نقل قول:
اگر کم نشده دیگه کم نمیشه
بوده که بعضا دوستان تا 10 صبح هم دانلود کردند و کم نکرده
Printable View
نقل قول:
اگر کم نشده دیگه کم نمیشه
وضعیت دانلود من تو دوهفته گذشته خیلی نوسان داشته
دو سه شب سرعت خیلی خوبه دو سه شب سرعت خیلی افتضاحه
این هم وضعیت دانلود دیشب من با سرویس 512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بعد از يه سال دوباره از پارس آنلاين سرويس گرفتم 512 سه ماهه. سرعت روزم خيلي خوبه ولي دانلود شبانه از 150 مياد رو 20 :13: خدا كنه هر شب اينطوري نشه
چظوري اين كارو ميكنيد؟ ميشه يه توضيحي بدين يا اگه قبلا گفته شده لينكي نقل قولي چيزي بذاريد؟نقل قول:
مرسي
دوستان تمامي نكات در مورد دانلود شبانه تنظيم شد و توسط مديريت محترم در پست اول اضافه شده.
خواهشا ديگه در مورد دانلود شبانه سوال نكنيد و به پست اول مراجعه كنيد.:11:
1ماهی میشه که سرعت شبانه اینجوری شده! زیاد خودتو ناراحت نکن...نقل قول:
توی عنوان تاپیک اضافه کنید که پست اول مطالعه شود یا یه همچین چیزی :31:نقل قول:
پارس انلاین در بندرعباس سرعت 128 چند کیلو در ثانیه میده ؟
برای من پیش نیومده ولی برای نزدیک ترین دوست من این مسئله پیش اومده بود مدت ها قبلنقل قول:
کار خاصی نکرده بود و تداخل داخل شبکه بود که از ترافیک ایشون کم نکرده بود
واقعا که چند شب هست فقط می تونم 200 مگ دانلود کنم.
واقعا شرمندتم ها!!!نقل قول:
ولی بترکی که با این وضعیت بازم شکایت میکنی...
از صبح ترافیک من روی 160 مگ گیر کرده و کم نمیشه
هنوز مقدار طلبم رو هم به حسابم برنگردوندن (تداخل پریشب)
حجمي كه 2 روز پيش از من كم كرده بودن ، رو اضافه كردن . :31:
حتي بيشتر از اون مقدار كم شده رو ، اضافه كردن .
پارس آنلاين اين ماه 2 بار دانلود رايگانم رو غيررايگان حساب كرده كه حجم هاش رو برگردونده :
خداييش در اين زمينه خوب رفتار مي كنن .:31: (بگذريم كه بعضي وقتا پشت تلفن ، غيرمنطقي برخورد مي كنن :46:)
افتضاح یعنی این .........................
256 pol
ساعت 5عصر
نه داداش شکایت نمی کنم فقط خواستم وضعیتم رو بگمنقل قول:
همیشه هم اینطوری نیست! همین دو شب پیش 1800 مگ بیشتر دانلود نکرد
من قبلا از صبانت سرویس می گرفتم و شبها بزور 400 مگ دانلود می کرد
برای همین فعلا تو این 4 ماهی که از پارس سرویس گرفتم راضی بودم
البته تجربه ثابت کرده این روال ادامه نداره و شتر کمبود سرعت در خونه ما هم میخوابه!
همیجا جا داره از تمام دوستانی که نکات مربوط به دانلود شبانه رو تو پست اول گذاشتن تشکر کنم!
:11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11: :11:
دقیقا سرعت منم الان اینجوره...نقل قول:
نوسان بین 5 تا 30 ....
:13:
یکی بصورت کارشناسی فرق موارد زیر رو توضیح بده:
"ارتقا سرویس به 1mb بصورت آنلاین و ارتقا بصورت حضوری در محل شرکت"
اینو میپرسم که به روش آنلاین با یک تیک ساده سرویس ارتقا پیدا میکنه ولی وقتیکه بصورت حضوری در شرکت انجام بگیره احتیاج به نامه داره(در صورتیکه اونم میتونه تیک اون گزینه در هنگام شارژ بزنه ولی میگه نامه میخواد)
کیا به روش آنلاین ارتقا دادن(فقط سرویس 1mb منظورمه) سرعتتون بالاتر رفته یا حضوری بهتره؟
ببینم میتونید کاری کنید که این ترفند به گوش مسئولین پارس آنلاین برسه و این مشکل رو رفع کنن ! :31:نقل قول:
دوست من ، اونا خودشون بهتر از ما میدونن که دارن چیکار میکنن مثلآ تا هفته پیش می تونستم با سه اکانت مختلف از یک خط استفاده کنم (فقط یکی در لحظه کانکت باشه) ولی حالا از هر اکانت فقط میشه روی همون خط استفاده کرد و عملآ یوزر و پسور سرکاری هستند چون از هر خط دیگه ای کانکت بشید 691 میده در حالیکه پسورد درسته و اگه اینکار رو انجام بدید ظاهرآ یک کلیدی فعال میشه ( پارسی ها بهش میگن کلید 2 ) و خط اینترنت قطع تا اینکه تماس بگیرید تا وصلش کنندنقل قول:
من سرعت شبانم با سرعت روزانم ذره ای تفاوت نداره، هر دو بالاست و عالیه سرویس 128kb با سرعت دانلود 150KB تهران
اگه اینترنتی هم فعال کنی باید مدرکو اسکن کنی بفرستی . توی همون صفحه ی کاربریت هست . البته الان دیگه زیاد شده و مهم نیست و فکر نکنم زیاد گیر بدن :31:نقل قول:
---------- Post added at 02:07 AM ---------- Previous post was at 02:05 AM ----------
جواب ما رو هم بدید دیگه . شما که همه ماشالله دانلود های سنگین شبانه دارید هر شب :13::31:نقل قول:
[QUOTE=mehran14233;6290680]اگه اینترنتی هم فعال کنی باید مدرکو اسکن کنی بفرستی . توی همون صفحه ی کاربریت هست . البته الان دیگه زیاد شده و مهم نیست و فکر نکنم زیاد گیر بدن :31:[COLOR=Silver]
ولی چی واسه فرستادن نیست یه راست میره روی هر سرویس که میخوای بعدش هم که باید پول واریز کرد
[QUOTE=AF021;6290702]اون بالا کنار خروج یه "ارسال مدارک" هست . اون رو می گم .نقل قول:
سلام
یوزر و پس پانل چی هست؟ شماره تلفنه؟
برای کانکت شدن منظورم نیست منظورم ورود به پانل کاربری تو سایت هست؟
من چند بار این کارو کردم نشده!نقل قول:
دوستان مودم من الان حالتیه که با روشن خاموش کرددن مودم به اینرنت وصل یا دی سی میشم .
تو این حالت اگه Hang Up رو توی دانلود منیجر فعال کنم دیسکانکت میشه ؟ یا باز باید مودم رو دستی خاموش کنم ؟
حالا راه حلش رو دوستان دیگه شاید بدونند
.
عزيز دل ! اين موردي كه شما گفتيد حرف من رو نقض نمي كنه !نقل قول:
پارس اون مشكل رو حل كرده ، چون متوجه مشكل شده و ديده به ضرر كاربره.
پارس اين مشكل رو حل نكرده ، چون تا حالا متوجه نشده و يا حداقل نخواسته حل كنه.
ولي اگه عمومي بشه و همه بفهمن ، احتمالش زياده كه رفعش كنن.
با سلام من سرویس 256 رو گرفتم با 8 گیگ دانلود ماهی 32000 با مالیات و عوارض تو مشهد حالا سرعتش چقد هست الان دانلود میکنم بین 80 تا 120 متغیر میمونه
[QUOTE=mehran14233;6290720]من سرویس 128 رو با 1 کلیک به 256 ارتقائ دادم حتی زنگ هم نزدم یعنی هیچکس نفهمید فکر کنمنقل قول:
اگر پول داشته باشم به 2 مگ هم میشه ارتقا داد بدون ارسال مدرک ولی ماهی 450 هزا رتومنه دقیقا یادم نیست ..
این قابلیتیه که خود پارس گذاشته که با کارت عابر بانک مردم میتونن هر سرویسی که بخوان انتخاب کنند و
همون ثانیه ارتقائ پیدا میکنه
ولی دیدم سرعت 128 با 256 هیچ فرقی نکرد همون 110 در ثانیه دانلود میکنه...منم برج بعدش دوباره 128
کردم
سرعتش خوبه.منم 80 تا 120 هستم.نقل قول:
داداش چجوريه به من بالاتر از 256 نميدن....شما چجوري 2 مگ گرفتي :blink:نقل قول:
دوستانی که روز 5 شنبه مشکل تداخل پیدا کردن و حجم دانلود شبانه روز 4 شنبه از کل حجمشون کم شد،برگردونده شد حجمشون؟
چون هنوز ماله من بر نگشته با اینکه زنگ زدم پشتیبانی !:13:
برا من که برنگشته هنوزنقل قول:
دفه قبل 4 روز طول کشید تا حجم من رو برگردونن.
رفیق اگه یه وقت برگشت ما رو خبر کن.چون من زنگ زدم پشتیبانی گفت از روز شنبه 72 ساعت بعد حتما برمیگردونن :46:نقل قول:
خيالتون تخت ايشالا برميگرده.
اون دفه كه از من كم شده بود انقد پيگير شدم همون روز برگشت زدن:31:
تازه نه يبار دوبار برگشت زدن:27:
2گيگ كم شده بود 5گيگ دادن بهم:18::31:
چه اشکالی داره یک کاربری بتونه چند سرویس مختلف داشته باشه و بتونه از همه استفاده قانونی و حقی بکنه این کجاش ضرره ، و برای پارس چه فرقی می کرد که کاربر حجم ترافیکش ، روی این خط مصرف بشه یا روی اون خطنقل قول:
وقتی پارس هزینه هر گیگ با سرعت بالاتر رو گرونتر حساب میکنه ولی سرعت پایین ارزونتر خوب بصرفه نیست که برای سرچ از سرعت بالا استفاده بشه.
دقیقآ این جمله شما تایید صحبت من بود که خود پارس بهتر می دونه چیکار داره میکنه اونا توی یک اتاق بسته نشستن و از این جا و اونجا هم بی خبر نیستند و زمانی درصدد تغییری خواهند بود که منفعتی که مد نظرشون هست از دستشون خارج بشه حالا به هر شکلی.
حجم منو برگردوندن. (بيشتر از مقدار كم شده ، هم دادن) :8:نقل قول:
باگ آنلاین .
یه چند دقیقه آن بودم رفتم دیدم حساب نکرده . چند دقیقه بعد رفتم چک کردم دیدم کم کرده منتهی زده 1 دقیقه 20 مگابایت !!!!
حالا من 20 مگابایت که چیزی نیست و من هم تقریبا" همونقدر استفاده کردم توی اون مدت . ولی نمیدونم چه طوری حساب کردن . سیستمشون کلا" باگ داره و همینجوری حجم آدم رو می دزدند :21:
[QUOTE=Love King;6291011]اون که معلومه فرقی نکرده منظور من سرویس 1mb بود و سرعت شبانش مهمه نه روزشنقل قول:
چونکه اکثر سرویسها روزا تا 200-230 هم میرن ولی شبا **** میرن
خب الان پارس از بابت دانلود رايگان غير قانوني ، متضرر نميشه ؟!!!!!نقل قول:
مسلما متضرر ميشه ؛ هر گيگ 5000 تومن. (چون سود از دست رفته است)
خب عقل سليم حكم مي كنه كه جلوي اين ضرر رو بگيري.
چرا درحاليكه از اين موضوع باخبرن ، اقدامي نمي كنن ؟!!!!!
بنابراين ما نبايد بهونه دست اونا بديم ، بخاطر يه اينترنتي كه پول خون باباشون رو ميگيرن. :5: