1- شاید بشه انجمن متفرقه را دکان عطاری دانست که همه چیز در آن پیدا می شود .نقل قول:
2- چون دلم می خواست بیشتر با دوستان آشنا شوم و متقابلا آنها هم با من که بدانند زیاد مالی هم نیستم.
Printable View
1- شاید بشه انجمن متفرقه را دکان عطاری دانست که همه چیز در آن پیدا می شود .نقل قول:
2- چون دلم می خواست بیشتر با دوستان آشنا شوم و متقابلا آنها هم با من که بدانند زیاد مالی هم نیستم.
این شعر دو بیت است و وزنش در قالب دوبیتی نیست . از لحاظ قواعد شعری مشکلی ندارد و از نظر محتوایی هم شعر با معنایی است.نقل قول:
خانم مریم حیدر زاده چون به زبان روز شعر می گوید بنابراین دلنشین تر و مورد پسند جوانان امروز است گو اینکه من پیرمرد هم از اشعار او لذت می برم. راجع به خانم نیلوفر لاری پور متاسفانه شناختی ندارمنقل قول:
شهریار هم شاعر بزرگی می دانم ولی عقیدۀ بعضی ها در خصوص هم طرازی ایشان با حافظ را در غزل قبول ندارم
قصد كرده بودم به اين تاپيك ديگه سر نزنم ولي چون صندلي نشينتون قسمتي از اسمشون هم اسم خودمه اومدم !
1.مي گم از شعر نون هم در مي آد ؟
2. چرا تو شيراز هر كي هر جا يكم چمن ببينه مي رن روش من دو هفته شيراز بودم مردم وسط ميدون بقل خيابون يا هر جا كه چمن و سبزه اي بود نشسته بودن روش تفريح شيراز كه پارك زياد داره !
3. شما هم مثل اغلب شيرازي ها عادت دارين تا نصف شب بيدار باشين ؟
4. در آمد ماهنتون چقدره ؟دخل خرج به هم مي خوره ؟!
5. مدرك تحصيليتون هم بفرماييد ممنون مي شم .
اگه سوال تكراري تو سوال ها بود ببخشيد
موفق و پيروز باشيد
جاويد
1-اگر شعر را برای در آوردن نان گفته شود معر است شعر نیستنقل قول:
2-متاسفانه این عادت بد شیرازی ها که گاها خطراتی هم به دنبال دارد مورد پسند من هم نیست ولی چه می شود کرد فکر کنم تنها شهری باشد که مردمش به جای پارک ها در بلوارها جهت تفریح اطراق می کنند .
3- من معولاً شبها به جای ولگردی تا نیمه های شب وب گردی می کنم
4- بالاخره نون و بوقلمونی می رسد خدارا شکر البته نه از قبل شاعری
5-لیسانس زمین شناسی
آقا این نامردیه
ایشون به سوالات همه تا اینجا جواب دادند غیر از سوال های من
اصلا من دیگه با صندلی داغ قهرم :13:
قهر نکن دوست عزیز سرعت کارت من افتضاحه تا می آد باز بشه پدرم در می آد اگه ممکنه سوالت یکبار دیگه بپرسنقل قول:
با عرض معذرت
به خدا اعتقاد داری؟
نظرت درمورد پی سی ورلد چیه
چرا زمین گرده؟
- توی شعرات بیشتر از عشق می گی یا شکست ؟
2- کلا مضمون اصلی شعرات چیه ؟
3- نفرتو هم قاطی شعرات می کنی ؟
4- کلا روحیاتت هم مثل شعراته ؟
سلام
خیلی عجیبه این عکسو ببینید
چرا دوست داری شعر بگی؟
نظرت در مورد نویسندگی چیه؟
کتاب میخونی؟
کتاب مورد علاقه ات چیه؟
.... مورد علاقه ات چیه ؟
میوه
انسان
سایت
حیوان
حشره
فیلم
سریال
رییس جمهور
پست 9000 ؟؟
نظرت در مورد اینکه درجه ات اختصاصی چیه؟؟
نقل قول:
اگر خدا قبول کنه
نقل قول:
1- از هردو ولی از عشق بیشتر
2- در مورد هرچی که فکر کنی شعر گفته ام
3-نه
4-اینو باید اطرافیان جواب بدن/ شاید هم نباشه
منم هستم عزیزان
سلام آقای محمد جاوید.
اون سوال 8 را جدی گفتم ولی خوب ...(اگه می گفتید آبرویم می رفت)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1- تا به حال در چه موضوعاتی شعر گفته اید؟
2- رابطه ی زمین شناسی با شعر چیه؟(اصلا ربط دارد؟)
3- چند بار شده دروغی بگید و بعد به خاطر آن مجبور شدید دروغ های دیگری هم بگید؟
4- چند تا از شعرهایتان در این سایت(انجمن)هست؟آیا تایپیک خاصی برای شعر هایتان دارید؟آدرسش؟
5- کامپیوتر و اینترنت هر کدام (جدا جدا جواب دهید:1- کامپیوتر 2- اینترنت) چه نقشی در شعر دارند؟چه کمکی به شاعر می کنند؟
6- چند شعر در مورد دفاع مقدس گفته اید؟
7- تا حالا شده همینطور برای شعرهایتان در دلتان آهنگ بسازید؟چند بار؟(منظورم از آهنگ وزن و آهنگ شعر نیست منظورم یک موسیقی برای شعر است)
8- به سایتتان رفتم از همه بیشتر طنز گفته اید .چرا؟من همینطور شانسی شعر نخبه به تعبیر امروزی را خواندم خیلی قشنگ بود؟
9- اجازه هست با ذکر منبع از شعرهایتان در امضایم استفاده کنم؟
سلام خوب هستید یه سوال داشتم از خدمتتون (ینی دو سوال) 1- این عکس اواتارتون کی هستن؟ 2- منو تا بحال تو انجمن دیدین یا خیر؟
دوست عزيز ما بعد از هر صندلي نشين دوروز وقت ميديم به كاربران براي مطرح كردن چنين بحث هايي . ولي اينكه ميون صندلي نشيني كسي چنين بحثي مطرح بشه توهين به صندلي نشين هستش. در مورد سوالتون هم اين يه مورد رو جواب ميدم. به نظر من هر چيزي كه با اقبال عمومي مواجه بشه يني خوبه. براي من شخصا اقبال عمومي مهمترين چيز براي تشخيص كيفيت يك چيز هستش. به هرحال ولي صندلي داغ نقوصي هم داره كه بايد برطرف بشه. ممنوننقل قول:
گيم هكر عزيز از دادن پست هاي پياپي پرهيز كنيد لطفا
دوست عزيز خوشحاليم از اينكه شما هستيد. ولي اگه منظورتون اعلام امادگي براي صندلي نشيني هستش بايد يا از طريق پ خ به بنده اعلام كنيد و يا در روزهايي كه صندلي نشين نداريم عنوان كنيد. ممنوننقل قول:
به نظرت مهمترين مشكل امروز ايران چيه ؟
سلام
خوب يكبار برايم يك دوبيتي تجاري گفتيد
يكبار هم يك شعر به مناسبت روز تولدم
اصولا از شعر سفارشي خوشتتان ميايد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا با شعر كار ات را جلو برديد؟(از مهلكه جستيد؟)
شعري كه برات خيلي سود داشت؟؟؟
هنوز دختران و پسران را داريد؟؟
مطالب چه كاربران و چه بخشهايي را دنبال ميكنيد و خوشتان ميايد؟؟
ممنون جاويد عزيز. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
1-کار دل چرا نداره عین ارتش
2-کار بسیار سخت و کم در آمد
3-در ارتباط با رشتۀ مورد علاقه ام (شعر) بله
4- اشعار شاعران
نقل قول:
میوه= هندوانه /شلیل
انسان= صادق
حیوان= مرغ عشق
حشره= زنبور عسل
فیلم=اکشن
سریال= ایرانی
رییس جمهور=کم حرف پر عمل
نقل قول:
نظر خاصی ندارم /از لطف دوستان ممنونم
نقل قول:
1-فکر کنم مربوط به فیلم ارباب حلقه ها باشد
2- چون آخرشی حتما دیدمت
نقل قول:
فقط از دید یک نفر که در عالم شعر وشاعری است:
1- عدم توجه جوانان به ادبیات و فرهنگ غنی فارسی .عدم علاقه به کتاب خوانی بخصوص کتب ادبی و شعر .عدم توجه به از اشعار کلاسیک .
2- عدم توجه مسئولین امر به شعرا و نویسندگان و عدم پشتیبانی و همکاری با آنها در چاپ آثار .
در سایر امور هم:
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
1-اصلاً چون دیگه اون شعر دلنوشته نیستنقل قول:
2-در این دوره با تنها چیزی که نمی شه کار را پیش برد شعر است.بگذریم از بعضی مداحی ها که عامل پیشرفت شده است.
3-تمام اشعارم برای خودم سودمندند .البته از بعد معنوی
4-نه متاسفانه تا چند سال پیش داشتم در جابجایی ها گم شدند
5-بیشتر در بخش ادبیات و متفرقه گشت می زنم
جاوید جان خوشحال شدم که اومدی جواب بدی ولی ...نقل قول:
منو آدم حساب نکردی!آقا سوالای همه را جواب دادی جز من!!!:41::41::13::13::19::19::18::18::46:
1- تا به حال در چه موضوعاتی شعر گفته اید؟نقل قول:
2- رابطه ی زمین شناسی با شعر چیه؟(اصلا ربط دارد؟)
3- چند بار شده دروغی بگید و بعد به خاطر آن مجبور شدید دروغ های دیگری هم بگید؟
4- چند تا از شعرهایتان در این سایت(انجمن)هست؟آیا تایپیک خاصی برای شعر هایتان دارید؟آدرسش؟
5- کامپیوتر و اینترنت هر کدام (جدا جدا جواب دهید:1- کامپیوتر 2- اینترنت) چه نقشی در شعر دارند؟چه کمکی به شاعر می کنند؟
6- چند شعر در مورد دفاع مقدس گفته اید؟
7- تا حالا شده همینطور برای شعرهایتان در دلتان آهنگ بسازید؟چند بار؟(منظورم از آهنگ وزن و آهنگ شعر نیست منظورم یک موسیقی برای شعر است)
8- به سایتتان رفتم از همه بیشتر طنز گفته اید .چرا؟من همینطور شانسی شعر نخبه به تعبیر امروزی را خواندم خیلی قشنگ بود؟
9- اجازه هست با ذکر منبع از شعرهایتان در امضایم استفاده کنم؟
با عرض معذرت
1-در هر موضوعی که فکرش را بکنی شعر گفته ام( مخصوصا طنز)
2-هر موضوعی می تواند دستمایۀ شاعر برای سرودن شعر باشد
3-اتفاق افتاده دفعاتش یادم نیست
4-در پی سی ورد تایپیکی تحت عنوان سروده های محمد جاوید وجود دارد .اینم آدرسش.خودت برو تعداد اشعارم را در اینجا بشمارکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=9901&page=31
5-کامپیوتر برای تایپ و بایگانی اشعارم به من کمک اساسی کرده است. از اینترنت هم مانند یک دانشگاه جهت افزایش معلوماتم در زمینه شعر استفاده می برم.من شبی به طور متوسط 3 ساعت در اینترنتم
6-2 شعر
7-نه چون ترانه سرایی تخصص می خواهد و ترانه سرا باید به دستگاه های موسیقی وارد باشد
8- من از سال پیش که عضو رسمی انجمن طنز فارس و انجمن حوزۀ هنری شده ام و همچنین چون برای مطبوعات طنز می نویسم بیشتر به طرف طنز کشیده شده ام.مخاطب طنز هم در هر دوره ای بیشتر است و رسالت طنز پرداز خطیر تر
9-اشکالی ندارد
سلام.
خواهش می کنم ما کوچیک شماییم.
.............................................
راستی امضاتون خیلی قشنگه:
گرچه جاويدم ولي يك روز فاني مي شوم**راهی ديدار آن دلدار جاني مي شوم
آنچه مي ماند زمن ديوان اشعارم بُوَد** دفتر گوياي احساسات و افكارم بُوَد
...............................................
امضای منو نگاه کنید!
----------------------------------------------------------------------------------------------------
سوال های جدید:
1- چند تا تایپیک تو تراش دارید؟
2- از این که چیزی تا پایان صندلی نشینی شما نمانده چه احساسی دارید؟
3- فکر می کنید نفر بعد کیه؟
4- چند تا هدیه آماده کردید؟
5- کتابتان چقدر فروش داشته؟(حدودا- قیمت به تومان)
خیلی ممنون دوست عزیز...نقل قول:
البته این شعر دو بیتی نیست . من دو بیت اولش رو نوشتم
این شعر رو خودم گفتم . خیلی خوشحال شدم بابت نظرتون. ترغیبم کردید که شعرای جدید هم بگم.
نقل قول:
1-یه چند تایی هس
2-از اینکه با تعداد دیگری از دوستان آشنا شدم بسیار خوشحالم
3-اصلا نمی دونم
4-به موقعش اعلام ی شه
5-زیاد نبوده برای همین گفتم که یکی از مشکلا ت امروز ما عدم رغبت به کتاب خوانی است.کلا کتاب شعر در غربت کامل است.
نقل قول:
امیدوارم روزی شاعر بزرگی شوی:11:
سلام به استاد جاوید خوب و بزرگ و مهربون
آقا محمد خیلی دوست دارما
1. میدونستی تو پی سی ارادت خاصی نسبت به شما دارم؟
2. میخواستم بدونم بیشتر تو کدوم محیط آرامش داری؟
3. کجاها ابیات بهت الهام میشه و روی کاغذ جاری میشه؟
4. کدوم شاعر رو بیشتر دوست داری؟
5. نظر کلیت رو در مورد اینترنت بگو
6. اگه بهت بگن این 100 میلیون تومن رو بگیر و دیگه شعر نگو قبول میکنی ؟
موفق باشید
با مربای بابا میتونین یه شعر برای من بگین؟
آیا شعر مساوی عشقه؟
شعر+ طراوت/ریاضت-تحمل=؟
اقا محمد عزيز ميشه به افتخار فردا كه عيده يك شعر بهمون هديه بدي؟
ممنون
بهروز