سلام نیما جان
میتونم بپرسم چند خریدی واگه ساکن تهرانی ازکجاخریدی؟؟
..
Printable View
سلام نیما جان
میتونم بپرسم چند خریدی واگه ساکن تهرانی ازکجاخریدی؟؟
..
اشکال نداره mkv رو پخش نکنه ولی گزینه های زیر رو داشته باشهنقل قول:
1. فلش خورباشه
2. صدادالبی باشه
4. حداقل 4 تاباند ایستاده داشته باشه
5. وات اون هم قوی باشه .
.
سلام داداش
بله حتماً
من رفتم از راستين بگيرم بهم قيمت ١١٠٠٠٠٠ داد و گفت اين قيمت واسه شب عيد بوده بعد زنگ زد دفتر مركزيشون ولى گفتن موجودى نداريم، تا ارديبهشتم واسمون نمياد، وقتيم بياد ديگه قيمت جديدش فرق ميكنه، بعد تو خود جمهورى گشتم يه مغازه پيدا كردم كه گفت همين يكيو داره منتها ١٣٦٠٠٠٠ آخرش ميده، دوباره با راستين تماس گرفتم بهم گفتن كلاً تو بازار نيست ممكنه ديگه با اين قيمتم گيرم نياد حتى، همونو گرفتم
گزینه 1-2-4 که اکی تقزیبا همه مدل ها دارنشون فقط وات بالا نمیتونی تو سینما خانگی داشته باشینقل قول:
تا بعد تعطیلات صبر کن شرکت ها قیمت بدن الان تو سایت چاره مدلی نیست
بچه ها كسى ميتونه منو راهنمايى كنه...؟
dlna فقط ارتباط بین دستگاه با تلویزین یا هر دیوایسی که این سیستم داره است و ربطی به وایرلس نداره.نقل قول:
فقط ارتباط با کابل hdmi
سلام دوستان
قصد خرید یه سینمای خانگی واسه ال ای دی سونی W904 را دارم قیمتش هم میخوام مناسب باشه و از مرز 1.5 بیشتر تجاوز نکنه کیفیت بسیار عالی و خوبی داشته باشه فقط واسه موزیک و گیم میخوام و اگه 5 تیکه باشه بهتره فقط تاکید دارم کیفیت خوبی داشته باشه حالا اگه تیپ هم نداشته باشه مشکلی نیست خواهشا دوستان مرغوبترین مدلی که با این قیمت میشه تهیه کرد را بهم معرفی کنن ترجیحا از برند سونی باشه که با led مچ بشه
بازم ممنون
سلام دوستان قصد خرید یک سینمای خانگی رو دارم
تلویزیونی که خریداری کردم Samsung F8880 هستش
بیشتر مایل به خرید از برند پایونیر برای Home Theater هستم
بودجه خریدم هم 1.5 تا تقریبا 1.800 ، 1.900 هستش
چیزایی هم که برام مهمه یکی اینه که 5.1 باشه و دومی پورت اپتیک داشته باشه و اگه مقدور هم هست 3D بلوری هم ساپورت کنه !
یک نکته ای هم که هست میزی که دارم قسمت فضای سابش طول 40 ، عرض 42 و عمق 40 داره ولی چندان اهمیتی نداره اگه یه مدل خوب سابش بزرگتر از این بود یه کاریش میکنم :D
ممنون میشم راهنمایی کنید اللخصوص در مورد فروشگاه ها و گارانتی های معتبر !
سلامنقل قول:
مبارک باشه
انشالله که به شادی استفاده کنی
دستگاه شما 4 تا ورودی HDMI داره.میتونید همه دستگاه های دیگتون با HDMI بهش متصل کنید.
سلامنقل قول:
سری rs پایونیر میتونه گزینه خوبی برای شما باشه.با یک بلوری سه بعدی که به مجموعه اضافه کنید باید کمی از سقف مالی بیشتر هزینه کنید ولی ارزش داره.
یا اگر که نمیتونی بودجت افزایش بدی مدل MCS-737 و MCS-838 میتونند گزینه های بعدیت باشن.
سلامنقل قول:
از برند سونی مدل DZ650 و DZ950 با بودجه شما همخونی داره.
سینماهای شرکت شارپ با بودجه شما و نیازهای شما سازگاری داره.نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
فقط در مورد گارانتی نگفتید ! از چه گارانتی خرید کنم که خیالم راحت باشه ؟
اگه مشکلی هم نداره یک فروشگاه بزرگ و معتبر هم برام PM کنید. خیلی خیلی ممنون.
بعد سری RS همون HTP-RS منظورتون هست ؟ چون RS خالی پیدا نکردم بین مدل ها
میشه بگید چه برتری هایی داره نسبت به MCS-838 ؟ و قیمتش چقدر میشه ؟ اگه بلوری پلیر هم قرار شد کنارش بذاریم اگه میشه چندتا مدل پیشنهاد بدید و قیمت اونم ذکر کنید ممنون میشم.
من سینمای خانگی ال جی مدل 870 دارم .
دو سالی میشه که اینو دارم و فیلم های شش کاناله رو هم خیلی راحت از تلوزیون میبینم و صدا رو با کابل اپتیکال به سینما منتقل میکنم و صدا ها هم از باند های پشتی و هم از باند های جلویی پخش میشه .
ولی الان که دیگه کلا میخام کانالای تلوزیون رو هم صداشون رو با سینما گوش بدم کلا از باند های عقبی هیچی پخش نمیشه .
میدونم که تلویزیون صدای شش کاناله نداره ولی مگه نباید از باند های عقبی هم صدا بیاد ؟ حتی موزیک با یو اس بی هم که از سینما میخام پخش کنم باندهای عقبی صدا نداره و فقط از جلو صدا میاد ولی به محض اینکه یه فیلم شش کاناله میزارم باندهای عقبی راه میوفته .
فکر میکنید مشکل چیه ؟
محصولات پایونیر یکسال گارانتی پایونیران داره.نمایندگی مرکزی خ جمهوری زیر پل حافظ فروشگاه راستیننقل قول:
بله منظور از سری RS همون HTP-RS هست.
برتری که زیاد داره.آمپ قوی تر و جدا با ورودی خروجی های بیشتر و توان صدای بالاتر.امکان ارتقا و تعویض پلیر و یا آمپ در آینده.تفکیک صدا بهتر در موزیک و پخش بهتر جزییات در صدای سینمایی.(فکر کنم خیلی تبلیغی صجبت کردم)
بلوری پلیر هم می تونید از محصولات پایونیر استفاده کنید تا هم مجموعتون ست بشه هم کیفیت صدا و تصویر بهتری نسبت به محصولات تجاری بازار داره.مدل BDP-160 مدل خوب و مناسبی برای شماست ولی اگر دیدید که هزینتون خیلی زیاد میشه میتونید بلوری شرکت های دیگه مثل ال جی یا سامسونگ بگیرید که ارزونتر هستند.
سایت پایونیر ایران به همراه قیمت ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان سينماي خانگي رو جايي ميشناسين که جدا بفروشن، يعني پک کامل نباشه. من فقط ديوايس اصليش رو ميخوام. چون فريمر فابريک دستگاهم رو پيدا نکردم و بالا نمياد.
مدلش هم c455n سامسونگ هست و اسپيکرهاش 3 اهم هستـــ .
سپاس
شما بده نمایندگی واست درستش می کنند.نقل قول:
سلامنقل قول:
شما فیلم 6 کانال وقتی میبینید خب طبیعتا از 6 کانال سینماتون صدا دارید.وقتی صدای استریو یعنی دو کانال بهش میدید خب همون صدای 2.1 سینما بهتون تحویل میده مگر اینکه سینماتون گزینه ای مثل Multi chanel stereo داشته باشه که باعث بشه دو کانال پشتی هم استریو بشه و یا صدا رو حالت pro Logic II قرار بدید که برای بلندگوهای عقبی شبیه سازی صدا صورت بگیره.
دوست عزيز ممنون از راهنماييتون.نقل قول:
ولي متاسفانه سام سرويس ميگه که نرم افزارشو نداريم و بايد مين تعويض بشه که هزينه حدود 200 تومن درمياد.
به دليل اينکه دستگاه درپيتي هست ، به نظرم ارزش 200 تومن پول رو نداره. حالا اگر که بتونم يه دستگاه جدا خوب تهيه کنم و با اسپيکرهاش هم همخوني داشته باشه ، به نظرم معقولتره.
حالا نميدونم ميتونم که پيدا کنم يا نه!!!
مساله ديگه اي که هست اينه که من از پلير اين سينما که DVD باشه استفاده اي ندارم. حالا آيا ميتونم که مثلا" يه آمپلي فاير (اگه اشتباه نکنم) بگيرم و اسپيکرها رو بهش وصل کنم؟
به نظر شما چه کنم ؟
با سپاس
سلام و رادت
ممنون میشم بگید سینمای خانگی بین سونی و پایونر کدوم با کیفیت تر و بهتره؟ استفاده بنده بیشتر گیم و موزیک هست کیفیت صدا خیلی برام اهمیت داره.
قیمت هم حدود 1.5 باشه
الان یه دی وی دی پلیر معمولی 150 تومنه.200 تومن قیمت خوبیه برای تعویض دستگات.نقل قول:
آمپلی فایر برای شما به صرفه نیست چون بلندگوهای خوبی نداری.اگر مثلا در آینده نزدیک تصمیم به خرید بلندگوی بهتر داشته باشی میتونی از خرید یک آمپلی فایر شروع کنی وگرنه بهترین گزینه برای بلندگوهات دستگاه خودت هست.
سلامنقل قول:
بودجت اگه بتونی 300 افزایش بدی مدل Pioneer HTP-RS333 گزینه خوبیه برات
سلام داداشنقل قول:
من خودم ال ای دی w804 سونی دارم و سینما خانگی هم سونی sz1000 خریدم و با ال ای دی مچ هست و با یک کنترل خاموش و روشن می شوند
و از صداش خیلی خیلی راضیم
اما این مدل قیمتش بالای 1700 یا 1800 هست
یک سینما سونی dz840 هم برای اتاقم خریدم واقعا راضیم و صداش با sz1000 یکی هست فقط اون sz1000 باند های عقبش بی سیم هست
سینما سونی که من به شما پیشنهاد می دم
1. sz1000
2.dz940
3.dz840
دیگه به غیر از این سه مدل چیز دیگه ای نخرید
البته مدل بالاتر هم داره سونی ولی قیمتشون بالاست
ولی انتخاب اول را روی sz1000 بزارید چون باند های عقب بی سیم هست
یعنی فقط پلیرهای بلوری mkv پخش میکنند؟ بقیه پلیرها پخش نمیکنند؟نقل قول:
MKV اچ دی فقط بلوری یا میدیا پلیرنقل قول:
دوستان عزیز و اساتید . من حدود 3 سال پیش یه ست rs77 خریدم . زیاد باهاش ور نرفتم چون به خاطر ادامه تحصیل اصلا وقت نداشتم. سوالی که من دارم 2 تاست اول اینکه اونایی که این مدل رو دارن بهترین تنظیمات این دستگاه رو دارن بهم بدن ؟ 2 اینکه آیا شرکت پایونیر فرم ور جدیدی برای آمپ این ست بیرون داده یا نه که قابلیت هاش بهتر و بیشتر شه . البته لازم به یاد آوریه که آمپ من 820 باید باشه. قربان همه دوستای گلم
سلام:n12:
بهترین سینما خانگی برای f8880 سامسونگ چیه ؟!:n16:
معمولا برای تلویزیون سینما نمیخرن! مگر فقط نظرتون ظاهر سیستم باشهنقل قول:
چه توقعی از صدا دارید بفرمایید؟
درود بر شما. تفاوت این سه مدل توویتر در چیه؟1.دووم توویتر2. سمی دووم توویتر3.. هورن توویترکیفیت و قدرت صدای کدوم بیشتره؟
اولی توییتر گنبدی هست که برای بلندگوهای های فای و گرون دومی توییتر ضبط سینما خانگی این وسایل معمولی سومی هورن برای سیستم سینمایی با شدت صدای بالاست که در بعضی بلندگوهای های فای هم استفاده میشه اما محبوبیت بیشتری در سینما داردنقل قول:
dvd-layerهای قدیمی خیلی راحت زیرنویس های srt رو پخش میکردن، چی شده که الان اکثرا باهاش مشل دارن؟نقل قول:
متوجه نشدم. یعنی اگر mkv باشد ولی hd نباشد، بقیه playerها پخش میکنند؟نقل قول:
و مدیا پلیر منظورتون روی کامپیوتر هست؟
ممنون
یه مدل دی وی دی ال جی بود که mkv با رزولوشن استاندارد پخش می کرد.نقل قول:
برای فایل اچ دی باید پردازشگر پلیر بتونه تصویر اچ دی پخش کنه که فقط بلوری پلیرها و دستگاه های جدید مدیا پلیر پخش می کنند
ممنون از اینکه ج دادید:n16:نقل قول:
از صدا شفافیت و بلندی مطلوب ( من نمیخوام بلوری بخونه و .... ) ( فقطم بلندگوهاش مهمن برام نه پلیرش چون خود تلویزیون همه فرمتارو میخونه ) :n12::n16::n16:
لطفا برای سینما خانگی پایونیر 838 یه آمپلی خوب معرفی کنید با تشکر
وولوم بالا که اصلا تو سینمای خانگی های سونی پایونیر غیره امکانش نیستنقل قول:
باید یه امپ دیجیتال با بلندگوی ایستاده بگیری
آمپ جدا بگیری نیازی هم به پلیر هم نداری
خودش داره که!نقل قول:
بعدشم برای بلندگوهای این سینماها که نمیشه آمپ جدا گرفت راحت میسوزن
ممنون از پاسختون. پس باید توی مشخصات سینماها دنبال عنوان HD Player باشم، درسته؟نقل قول:
نه دوست عزیز.HD player یک دستگاه جداگونست.شما تو گوگل سرچ کند متوجه میشید.نقل قول:
HD پلیر میتونه از طریق خروجی HDMI و یا Optical (بستگی به ورودی های سینما خانگی داره) به سینما خانگی وصل بشه تا شما صدای سینمایی هم داشته باشی.
دوست عزيز اگر که مقاومتشون يکسان باشه دليل ديگه اي داره که بسورن؟نقل قول: