اره امروز بعد از ظهر پینگ ایران هم رو 400 رفته سرعت 3 کیلو بایتنقل قول:
Printable View
اره امروز بعد از ظهر پینگ ایران هم رو 400 رفته سرعت 3 کیلو بایتنقل قول:
بچه ها من هرچی میخوام برم توی حسابم توی سایت ecare.irancell عکس کد امنیتی اصلا باز نمیشه و نمیتونم کد را وارد کنم
با چند مرورگر (اکسپلورر، فایر، کروم و اپرا) هم تست کردم نشد. چکار باید باید بکنم درست بشه؟ ممنون
دوستان من الان 3 هفته ای هست با اون که اینترنت 1 مگ نامحدود وایمکس ایرانسل دارم تو لود کردن کلیپ تصویری به صورت انلاین افتضاحه.من این اینترنتو به عشق یوتیوب گرفتم.و خوب هم بود تقریبا کلیپ های 480p را بدون کوچکترین کم اوردنی لود میکرد.اما حالا حتی تو لود ویدیو های 240p هم میمونه و یه جورایی یشه گفت افتضاح.100 رقم چیز پی هم عوض کردم ولی افاده ای نکردو دوستان اگر در این زمینه اطلاعاتی دارند ما را راهنمایی کنند.جالب اینجاست که حتی تو لود کلیپای که برا سایتهای ایرانی هست و احتیاج به چیز پی ان نداره هم مشکل داره و نمیتونه لودکنه و سرعت افتضاح .حال اگر همون کلیپو دانلود کنی با سرعت 130 کیلوبایتدانلود میکنه.
ممکنه مربوط به انتی ویروس باشه باید بری همین ادرس سایتو تو انتی ویروس تراس کنینقل قول:
.......
کسی قیمت ایپی استاتیک ایرانسلو داره ؟ تو سایتش گشتم نبود
ایرانسل تقریبا از اول دی اوضاعش داغونه. واقعا داغونه. من 512 دارم ولی سرعت به ندرت بالای 10 کیلوبایت میره. پینگ هم که داغون. ایرانسل هر روز بدتر از دیروز، هر روز گرانتر از دیروز! رفتم ADSL
براي من هم همينطوره. بخصوص طرف بعد از ظهر و شبها. من خودم بيشتر از شبكههاي آنلاين تلوزيوني و راديويي استفاده ميكنم كه اونا هم افتضاح شدن. نميدونم بايد چه كنم با اين وايمكس؟نقل قول:
راستي شما با چه فيلتر شكني ميريد توي يوتيوب؟ البته من بيشتر دنبال دانلود از يوتيوب هستم. قبلا با https پرو كسي و دانلود منجر دانلود ميكردم. اما حالا ديگه كار نميكنه. شما براي دانلود از يوتيوب چه پيشنهادي ميديد؟
نقل قول:
برای دانلود از یوتیوب یا باید از V P N یا از PM9 استفاده کنید که V P N رو همه میفروشن ولی PM9 رو بعضی ها میفروشن
سلام به دوستان عزیز ، دوستانی که پیشنهاد میدن کسای دیگه adsl بگیرن ، بدونن من نه نماینده ایرانسلم نه چیزی تقریبا 2 یا 3 سالی هست وایمکس دارم قبلا 4 سال ای دی اس ال داشتم اصلا از adsl راضی نبودم و نمیخوام برگردم به اون روزا هر چند روز یه بار مشکل پیش میومد یه بار چراغ پورت خاموش میشد ، یه بار adsl خاموش میشد از اون به بعد وایمکس ایرانسل مودم usb گرفتم کاملا راضی هستم نمیگم افت سرعت نداره و پینگ همیشه خوبه ولی مطمئنم روزی درست میشه سرعت من خوبه دانلود هم عالیه به نظر من همراه بودن وایمکس و اینکه بتونی همه جا ببری مزیتیه که با 100 تا سرعت adsl عوضش نمیکنم
دو مورد آخری درسته .ولی شما حتما از یه شرکت بد رفتی خریدی که همیشه قطع بوده و خودم شخصا ساتل داشتم اصلا راضی نبودم الان پارس گرفتم 512 با یه وایمکس 512 هم کار کردم 3برابر سرعت دانلود و پیج میده پینگم بمان خودتون میدونید دیگهنقل قول:
خيلي ممنون از پاسختون. من تا بحال از V P N استفاده نكردم، ولي شنيده بودم از كار انداختنش كه؟ اما به اعتبار حرف شما ميرم تهيه ميكنم ببينم جواب ميده يا نه. باز هم يك دنيا ممنون.نقل قول:
ببينيد من فكر ميكنم اساسا هر فناوري در ايران مثل هندونه سربسته است و قاعدتا اينترنت هم از اون مستثنا نيست. واقعا نميشه يك حكم كلي داد و گفت آيا كلا اي دي اس ال بهتره يا وايمكس. ديگه در مورد شركت خدمات دهنده هم كه اصلا نميشه نظر داد كه مال كدوم بهتره. واقعا ما مشتريان محكوم هستيم به اين كه هر كدوممون بريم تكتك اينها رو امتحان كنيم، وقت و هزينه و انرژي صرف كنيم، و به روش آزمون و خطا ببينم كدوم يكيش برامون بهتره. مثلا من خودم قبلا يك مدت اي دي اس داشتم. اوايل خوب بود اما كمكم شروع كرد به اذيت كردن. اوايل به مدتهاي كم قطع ميشد ولي كمكم كار به جايي رسيد كه صبحها سر يك ساعت خاص قطع ميشد و بعد شب سر يك ساعت خاص وصل ميشد!!! ايراد از شركت خدماتدهنده (صبانت مشهد) نبود. اما بالاخره پس از كلي پيگيري و آمد و رفت تكنسين شركت مشخص شد كه اولا چون خونه ما ديوار به ديوار پست برق هست و اين كه سيم اصلي تلفنمون از كنار كنتور برقمون ميگذره نويز زيادي روي خط ميفته! تكنسين گفت كه اين مورد رو شركت اول بايد به شما ميگفت تا مدنظر قرار بديد!!! ضمن اين كه كلا سيم كشي تلفن خونه ما قديميه و اون هم مزيد بر علت بود!!! بعد كه من ديدم اين طوريه، اومدم سراغ وايمكس. مبين نت كه منطقه ما اصلا پوشش نداشت پس اومدم سراغ ايرانسل. خدا رو شكر ايرانسل جاي ما خيلي خوب جواب ميده. اگر مشكلات سراسريش رو بذاريم كنار و البته اين كه من چون از سرويس نامحدود استفاده ميكنم، به طور كلي ميتونم بگم ازش راضيم. البته خدايي وايمكس ايرانسل نسبت به بقيه سرويسهاي اينترنت گرونتره، ولي خوب در كشور ما كه كلا اينترنت گرونه، در اين بين وايمكس پول بيشتري ميگيره و در مقابل كيفيتش هم بهتره. خوب حالا همين حرف من رو يك عدهاي اصلا قبول ندارن و از وايمكس ايرانسل 100% ناراضين. و حق هم دارن، چون براي اونا در منطقهشون خيلي بد عمل كرده و براي اونا اي دي اس ال بهتر جواب ميده. اينه كه ميگم واقعا نميشه يك نسخه رو براي همه بپيچي و بگي به طور كلي كدومش بهترينه. من خودم وقتي ميخوام وايمكس ايرانسل رو به كسي توصيه كنم پيشنهاد ميدم حتما قبل از خريد، از كسي مودمش رو قرض بگيره و در مكان مورد نظرش يك چند ساعتي آزمايشي باهاش كار كنه ببينه اگر از هر لحاظ خوب بود اون وقت اقدام به خريد كنه. منم خودم همين كار رو كردم.
اين بود از تجربه من!
خواهش میکنمنقل قول:
نه از کار نیفتاده بود سرعتش به شدت اومده بود پایین و الان دوباره من خودم از هر 3 مورد استفاده میکنم
یعنی سا ک س / V P N / P M 9 و هر 3 هم کار میکنن ولی خب همونطور که گفتم برای یوتیوب باید فقط از V P N یا P M 9 استفاده کنید
یکی بدادم برسه :n28::n28:
اینترنت وایمکس ما امروز وصل شد
خدایش کلی فلاکت باید کشید با این سرعت از ناچاری 128 -3 گیگ خریدم
سرعت دانلود که بین 2 تا 6 است بماند کلی باید منتظر بمونی تا یه صفحه خالی باز بشه
در حالیکه تو منطقه هستم که پوشش وایمکس خوبی هم داره تمامی چراغ های مودم روشنه
یه آدم خــــیر اگه پیدا میشه که یه نامه برامون جور کنه تا سرعت بالاتری بخریم بخدا ثواب داره خیلی خیلی گیرم
نقل قول:
سلام دوست عزیز سرعتش افت نکرده اتفاقا وی پی ان رو بعضی نتا مخصوصا وایمکس سرعتش عالیه مخصوصا یوتوب من خودم سرور دارم مشتریام کلا از وی پی ان رضایت دارن ساکس هم خوبه ولی نمیشه با ساکس یوتوب رو باز کرد سوالی بود بپرسید در خدمتم
عزیز من گفتم به شدت افت کرده بود یعنی زمان گذشته و این قضیه مال پارسال و 2 سال پیش هست که سرعت V P N کم شد که ------ اومد ولی الان دوباره سرعتش خوبهنقل قول:
نقل قول:
درسته داداش حق با شماست
دوستان کسی فیرمویر مودش رو به روز کرده ؟ اینجا نسخه های جدید رو گذاشته :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کسی انجام داده لطفا بگه که چه تغییری کرده بهتری شده آیا.
من تا دیشب از v p n استفاده می کردم ولی الان دیگه وصل نمیشه هر کاری می کنم نمیشه error 651 میده All device connected می خوام p m 9 بخرم از کجا بگیرم الان گشتم جایی رو پیدا نکردمنقل قول:
مرسی
به صورت پیغام خصوصی براتو آدرس رو قرار دادمنقل قول:
با سلامنقل قول:
من یه سرویس وی P ان با پروتکل اختصاصی خودم دارم که نمیتونم اینجا اسمش رو بگم. روی ایرانسل خیلی خوب جواب میده. یه اکانت تست براتون PM کردم لطفا" تست کنید و خبرش رو بدین.
از دوستان هر کی خواست تو PM بگه تا بهش اکانت تست بدم.
با تشکر
واسه من هم سایت pm9 پیام کنید...با تشکر...
سلام آدرس سایت برای شما هم پیغام خصوصی فرستادمنقل قول:
من یه مودم فضای باز دارم ولی یه بار از برق کشیدم دوباره که زدم دیگه جستجوی آنتن انجام نمیده وارد تنظیمات هم نمیشه فقط چراغ پاورش روشن میشه به نظر شما چه مرگش شده؟؟؟
256 وایمکس ایرانسل با v.....n
بدون وی .....پی
نظرتون راجب کیفیتش چیه؟
دوستان امروز سرعت شما کم نشده بود؟
مخصوصا توی پیج باز کردن برای من که نسبت به روز های قبل کمی کند شده بود
سلام
من تازه وایمکس گرفتم .مودمم wixfmm-130 هست که به سیستمم با کابل وصل کردن یه سوال داشتم:1-چجوری لپ تاپ بصورت بی سیم به اینترنت وصل میشه؟فکر میکردم خودش میشناسه ولی هر کاری کردم چنین مودمی رو شناسایی نمیکنه!
از اساتید فن خواهش میکنم کمکم کنید.
وایمکس 512 کرج ایرانسل
اینجا داره عالی عمل میکنه خیلی راضیم
سریع مشکل چند روز پیششو درست کرد
سلام دوستان. من 512 دارم میخوام برم 128. چون دانلود ندارم فقط صفحه باز می کنم. برم 128 به نظرتون؟:n01:
توی تغییر تعرفه نوع پهنای باند رو باید shared bandwidth انتخاب کنم؟ دلیل رو چی انتخاب کنم؟
چرا بلند مدت چند ماهه نداره؟ حتی برای سرعت 512 هم نداره در حالی که همین الان من دارم از 512 پایه 6 ماهه استفاده می کنم. تعرفه های بلند مدت رو حذف کردند؟
وقتی 128 رو انتخاب می کنم 4 تا انتخاب پایه و پیشرفته و نامحدود و آزاد داره.
نامحدود که همون نامحدود ماهی 44 تومنیه است؟
پایه اونیه که ماهی 3 گیگه (12 تومن)؟
پیشرفته که 20 تومنه چیه؟ اونیه که ماهی 5 گیگه؟
آزاد هم که همون کیلوبایتی 89 ریالیه هستش درسته؟
بعدش من هر موقع تمدید کنم همون موقع فعال میشه یا مثل قدیم سر ماه فعال میشه؟ (من طرح الانم 30 بهمن تموم میشه حتماً وایسم تا آخر بهمن تمدید کنم؟)
راستی این تعرفه های تشویقی زمستان 91 (مثلاً 3 ماه 3 گیگ 12 تومن) برای کاربرای قدیمیشون قابل انتخاب نیست؟ :n15:
یه کم زیاد شد ولی ممنون میشم جواب بدید :n26: :n12:
سلام به همه دوستان من می خواستم سرویس 1 مگ نامحدود ایرانسل و بگیرم مودم من مدل BM632w است منطقه من شهرک نفت بالای پونک است و منطقه سبریم دو تا سوال داشتم :
1 - میانگین سرعت دانلودش چنده ؟
2 - شبا ساعت 20 به بعد سرعت تغییر میکنه یا نه ؟
ممنون میشم کسایی که تجربه و اطلاعی دارند جوابمو بدید :n18:
من خیلی راضیم 512
[IMG]forum.p30world.com/showthread.php?t=376245&page=891[/IMG]
ساعت 5 بعد از ظهر
ساعت 5 بعد از ظهر 512
خیلی راضیم
منطقه پونک از جهت پهنای باند قویه و سرعت شما کلا 130 ثابت میمونه با نامحدود ولی باید انتم دهیتون خوب باشهنقل قول:
سپاس دوست عزیز از جوابتون .حالا من سرویسمو فعال کردم یه تست می گیرم و میزارم برای بچه های تالار شاید به کارشون بیادنقل قول:
اینترنت 1مگ نامحدود :-)
این بود جواب من مشتری بعد دو سال اشتراک؟
ماله کدوم منطقه هستید ؟ همیشه همینجوریه ؟نقل قول:
جای مودمو عوض کن سعی کن rss کمتر بشه سعی کن به -50 نزدیک تر بشه Cinr R1 هم خیلی مهمه اکه اونم نزدیک 20 بشه حله در غیر این صورت منطقه ات مشکل داره من با 1 مگ ایرانسل 130 دانلود داشتم ثابتنقل قول:
این هم وضعیت پینگ ایرانسل من حتی 1 دونه تایم اوت هم نداره در صورتی که با adsl کلی تایم اوت میگیرم
تست با چیز شکن
سرعت 512
سلام
واسه دانلود شبانه باید بعد از ساعت 2 مودمو روشن کنیم یا نه قبلش روشن باشه مشکلی نیست؟ میخوام با idm تنظیمش کنم
نیازی نیست اتومات تنظیم میشهنقل قول: