امروز 3 گیگ شارژ کردم و هر 3 گیگ تموم شد
بدون اینکه کسی استفاده کنه :\
کسی این مشکل رو نداشته؟
اديت : مشكلي نبود،اوتوماتيك آپديت گوشيم روشن بود
Printable View
امروز 3 گیگ شارژ کردم و هر 3 گیگ تموم شد
بدون اینکه کسی استفاده کنه :\
کسی این مشکل رو نداشته؟
اديت : مشكلي نبود،اوتوماتيك آپديت گوشيم روشن بود
بله یکساله هستش و ماهی 27 نومن میاد رو قبض . شما فکر کردی یکساله 27 تومنه؟؟نقل قول:
نمیدونم میدونید که تو تهران دارند از مخایرات اینترنت نامحدود میگیرند و ما تو اصفهان نباید بله نباید نامحدود داشته باشیم
اگه شما دوست دارید حجم بخرید و پول تو جیب مخابرات بدید که هیچی
من دوست ندارم وقتی میشه با برجی 30 تا 70 تومان نامحدود داشت برجی 200 تومات پرداخت کنم
و حجم تمام بشه و دوباره بخوام پول بدم در یک ماه چند بار
اگر شما هم مثل من زنگ کش کنید 2020 را تو اصفهان اینا ابدیند به ما نامحدود بدند
این پستی بود که من تو تالار اینترنت مخابرات تو تهران زدم ببنید چی نوشته جواب به من
سلام من از اصفهان هستم میخواستم بپرسم تو تهران مخابرات داره نامحدود میده ؟؟
خیلی مهم هست اینجا اصفهان جمع کرده این سرویس را میخوام بپرسم شما نامحدود دارید ؟
بله ، ولی تا سرعت 512 فقط نامحدود ارائه میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا خواهشی که از همه دارم یک تماس با 2020 هست که همه کشور مثل هم باشه و من شما که تهران نیستیم با تهرانی ها یکی باشیم همین
اگه کسی خواست نامحدود بگیره اگه نخواست نگیره ولی خدمات برای کل کشور یکی باشه
مترو برای تهران پول برای تهران هر امکاناتی که برای تهران باشه و ما درخواست ندیم ما میخوایم کسی نمیگه اصفهانی ها اینترنت و مترو و ... میخواند پس نمیدند
باید پیگری کنید تا به درخواست شما خدمات داده بشه
سلام
به شدت با نظر دوستمان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موافقم .
2020 که کاره ای نیست اخه...وگرنه ما هم دلمون نامحدود میخواد چون خسته شدیم از بس که شارژ کردیمو به طور عجیبی شارژمون میپره
سلام... باید حدود 2 ماه صبر کنید تا این خط از حالت دولتی بودن در بیاد و شخصی بشه ..... بعد امکانش هست ثبت نام کنیدنقل قول:
واقعاً نمی دانم چرا بعضی افراد بدون توجه به واقعیات پستهای بی دلیل می زنندنقل قول:
1- عزیز برادر هم شرکت مخابرات تهران و هم شرکت مخابرات اصفهان زیر مجموعه شرکت مخابرات ایران هستند و سیاستگذاری ارائه یا عدم ارائه اینترنت نامحدود با شرکت مخابرات ایران است و نه شرکت مخابرات اصفهان ، هر تعداد تماس شما و یا دیگران با 2020 هیچگونه تأثیری در این سیاستها نخواهد داشت و فقط باعث اتلاف وقت اپراتورهای 2020 می شود
2- عملاً شرکت مخابرات تهران در حال حذف کردن سرویسهای اینترنت نامحدود خودش است و همانطور که خودتان گفتید اینترنت نامحدود فقط تا سرعت 512 کیلو بیت ارائه می کند.
3- در حال حاضر تنها شرکتی که در اصفهان سرعت سرویسش در ساعات رایگان شبانه با روزانه یکی است فقط شرکت مخابرات استان است و عملاً در این ساعات سرویس نامحدود ارائه می شود
4- خواهش میکنم قبل از اطلاع و مطالعه کامل درباره موضوعات فنی از نوشتن مطالب کاذب و هیجانی خودداری کنید
موافقمنقل قول:
اصلا تماستون هیچ فرقی به حال مخابرات نمیکنه یعنی اصلا براشون مهم نیست مشترک چی میخواد
(نقل قول:
ممنون
بله فكر كردم اين پيش پرداخته با هر گيگ مصرف 3800 مياد رو قبض.
راستي من ثبت نام كردم ولي هنوز وصل نشده وضعيت حساب فعاله ولي وضعيت سرويس غير فعاله(علامت خطر داره)2020 ميگه مال مخابرات.چند روز طول ميكشه وصل شه؟بايد برم مخابرات؟:n40:
به من گفت یوزر پسوورد رو زنگ میزنم بهت میگم اما خطم چون مخصوص اینترنت بود و به گوشی تلفن وصل نبود خودم رفتم گرفتم . حداکثر دو روزه بهت میده. کاش دی ماه ثبت نام میکردی چون سه گیگ هدیه اول کار بهت میده که تا 15 ماه بعد فرصت داره مصرفش کنی. واسه همین گفتم اگر دی میگرفتی تا 15 بهمن فرصت داشتی.نقل قول:
سلام-این طرح اعتباری مخصوص حرفه ای ها که یک ماهه است و شبانه آن 99% رایگان است را چه جوری میشه ثبت نام کرد؟کسی از وضعیت شبانه این طرح اطلاع داره که سرعتش در چه حدی هست وآیا محدودسازی سرعت در ساعات رایگان هم دارد یا خیر؟تشکر
ثبت نامش از طریق پلوتو معروف استنقل قول:
سرعت این سرویس بسته به خط شما تا 10 مگابیت باز است
و تا این لحظه هیچگونه محدودیتی برای دانلود شبانه ندارد و سرعت همانند دانلود روزانه است
من از مخابرات اینترنت گرفتم اما نویز روی خطم خیلی بالاست و در 5 مگابیت SNR Margin میاد روی 9 ... از در خونه هم امتحان کردم فرقی نکرد ... قبلا با همین خط از شرکت های دیگه سرعت 9 مگابیت هم گرفته بودم ...
نمی دونم چیکار کنم
سلام
دوستان نرم افزاری میشناسید که ip که باهاش به اینترنت وصل میشیم رو دائم چک کنه و توی یه فایل سیو کنه؟
ترجیحا میخوام حالت گزارش داشته باشه مثلا ای پی رو مانیتور کنه وقتی عوض شد(حالا به هر دلیلی) از ای پی قبلی گزارش بده که از فلان ساعت تا فلان ساعت باهاش وصل بودم(توی همون فایل ذخیره کنه) و بعدش برا ای پی بعدی و الی ....
با تشکر
دوستان این طرح زرین باید اصولا خط روی چند مگ بسته بشه؟برا من رو 3 مگ بستن :n03:
نقل قول:
الانم يه سه گيگ هديه دادن چي بود نميدونم ولي غير فعاله من يوزر و پسورد موقع ثبت نام در پلوتون گرفتم اما اونجا وضعيت حساب فعال و وضيت سرويس غير فعال 2020 گفت از مخابراته امروز رفتم مخابرات اونجا گفتن امروز فعال كرديم بعد ظهر وصل شدم ديدم هنوز غير فعاله.:n34::n35:
واسه من که فعاله. شما یه مقدار صبر کن بعدش زنگ بزن بگو.نقل قول:
دوستان متسفانه مخابرات سرعت شبانش خیلی افت کرده برای من قبلا روی ۵۸۰ کیلوبایت فیکس می شد اما الان شبا روی ۶۰تا ۸۰ کیلوبایت هست که افتضاحه!
برای من چند روز ی هم با سرعت ۹۸۰ کیلوبایت هم دانلود داشتم زنگ زدم گفته شبانشو کلا محدود کردن
تا الان هیچگونه محدودیتی روی سرویس شبانه مخابرات اعمال نشده است ، مشکل شما از جای دیگری استنقل قول:
البته یادم رفت بگم خطم مشکلی نداره و کشش دارهنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
اصولا 3 مگه.بعضی مراکز مخابراتی روی 5 مگ میبندن.اگر پارتی داشته باشید 10 مگ هم میبندننقل قول:
سلام:
چند سوال دارم خدمت دوستان
هزینه هر گیگ چقدر هست؟
سرعتش روزانه به چه صورته و روی چنده؟
آیا هزینه رانژه داره؟
هزینه روی قبض تلفن پرداخت میشه؟
آیا شبانه داره؟
از ساعت چند تا چند و سرعت دانلودش چقدره؟
و اینکه آیا نامحدود هم داره؟
و اینکه برای وصل کردنش با کجا باید تماس گرفت؟
ببخشین سوالام زیاد شد.
باتشکر
همانطور که قبلاً گفتم سرعت دانلود شبانه همانند روزانه است و تاکنون هیچگونه محدودیتی بر روی آن اعمال نشده است
در لینک زیر جواب اکثر سوالاتتان را پیدا می کنیدنقل قول:
سلام اقا توسلی من از کرمانم و اینجا هم سامانه پلوتون هست ولی سامانه من و برادرم دوتا حساب توش باز شده یعنی از دوتامون شده یکی ؟! مشکلش به نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟ چرا اینطور شده؟؟؟؟
سلام .. دوستان یکی میشه نظرشو در مورد خط من بگه به نظرتون چطور هست ؟؟
:n16:
بچه ها تو پولوتو طرح حرفه ای اعتباری ها را برداشتن! قسمت رزرو را می گم. کسی خبری داره؟
مشکلی ندارهنقل قول:
شما رو دو تا خط با یه کد ملی ثبت نام کردید
مشکل خاصی نداره ؟چون من باید چند بار مودمو خاموش روشن کنم تا ip بگیره گفتم شاید مال این باشه پس مال این نیست ؟؟؟؟؟؟؟ به نظر شما مشکل از چیه ؟ چون من باید مود رو یا از نو کانفیگ کنم یا چند بار خاموش روشن کنم ip بگیره ! ولی هر کدوم از دوستام که از مخابرات دارن این مشکل رو ندارن؟!نقل قول:
خط شما خوب نیست بد هم نیست.نقل قول:
تا 6 مگ میکشه که معمولا شرکت ها کمتر دیده شده رو این عدد ببندند.
4، 5، 8 یا 9 در بعضی شرکت های دیگه که عملا برای شما بستگی به شرکت 5 یا 4 می بندند.
سلام دوستان
من امروز یک گیگ ترافیک خریدم.
طرح حرفه ای
می خواهم بدونم تا کی اعتبار داره؟
سرویس خودم تا 10 دی هست ، ایا این ترافیک تا این تاریخ فقط قابلِ استفاده هست یا نه اگه قراردادم را تمدید کنم منتقل میشه؟
ممنون:n16:
متاسفانه مشکل از اکانت ibs شماست باید درخواست اکانت جدید بدینقل قول:
منتقل میشهنقل قول:
به کدوم قسمت باید اضافه بشه؟نقل قول:
دائمی یا اعتباری؟
تا چند دوره انتقال پیدا میکنه.
دائمی.تا زمان انتهای اعتبار سرویست منقل میشه به دوره ی بعد.فقط باید سرویس فعال باشه تا بتونی ازش استفاده کنی.اگر تمدید نکنی نمیتونی از ترافیکت استفاده کنینقل قول:
داداش الان من به کجا باید بگم تا اکانت جدید برام بسازن اداره دیتا؟؟؟نقل قول:
درود بر شما
راستش بنده الان 2 هفته هستش که طرح کمپین تابستان - پاییز 2 مگ رو بستم الان چند وقته ساعت 7 که میشه یه دفعه 200 تا 300 مگ از حجمم کم میشه مگه شبانش رایگان نیست. خود مخابراتیه گفت شبانه کاملا رایگانه اما چند وقته داره از اکانت روزانم کم میشه
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان چرا در قسمت رزرو فقط طرح زرین و طرح انبوه هست باقی طرح ها حذق شده؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان من تازه سرویسم وصل شده میخوام وارد کنترل پنلم بشم ولی یوزر و پسوردی که باهاش به نت وصل میشم را قبل نمیکنه چکار باید بکنم
از همون خطی که سرویس داری زنگ بزن 2020 بگو یوزر نیم و پسورد پنل رو بهت بدهنقل قول: