت ( الان وقت تف کردنه ):n02:
اقا لینک مسابقیه 4 رو نمیدیدن من ببینم:n02:
عجبببببب!:n23:
نمیدونم قضیه از کجا آب میخوره ولی هر ترفندی میزنم نمیتونم به سرویس چت بازی کانکت شم!:n03:
کس دیگه ای هم این مشکلو داره آیا؟ داریم؟:9:
Store توی سرور وست اصلا لود نمیشه (صفحه سیاه میاد و بعد از مدت طولانی چیدمان آیکن ها به هم ریخته ست و غیر قابل کلیک) ... ولی تو ایست سالمه. کسی راه حلی داره؟
منم همین الان امتحان کردم سرور وست نمیرهنقل قول:
سال 2012 یکی اومده نظرشو راجع به تغییر دادن و بهبود رنگار گفته (چرت گفته) ولی آیا ریوت با یک ایده از طرف یک کاربر مجهول الهویه حاضره چمپ هاشو تغییر بده؟نقل قول:
ما گفتیم حالا میریم سیلور از دست نوب ها راحت میشیم !! مثل اینکه اشتباه میکردم!
اون 3 تا کیل هم من از مید بلند شدم رفتم گنگ کردم بجا جانگل اینا کیل گرفتن!!! :n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lol اینا چرا همه 1/6 هستند؟؟؟بلاخره اینم یه نکته مثبته دیگه همشون با هم متچ بودند تو کیل دادن:n08:نقل قول:
داداش تا نیمدی گلد 1 و 2 از این فکرا نکن زیر این دوتا دیویزن همیشه نوب مثل باکتری هست و تولید مثل میکنه:n02:
البته هر تایر با دیویژن هاش یه سری پلیر ضعیف داره که خوب به اونا نمیشه بگی نوب مثلا ترف تو پلت به سختی داره بازی می کنه ولی اگه بیاریش برنز یا سیلور تنهایی بازی را کری میکنه
اینا نوب نیستند ضعیفند توی سطح خودشون ولی اگه طرف نوب باشه توی دایموند هم که باشه موقعی که بیاریش برنز باز هم فید میده و نوبه
نقل قول:
.No one knows who she is,or where she came from
اونوقت تو از کجا میدونی که خواهره vi هست؟
نقل قول:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "You think I'm crazy? You should see my sister!"' :n09:
 - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این چمپ واقعا من حال کردم مطمئن چمپ محبوبی میشه قدرتی خوبی داره :n02::n12:نقل قول:
مثل اینکه این 6300 باید بدم برای این چمپ :n01:
Aartox میخواستم بگیرم :n15:
خواهرش چه گلی به سر ریوت زد که اینم بزنه :n02: اما چمپ باحالی باید باشهنقل قول:
6300 فقط نصف چمپو بت میدن :n09:نقل قول:
7800 باس بزاری کنار :n19: