نتایج ارشد آزاد اعلام شد دوستان . . . .
Printable View
نتایج ارشد آزاد اعلام شد دوستان . . . .
سلام سلام سلام خوبید؟چه خبرا؟کیفتون کوکه یا نه؟
آقا یه سوال فنی!
بر اثر سهل انگاری و شل گرفتن آموزش دانشگاه قبلم احتمالا پروندم آماده نباشه که برای ثبت نام تا 25 ببرم دانشگاه برای ثبت نام در رشته جدیدم
حالا میخواستم از شما بپرسم دانشگاه سراسری روزانه قبول میکنه اگر یه هفته بعد ثبت نام برم ثبت نام کنم؟
دانشگاه آزاد چطور؟قبول میکنه بعد از موعد مقرر ثبت نام ثبت نامم کنه؟
امکان این هست آیا که من بتونم از ترم مهر برم دانشگاه جدید؟
دانشگاه آزاد همه کاری میکنه که دانشجو از دستش نره !!!! مشکلی نیست ولی حتما با دانشگاه هماهنگ کن . خودشون ثبت نام با تاخیر هم دارند . بهت میگن چیکار کنی .
ما ارشد مهندسی نرمافزار دانشگاه علوم وتحقیقات کرمان قبولیدم کی باس بریم ثبت نام؟؟؟
بعدش نامه ای چیزی میخوان از دانشگاه قبلی؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی این حرف من حساب نکن و خودت از آموزش و ثبت نام هر دانشگاهی که میخوای بری بپرس. همین الان که ثبت نامه برو شرایطت رو بگو و ببین چی میگن
ولی در کل اگر دلیلت برای تاخیر در ثبت نام موجه باشه، معمولا تا قبل از حذف و اضافه ثبت نام میکنن. اغلب دانشگاهها.... همیشه بالاخره مشکلاتی هست و تعدادی نمیرسن که در وقت اصلی ثبت نام همه کارها رو نهایی کنن
سراسریه خطرناکه ممکنه ثبت نامت نکنه !!!!!نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی آزاد ترم دیگه هم بری ثبت نامت میکنه :n09:
اگه یه روزی دولت قبل با افزایش ظرفیت دوره های کارشناسی به خصوص پیام نور و غیر انتفاعی آموزش عالی رو نابود کرد .امروز این دولت با دادن مجوز افزایش ظرفیت به دانشگاه آزاد در دوره دکتری و کارشناسی ارشد داره این نابودی رو تکمیل میکنه.
دوستان ثبت نام ارشد از کی شروع میشه؟
تازه جوابش ديروز اومده :n15:نقل قول:
دوستان ثبت نام ارشد از کی شروع میشه؟
البته منم دوست دارم بدونم چه ماهي ارشد ثبت نام ميكنه
يه وقت از دست نديم
دوستان کسی از شهریه کارشناسی دانشگاه ازاد خبر داره؟
شهریه ثابت و همینطور واحد های مهندسی
اگه امسالو خبر ندارید لطف کنید پارسالو بگید
ممنون
شهريه ارشد مهندسي صنايع واحد الكترنيكي براي ورودي هاي جديد چقده؟
سلام ۲روز برای ثبت نام کارشناسی دانشگاه آزاد وقت دادن اگر وقت ثبت نام بگذره دیگه ثبت نام نمیکنن؟؟
Sent from my iPhone using Taptalk
نه بابا هر وقت بري ثبت نامت ميكنن، چون شما هستي كه قراره پول بده
آزاد کرج خوابگاه میده؟؟
فکر کنم مثل قبل نیستا. چون میخوان دوباره ثبت نام کنن یعنی ظرفیت کسایی که ثبت نام نکردن رو به کسایی که دوباره ثبت نام میکنن میدن.
دوستان توی کارنامه من یه مورد عجیبی هست که فکر میکنم اشتباهی رخ داده
برای من نمره دروس تخصصی معماری کامپیوتر رو اصلاً لحاظ نکرده و 0 زده، غیر ممکنه چون من تست های اون درس ها رو تا جایی که بلد بودم زدم
اعتراض میشه کرد ؟ نتیجه ای میده ؟
سوال دیگه این که این انتخاب دوباره که 25 هزار تومن هم پول میگیرن براش تنها شامل کد های جدید میشه یا قبلی ها رو هم شامل میشه ؟
آقا شهريه رو امروز سوال كردم
شهريه ثابت ارشد 1700 هست !!!
دوستان با توجه به مطلب زیر اگه صبر کنی بعد از اعلام نتایج تکمیل ظرفیت و بعد ببینی کدوم گزینه بهتره (بین قبولی آزمون و نتیجه تکمیل ظرفیت) بعد اقدام به ثبت نام کنی مشکلی بوجود نمی یاد که؟ چه از نظر هزینه اضافی و...
نقل قول:
دكتر علوي فاضل به روابط عمومي معاونت سنجش و پذيرش دانشگاه آزاد اسلامي گفت: با توجه به ظرفيت در محل هاي جديد شركت كنندگان آزمون كارشناسي ارشد مي توانند تا روز دوشنبه مورخ 24/6/93 ، بيست انتخاب داشته و آن را در سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نمايند. علوي فاضل در ادامه افزود: داوطلبان در نظر داشته باشند انتخاب آنها بايد از مجموعه امتحاني اي كه در آن آزمون داده اند، صورت پذيرد. وي گفت: پذيرش محل هاي جديد براساس اولويت نمره كل و علاقه داوطلب صورت مي گيرد. معاون سنجش و پذيرش دانشگاه تأكيد كرد: داوطلبان درنظر داشته باشند امكان ويرايش با انتخاب رشته محل مجدد وجود دارد كه در اين صورت براي معاونت سنجش و پذيرش آخرين ثبت نام ملاك قرار خواهد گرفت. علوي فاضل در پاسخ به اين سوال كه آيا ثبت نام جديد باعث حذف قبولي مرحله قبل مي شود گفت: اين يك فرصت دوباره براي داوطلبان و هدف از آن بومي گزيني و افزايش قدرت انتخاب داوطلبان است؛ لذا هر داوطلب مي تواند پس از انتخاب رشته در مرحله جديد منتظر نتايج اين مرحله باقي بماند و بعد در مورد اينكه در كدام پذيرش خود ثبت نام كند، تصميم گيري نمايد. لازم به ذكر است در صورتي كه فرد بخواهد در قبولي مرحله اول ادامه تحصيل دهد امكان ثبت نام با تأخير براي وي وجود دارد. وي در مورد زمان اعلام نتايج اين مرحله گفت: نتيجه اواخر هفته آينده اعلام خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان يه گزينه هست
واحد الكترونيكي
رفتم تو سايتش ديدم
كلاس ها بصورت مجازي هستن
فقط امتحان بايد بري شهر خودت و زير نظر مسئول واحد الكترونيكي امتحان رو بدي !
مزايا و معايب اين واحد الكترونيكي چي هست ؟!
پايان نامه هم بصورت مجازي ميدي:n02:؟؟
نوشته مدرك هم هيچ ايرادي نداره مث مدارك ديگه هست
واسه تحصيل در مقاطع بالاتر هم مشكلي ندارين بعد ...
خوب نيست ؟!!!
سلام کسی مطلع نیست؟!!!نقل قول:
دوره هایی که بصورت مجازی برگزار می شن، آموزش محور هستن یعنی پایان نامه ندارن. برای ادامه تحصیل در مقطع بالاتر مشکلی وجود نداره.نقل قول:
بزرگترین ایرادش اینه که حضور فیزیکی در کلاس ندارید و محیط درس و دانشگاه رو تجربه نمیکنید. مهمترین مزیتش هم صرفه جویی در وقت و هزینه هست.
شهريه ثابت 1700:n04: مطمئنی ؟نقل قول:
نقل قول:
امروز خود مسئول مالي دانشگاه محترم آزاد داشت ميگفت ...
منم تو خبرا و مصاحبه هاشون يه چيزي تو همين مايه ها رو متوجه شدم! و البته اميدوارم اينجوري نشهنقل قول:
فکر کنم مثل قبل نیستا. چون میخوان دوباره ثبت نام کنن یعنی ظرفیت کسایی که ثبت نام نکردن رو به کسایی که دوباره ثبت نام میکنن میدن.
خيلي زوره رتبه 144 بشي و تا 140 بگيرن !!!!!
حداقل يكي اينو تاييد يا تكذيب كنه تا حداقل واحد الكترونيكي رو بزنيم از دستمون نره يه وقت !
امروز دانشگاه بودم
مسئول ثبت نام خبر نداشت :n15:
همونطور كه گفته بودم من ترم آخرمم هست و
درس انديشه اسلامي 2 با درس حسابداري دولتي تو يه روز و يه ساعت امتحانه !
مشكل هم اينجاست كه يكي تو سوله هست و يكي دانشكده عمومي ! ( امتحانشون رو ميگم )
امروز مديرگروه كه منو خيلي اميدوار كرد و گفت
با رييس آموزش صحبت ميكنم
چون قديم اينجوري بوده
كه برگه رو مي آوردن تو سوله كه دو تا امتحان رو با هم بده دانشجو !!!
اگه اينجوري نشه يه ترم ديگه ميمونم تو اين خراب شده واسه يه انديشه 2 واحدي !!!:n27:
بعدشم خدايي شانس ما رو ببينين كه درس عمومي انديشه 2 رو فقط به 1 استاد دادن !!! ( 4 تا كد فقط 1 استاد !!! )
يعني بي سابقه ست !!!:n29:
احتمالا کلا گفتننقل قول:
چون شهریه ثابت پارسال ۱۱۰۰ بود امسالم ۱۵ درصد افزایش داشته نهایت میشه ۱۳۰۰ دیگه ۱۷۰۰ نمیشه!!!
ما كه از خدامونه !!نقل قول:
احتمالا کلا گفتن
چون شهریه ثابت پارسال ۱۱۰۰ بود امسالم ۱۵ درصد افزایش داشته نهایت میشه ۱۳۰۰ دیگه ۱۷۰۰ نمیشه!!!
اميدوارم همينطور باشه
هرچند اينم زياده ها !
خاله من پرديس تحصيلات تكميلي دانشگاه ملي شهرمون درس خوند
شهريه ثابت 1 ميليون
حساب كردم از دانشگاه آزاد كمتر خرج بر ميداره !!!
رو گواهي نامه تون هم مهر دانشگاه ملي ميخوره !!!!!!!!:n29:
سلام.
دوستان یکی از اقوام ما روانشناسی تهران جنوب قبول شده.
حالا میخوام بدونم این برای ثبت نام باید چیکار کنه؟ من سایت دانشگاه آزاد رو دیدم ولی هیچ چیز مفیدی توش پیدا نکردم :دی
اگه شماره تلفن یا آدرس واحد روانشناسی و علوم تربیتی جنوب رو دارید هم بدید لطفا.
ممنون.
سلام
دوستان برای انصراف پسر بالای 18 سال از دانشگاه آزاد باید پدر هم باشه ؟
من یه بار سال 87 انصراف دادم پدرم باید امضا میکرد یه برگه رو
الان من باز میخوام انصراف بدم برم یه دانشگاه دیگه بازم نیاز به پدر دارم ؟؟؟
من متولد 1/7/69 هستم یه بار مشکل دو دانشگاهی پیدا کردم ( از دانشگاه ورودی 87 و 88 برام مرخصی تحصیلی رد شده بود نظام وظیفه ) که رفتم درستش کردم با توجه به تاریخ تولدم تو سال87 من مشمول نبودم الان برای بار دوم که میخوام انصراف بدم تا جایی که میدونم مشکل نظام وظیفه برام پیش نمیاد ولی ایا هزینه ای چیزی به دانشگاه ازاد باید بدم ؟
حضور پدر؟! نه بابا این خبرا نیست..نقل قول:
متاسفانه تا جایی که بنده اطلاع دارم و سر خودم هم اومده، برای انصراف از تحصیل باید هزینه 1.5 برابر شهریه ثابت بک نیمسال رشته تون رو بپردازید.
دوستان برای ثبت نام آخرین مدرک تحصیلی رو میخواد، از کجا بیارم؟ :دی
مگه به این زودی مدرک دیپلم صادر میشه؟
--
ویرایش: مدرک پیش دانشگاهی آپلود کردم.
چه رشته ای؟نقل قول:
شاید منظورش این بوده که این مبلغ شهریه ثابت + قسمتی از شهریه متغیر هست
سلام, دوستان من برای کارشناسی پیوسته بدون آزمون آزاد همین الان ثبت نام کردم ...
حالا این جوابش کی میاد ؟ امکان داره قبول هم نشد ؟
کلا من الان یعنی انتخاب رشته کردم و حتما مورد قبوله یا خبرم میکنن و چندوقت دیگه تو قسمت اعلام نتایج جوابش میاد ؟
لطفا جواب بدید :n16:
نه دیگه اگر خوب دقت میکردید نوشته ۴۸ ساعت بعد ثبت نام در سایت پرینت انتخاب رشته رو میبری واحدی که انتخاب کردی و ثبت نام میکنی بعنوان دانشجو محسوب میشید. اعلام نتیجه ندارهنقل قول:
دوستان تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد کی میاد ؟ ( با آزمون )
شهریه ثابت مهندسی نرم ۱۳۶۰
شهریه متغییر ۷۰۰ با ۹ واحد
دوستان كارشناسي ارشد دوباره ثبت نام ميكنه يا نه؟
بدون آزمون و با آزمون ؟!
براي ورودي بهمن ؟؟؟
سلام دوستان خوبید الحمد لله؟
دوستان با تشکر از پاسخ های شما
یک سوال دارم اگر وسط ترم یا وسط ترم بری برای ثبت نام قبول می کنند؟
تشکر از پاسخ هایتان :n16:
قانون کلی در دانشگاه آزاد: هیچ چیز غیر ممکن نیست!نقل قول:
بله، ولی بعد از حذف و اضافه یکم اذیت کنن شاید. ثبت نام اولیه ثعد از قبولی در دانشگاه آزاد با 2 ترم تاخیر یه چیز نرمالی هست و اون 2 ترم رو مرخصی رد می کنن و باید شهریه ثابتش رو هم بپردازید.