سلام دوستان چرا این مبین نت اینقدر کان لم یکن میشه ؟؟؟؟؟
دیشب کلا قطع بود:42:
Printable View
سلام دوستان چرا این مبین نت اینقدر کان لم یکن میشه ؟؟؟؟؟
دیشب کلا قطع بود:42:
سلام دوستان عزیز
به نظر شما adsl pars online بگیرم بهتره یا wimax mobinnet?
با تشکر
زنگ زدم مبین نت میگم سرعتم روی 512 لیمیت شده، میگه 512 که عالیه امکان نداره، بعد اینکه توضیح دادم 512 کیلوبیت نه بایت و چطوری حساب کردم گفت هرموقع سرعتت اومد زیر 32 کیلوبایت اونموقع حق شکایت دارین طبق قرار دادی که با کشتریا داریم، که منظورش همون شیرینگ 1 به 4ه.
الان دوروزیه کعه اومدم تهران از 510بیشتر نمیشه سرعتم. درضوریتی که قبلا حداقل 850 بود. :|
عزیز، این چه سؤالیه که میپرسی؟ البته هیچکس از اینترنت راضی نست؛ ولی برو تو تاپیک adslیها، ببین از چی مینالند و ما از چی؟نقل قول:
من با سرعت 512 شبها نمیتونم بیشتر از 4 کیلوبایت در ثانیه دانلود داشته باشم. ولی یه پارس آنلاینی یا شاتلی، با سرعت 128 از زیر 30بودن دانلودش میناله.
اگر امکان گرفتن adslداری؛ و مجبور به جابجایی موقت نیستی، احتیاط واجب بر گرفتن ADSL میباشد؛ بلکه گرفتن وایمکس سبب گناه و عقوبت اُخروی نیز هست. والسلام
منم سرعت 1 مگابیت داشتم لیمیت شده بود رو 512 بعد از 2 هفته پیگیری رفع شد :دینقل قول:
از ساعت 12 به بعد تو کما هستم- گرگان
دوستان یک سوال دارم الان اینرانسل تخفیف گذاشته برای مودم USB + تقویتی میخوام این بگیرم
فقط میشه برای موبین استفاده کرده طرح تمام شد ؟ تنظیمات راحت یا باید ببرم نمایندگی تنظیمات بدن ؟!! کمی خلاصه بگید چه مواردی لازم؟!
نه نمیشه! مبین نت فقط با مودم خودش میتونه وصل شه.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
شدنش که می شه. ولی نمایندگی ها برات انجام نمی دن. چندی پیش یکی موفق شده بود یه همچین حرکتی رو خودش بزنه. ولی خیلی دردسر داره. نمی ارزه! :13:
شاد باشید
بچه ها من میخوام برم از مبین نت بگیرم این تلفن خونه adsl نمی دن قبلا پارس انلاین داشتم فوق العاده بود ما دقیقا تو منطقه داخلی هستیم ولی طبقه مون پایینه طبقه 1 یم قبلا مودم یو اس بی اوردم 3 تا چراغش پر شد : d کدوم مودوم بگیرمbwm یا dx350? چه طرحی پیشنهاد میکنید واسه من دانلود کم اکثرا شبا روزا وبگردی زیاد:5: من بندرعباس هستم:10:
همچنان قطع و وصل ميشه
دوستان پاسخ خوبی دادن.مبین نت چند هفته ایست که رو هواست.من با اینکه مبین نت دارم ولی بازم پیگیر adsl هستم چون فیبر نوری هستیم نمی تونم از مبین نت بیام بیرون.ولی اگه امکان adsl گرفتن دارید حتما بگیرید.نقل قول:
گزینه reboot در مودم چکار میکنه؟مثل از برق کشیدنه یا تنظیمات رو ریست می کنه؟
سلام دوستان خسته نباشید یه سوال دارم
این ip ثابت که میدن چه فایده ای داره ایا باعث میشه که سرعت نوسانش کمتر بشه؟
خوندم پستاتو، اگر منم فکتوری ریست کنم، بعد اونجایی که یوزر و پسس میخواد همون یوزر مبین نت که اینطوریه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزنم یا فقط قسمت قبل از @ رو ؟نقل قول:
کامل باید بزنی . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای منم کاملا قطع شده بود! فکر کردم مودمم خراب شده... الان چند وقته به خاطر سرعت پایینن نمیشه شب ها دان کردنقل قول:
دوستان الان برا من 3 چراغ روشنه ول ميخوام بيام نت هيچي رو باز نميكنه چند بار ديسكانت ميشم يا مودم رو ريست. ميكنم خوب ميشه
مشكل از ما كه نيست از مبين نت ديگه؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
این تنظیمات سیاه و سفید توی مودم مبین نت و میشه بگید چطوریه ؟؟ تنظیماتشو اگه میشه با توضیحات کامل واسم بگید
ممنون
سلام
من دوستم میخواد از طرح اقساطی همراه اول و مبین نت 512 بگیره ولی مثه اینکه مودمش فرق میکنه دوستان عزیز نظرتون چیه جتسشون خوبه بگیره یا نه؟
سلام دوستان من امروز بایک مودم Bm632 طرف های ساعت دو ظهر داشتم تست میکردم ببینم خونمون انتن میده یانه دوتاچراغش ثابت بود و گاهی سومی یا حتی چهارمی هم روشن میشد و خاموش میشد چندتاسوال دارم: 1.ایا با این شرایط میشه با یک نرم معمولی به اینترنت وصل شد؟ 2.ایا برم پس بدم مودم dx350 بگیرم انتن دهی بهتر میشه ؟چقدر تاثیر داره؟ 3.ایا امروز تو شیراز هم اینترنت ساعت دو ظهر یا این روزا افت سیگنال داشته؟ خواهش میکنم سریع راهنماییم کنید فردا باید برم مودم تست رو تحویل بدم کابل اتصال به pc هم ندارم! راستی من مجبورم وایمکس بگیرم خط ما pcm هست و فقط از gprs ایرانسل استفاده میکنم که این روزها سرعتش از دیلاپ هم کمتر شده و ادم رو دیوانه میکنه
از عصر تا حالا ها صد بار قطع و وصل شده !
براي من هم قطعه زنگيدم پشتيباني منو پيچوند فكر كرد چيزي حاليم نيست نزديك 24 ساعته كه قطع شده
منتظر جواب بچه هانقل قول:
سلام دوستان من امروز بایک مودم Bm632 طرف های ساعت دو ظهر داشتم تست میکردم ببینم خونمون انتن میده یانه دوتاچراغش ثابت بود و گاهی سومی یا حتی چهارمی هم روشن میشد و خاموش میشد چندتاسوال دارم: 1.ایا با این شرایط میشه با یک نرم معمولی به اینترنت وصل شد؟2.ایا برم پس بدم مودم dx350 بگیرم انتن دهی بهتر میشه ؟چقدر تاثیر داره؟ 3.ایا امروز تو شیراز هم اینترنت ساعت دو ظهر یا این روزا افت سیگنال داشته؟ خواهش میکنم سریع راهنماییم کنید فردا باید برم مودم تست رو تحویل بدم کابل اتصال به pc هم ندارم! راستی من مجبورم وایمکس بگیرم خط ما pcm هست و فقط از gprs ایرانسل استفاده میکنم که این روزها سرعتش از دیلاپ هم کمتر شده و ادم رو دیوانه میکنه کسی نبود جواب بده تا ده بیشتر وقت ندارم
من سال پیش طرح یک ساله مبین نت رو با سرعت 512 گرفتم تا اواخر سال 90 عالی بود ولی از شروع سال 91 هر روز بد تر از دیروز با این حال من هنوز راضی بودم و استفاده میکردم تا اینکه چند روز پیش مهلت طرح به پایان رسید و من طرح اینترنت 1 mb سه ماهه رو گرفتم ولی از پریروز تا حالا دائما قطع میشه تو اون موقعی هم که وصله سرعتش به اندازه 128 هست شب ها هم کلا قطعه.امیدوارم حداقل اگر مثل اولش نمیشه شبیه دو ماه پیشش بشه این دیگه خیلی افتضاحه اونایی که میخوان از مبین نت استفاده کنند فعلا دست نگه دارند تا ببینیم چی میشه!
نقل قول:
برا شما همچين مشكلاتي بوده؟؟
بله دقیقا همین چند دقیقه پیش که می خواستم جواب شما رو بدم قطع شد و من همین کار رو کردم تا دوباره وصل شد
با اینکه من از پنجره اتاقم انتن مبین نت رو می بینم و همیشه 5 چراغ روشن داشتم الان با سه چراغ روشن و سرعت پایین دارم این مطلب رو ارسال میکنم
نه دوست عزیز تاثیری نداره.نقل قول:
اگر از لیست سفید استفاده کنی فقط مک های اضافه شده به لیست میتونن وصل شن و اگر از لیست سیاه استفاده کنی مک هایی که به لیست اضافه کردی نمیتونن وصل بشن.نقل قول:
نقل قول:
منم مشکل تورو داشتم رفتم dx350 گرفتم بهتره...
نقل قول:
من هردوتاشو داشتم dx350 بدون شک بهتره
512 قیمتش مناسبه سعرتشم خوبه
سلام دوستان خسته نباشید یه سوال دارم
این ip ثابت که میدن چه فایده ای داره ایا باعث میشه که سرعت نوسانش کمتر بشه؟
واقعا هیچی کس نمیدونه؟
نه تاثیری رو نوسان نداره. به درد کسایی میخوره که میخوان رو اینترنت سرویس بدن مثل سرور وب.نقل قول:
سلام . من یه مودم بیرونی وایمکس مبین نت مدل EchoLife BM8301 WIMAX CPE دارم و یه دستگاه دیگه هم هست که سیمی که از مودم اومده بهش وصل شده و یه سیم ازش خارج شده و به کامپیوتر وصل میشه . حالا اینترنت من خودکار وصل میشه .یعنی وقتی سیم رو وصل می کنی به کامپیوتر خودش وصل میشه و کانکشن نداره . حالا من می خوام براش کانکشن درست کنم تا با کانکشن وصل شه . باید چی کار کنم ؟
ممنون .
نميشه همچين چيزي. ميتوني توي كنترل پنل قسمت viwe network status and tasks گزينه connect or dicsconnect رو بزني و لن رو كنكت يا ديسكنكت كني ولي مودم بازهم به اينترنت كنكت ميمونه. مودم واسه كنكت شدن كاري به كامپيوتر نداره و مستقل عمل ميكنه. راهشم همون كشيدن از برقه. البته ميتوني يه كليد ابتكاري واسه برقش درست كني ك دم دست باشه و با اون خاموش روشنش كني ك خيلي پيشنهاد نميشه... شاد باشيدنقل قول:
ممنون بابت راهنمایی . یه سوال دیگه : این آی پی ثابت که ارائه میدن آی پی شهر محل سکونت و آدرس خودت رو دقیق نشون میده؟
آخه الان توی سایتهای نشون دادن مکان آی پی آی پی من بعضی مواقع اصفهان و بعضی مواقع تهرانه . ولی خودم ساکن ایلام هستم .
سلام دوستان من امروز یک مودم bm632w گرفتم چراغ وایرلس اون خاموش هست میخواهم بدونم چه جوری باید روشنش کنم تا از وایرلس بتونم استفاده کنمایا نباید همون اول کار که میزنیش تو برق خودش روشن بشه ؟ممنون میشم اگه سریع راهنماییم کنید
پشت مودم بالاي انتن وايفاي نوشته wlanكه يه برجستگي كنارش هست. اونو فشار بدي حله اگه نشد منحله:31: شاد باشينقل قول:
مبین نت طرح های ویژه برای تابستون نداره؟