رفیق تمام پچهای کنامی + کرکشون اینجا هست:
کد:http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_pro_evolution_soccer_2010.shtml
Printable View
رفیق تمام پچهای کنامی + کرکشون اینجا هست:
کد:http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_pro_evolution_soccer_2010.shtml
براي دوستاني كه مشكل پريدن تصوير در ويندوز 7 رو دارن بگم كه برن تنظيمات مانيتور و رفرش ريت رو بذارن روي 75 يا 85 و داخل تنظيمات بازي هم گزينه Vync رو تيك بزنيد
سلام.
دوستان من این پچهای 1.01 و 1.02 کنامی رو دارم.آیا 1.03 هم اومده؟
کسی جواب ما رو نداد چطور میشه تو مسترلیگ تعداد طرفدارهای تیم رو زیاد کرد؟ من بعد از کلی قهرمانی تا 2013 فقط 17300 تا طرفدار دارم
این تعداد طرفداران و این چیزا کجا معلوم میشه؟نقل قول:
کسی جواب ما رو نداد چطور میشه تو مسترلیگ تعداد طرفدارهای تیم رو زیاد کرد؟ من بعد از کلی قهرمانی تا 2013 فقط 17300 تا طرفدار دارم
آقا یه پچ نصبی سراغ دارید که همه ی این لباسها و اسم تیمارو درس کنه؟
البته غیر از پچ 0،4
سوال اولت رو جوابش رو مطمئن نیستم ولی حدس غریب به یقینم اینه که اونها فیس های مربیان یا تماشاگران و کلا شخصیت های غیر فوتبالیست هستند که Special هستند . البته من قبلا خواستم ریلینک کنم ولی ارور داد سعی کنید فقط از Free Slot ها استفاده کنید مگه چند تا فیس می خواهید وارد کنید که توی بازی فیس special ندارننقل قول:
سوال دومت رو هم جواب دادم پریشب بود یا دیشب بود. گفتم که برای آنلاین و اینجور چیزها هستند تغییری که توی بازی حس کنید ایجاد نمی کنه. البته همیشه گفتم بازم می گم همیشه بازیتون رو به عنوان یه PES باز حرفه ای آپدیت نگه دارید هم آپدیت ژچ رسمی و هم آپدیت های دیتابیس (dt0f)
همیشه آخرین پچ قبلی ها رو شامل میشه همیشه وقتی پچ جدید میاد می تونید قبلی رو اصلا فایل نصبش رو هم حذف کنید ولی از اونجا که من انس خاصی به این PES گرفتم واسه یادگاری هم که شده پچ های قبلی رو نگه می دارم فایل setup شون رو:31:نقل قول:
اینم لینک پچ 1.02
کد:http://fifasoccer.ru/files/?download=10433
خیر عزیز پچ 1.03 هنوز ارائه نشده آخریش 1.02 هست البته اگه هم اومده باشه من خبر ندارم ولی من که می دونم آخریش 1.02 هستنقل قول:
زیاد میشه به مرور بیشتر و بیشتر میشه. حالا مگه چه فرقی می کنه بچسب به بازی:31:نقل قول:
ممنون.نقل قول:
سوال اولت رو جوابش رو مطمئن نیستم ولی حدس غریب به یقینم اینه که اونها فیس های مربیان یا تماشاگران و کلا شخصیت های غیر فوتبالیست هستند که Special هستند . البته من قبلا خواستم ریلینک کنم ولی ارور داد سعی کنید فقط از Free Slot ها استفاده کنید مگه چند تا فیس می خواهید وارد کنید که توی بازی فیس special ندارن
سوالم هم فقط واسه ی اطلاعات بود میخواستم ببینم برای چیه.
برو بچ این راسته ؟
میگن ساخت pes2011 شرو شده ، البته کارهای گرافیکیش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر میخواهید باگها(مشکلات)بازی ساکر 2010 را در ساکر 2011 تصحیح شده ببنید و اگر انگلیسیتون خوبه می تونید این باگها رو به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارسال کنید تا به کارمندان کونامی که از هم اکنون درصدد تصحیح این مشکلات هستند کمک کنید.البته برخی مشکلات رو مثل خطا نگرفتن داور، حرکت پا به توپ زیاد بازیکن و دوضرب گرفتن توپ توسط دروازبان رو خودشون مشخص کردند.
منبع
کد:http://pesedit-pro.com/
تمام دوستان دمتون واقعا گرم از این که جواب ما رو ندادید
پست 8891 صفحه 890:18::18:
ارمین جا زحمت این لینک کشیدی کرکش هم لطف کنی ممنون میشم.نقل قول:
سلام.من یه آپشن فایل میخوام که پیراهن تیم های انگلیسی رو درست کنه.اصلآ همچین چیزی هست؟خیلی سرچ کردم ولی چیزی پیدا نکردم.
درود بر اقا ارمين
بنده طبق دستور العمل شما پيش رفتم. اما نتيجه نگرفتم.و بعد از اندكي متوجه شدم كه pes editor من هيچ فايلي رو سيو نمي كنه. اين رو در تغيير نام ها هم ديده بودم كه تيم هاي كلاسيك رو اسماشو تغيير دادم اما دوباره كه برنامه رو باز كردم متوجه شدم كه هيچ كدوم از اسم ها تغيير نكرده!
با درود و سپاس فراوان از شما كه اينقدر براي من حقير وقت گذاشتيد.حالا مي گي چه كار كنم؟گويا يه برنامه Relink هم هست اون چه جوريه؟كار باهاش سخته حجمش چه قدره؟يكي لطف كنه لينكش رو بذاره دانلود كنم از خماري در بيايم.
مرسي
یه چیزی برا bal می خوام که بتونه لول سختی بازی رو تغییر بده
شما ظاهرا وقتی با برنامه PES Editor کار می کنید اصلا Enter یا کلید Accept نمی زنی و وقتی می خوای خارج بشی ازش از قسمت منو و فایل اصلا Save نمی کنی کار هاتو خوب شما هر تغییری که می دی باید سیو کنی.نقل قول:
من از گیم کپی گرفتم لینک دیگه ای ندارم از اونجا بگیر می دونی که گیم کپی ورلد لینک مستقیم نمی دهنقل قول:
خوب برای اینکه برای جواب سوالتون 100 ها پست توی این تاپیک و تاپیک ادیت PES 2010 وجود داره.نقل قول:
ديگه اينقدر هم شوت نيستيم.شكسپت رو مي زنم اما وقتي مي خوام برنامه رو ببندم سيو نداره. مي رم تو ستينگ اونجا يه سيو داره. اونو مي زنم و ميام بيرون و سيو هم كه نشده!نقل قول:
شما ظاهرا وقتی با برنامه PES Editor کار می کنید اصلا Enter یا کلید Accept نمی زنی و وقتی می خوای خارج بشی ازش از قسمت منو و فایل اصلا Save نمی کنی کار هاتو خوب شما هر تغییری که می دی باید سیو کنی.
حالا اگر امكان داره اون يكي برنامه رو بده بهاش كار كنم.
بنده پچي كه براي تيم هاي كلاسيك اومده رو دانلود كردم و نصب كردم. اما موقع اجراي بازي ارور data edit ميده. هموني كه براي اكثر بچه ها ميده. من هم رفتم پچ 1.2 رسمي كونامي همراه با كركش رو نصب كردم اما باز هم همون ارور رو مي ده.
چه كار كنم كلافه شدم؟
يه سوال ديگه: من پچ PESEdit.com 2010 Patch 0.8 all-in-one را دانلود كردم و تو اين پچ فولدر GDB وجود نداره ايا مي تونم اين فولدر رو بسازم؟
بدون شرح...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ادیت دیتا ربطی به پچ نداره ادیت فایل باید با dt0f موجود هم خوانی داشته باشه. شما اگه از ادیت فایل کسی استفاده کنی که dt0f جدید رو دانلود نکرده در حالیکه تو دانلود کرده باشی اینطوری میشهنقل قول:
شما نمی تونی با ساختن فولدری به اسم gdb توی پوشه کیت سرور gdb راه بندازی فقط 3 ورژن اخیر کیت سرور فایل ساپورت gdb رو شامل هست پچی که شما دانلود کردی از کیت سرور قدیمی تر استفاده می کنه.
توصیه من به دوستان PES باز: من جای شما دوستان باشم سعی می کنم به جای راه افتادن دنبال پچ های دست ساز و تغییرات عجیب و غریب و جایگزینی تیم های مختلف بیشتر سعی می کنم مسائل لایسنس نشده رو خودم حل کنم برای این کار فقط کافیه نحوه کار با کیت سرور و یه ادیتور خوب نظیر PES Editor یا Pro-Evo Editing Studio رو یاد بگیرم و با اون اسامی اشتباه رو تصحیح کنم و gdb و لوگوهای تیم های فقط لایسنس نشده اصلاح کنم حتی من اصلا خوشم نمیاد کیت یا لوگو یا اسم تیم های لایسنس شده رو تغییر بدم. بعدش می تونید از یک بازی اورجینال و دست نخورده ولی اصلاح شده لذت ببرید :46:
حتی من جای شما باشم منتظر Krauser نمی مونم که پچ بسازه چون Krauser ممکنه توی ویرایش هاش یه سلایق خاصی به خرج بده که شما قبولش ندارید. جدا می گم برید کامل کار با PES Editor و Pro-Evo و مدیریت کیت سرور و gdb ها رو خوب یاد بگیرید و هر ویرایشی رو که لازم می دونید با این ابزار ها اعمال کنید بخدا 70 درصد لذت PES برای من حل موارد لایسنس نشده اش هست
موفق باشید دوستان
آقا این zico تو کلاسیک وجود نداره؟
خیر پارسال توی 2009 بود توی همون برزیل کلاسیکنقل قول:
اينجاست كه آدم به عقل و شعور خودش شك مي كنه:31:نقل قول:
اين حرفت رو زياد قبول ندارم كه ادم خودش پچ بسازه. خيلي وقت گيره. خودت بعد از چند ماه تونستي پچ بسازي.البته خودم در حال حاضر روي اسم هاي فيك كلاسيك دارم كار مي كنم چون كار كم هزينه ايه و وقت كمي مي گيره اما ساخت يه پچ خفن ديگه زور داره:13:
باز هم ممنون از راهنمايات و صبوريت
سلام اين برنامه Pro-Evo Editing Studio برام كار نميكنه هر كاري و چيزي كه دوستان در صفحات قبل گفتند و گذاشتند را اجرا كردم اما بازم ارور ميده!
Microsoft NetFramwork 3.5 رو نصب كن درست ميشه و به راحتي اجرا ميشه
من دقيقا يه مشكل با قيمت Bal Editor اين نرم افزار دارم
وقتي ميخوام سيو Bal رو باز كنم خطا ميده
من گلی که در بازی سیو کردم رو چطوری میتونم بعد بازی ببینم؟
بعد سوت پایان می تونی گزینه highligt رو انتخاب کنی و وقایع مهم رو ببینی و اگه سیو هم کردیش می تونی به قسمت گالری بری توی منو اصلی بازی و replays رو بزنی هر چی ریپلای سیو کردی اونجاستنقل قول:
بعد از قهرمانی توی 3 جام توی مسترلیگ سیستم پیغام داد که برای ازاد کردن تیم های کلاسیک به قسمت track record مراجعه کنید
اما من وقتی رفتم اونجا تغییری به وجود نیومد و در کنار تیم های کلاسیک همچنان یه علامت قفل وجود داشت
حالا نمیدونم چطور باید اونا رو بدون پچ آزاد کنم
مانیتور من فقط 60 داره.چه کنم؟نقل قول:
^^^^^^^^^^^^^^^^^سلام و شبت بخیر حسین جان.کارهای شرکت اجازه نمیده در خدمت باشیم.یادمه 2010 که داشت میومد باخودم گفتم امسال از اول تو تاپیک فعال باشم اما کاملا برعکس شد.ضمنا بابت توضیحاتت خیلی خیلی ممنون.آپشن فایلم رو بعدا برات آپ میکنم اما اگه تونستی آموزش همین متعادل کردن بازی رو هم بگو(ویرایش آپشن فایل) خیلی آقایی شما هم تندرست و موید باشی...نقل قول:
^^^^^^^^^^^^^^^^^بازم سلام گلم.من بجای اینکه مثل پارسال کمکت کنم به سوالات اضافه می کنم.شرمنده...راستی این پایینی هارو بخون اگه تونستی جواب هم بده.حقیقت اینکه وقتی یه پست میزنم و بعد میام،همه صفحات می خونم.ماشاا... روزی دوسه تا صفحه اضافه میشه و همه رو یه تنه حل میکنی.جدای تعارف میگم که کارت عالیه،خدا قوت(خسته نباشی بار منفی داره)نقل قول:
نقل قول:
جواب آقا محسن:
اون بازیکنانی که توی مستر لیگ ازاد میشن بازیکنان ML Hidden هستند 160 بازیکن که حدود 64 تای اونها بازیکنان کلاسیک هستند بقیه بازیکنان نسبتا معروفی هستند که در تیم های بوندس لیگایی یا سایر تیم ها بازی می کنن و شاغل هستند کونامی خوش ذوقی به خرج داده و این بازیکنان رو ساخته و با اسامی فیک اما هایدن توی بازی قرار داده شما می تونید اون ها رو آزاد کنید. ساده بگم با اون بازیکنان به سادگی می تونید ترکیب کامل تیم بایرن رو جور کنید حتی بدون اینکه بخواهید بازیکن خلق کنید فقط کافیه اسامی فیک بازیکنان رو درست کنید خواهید دید که تمام بازیکنان بایرن موجودند به غیر از چند تا که معروف نباشد.
برای آزاد کردن تیم های کلاسیک انگلستان فرانسه هلند آلمان ایتالیا آرژانتین و برزیل (بازیکنانش هم آزاد میشن) باید شما جام جهانی (همون اینترنشنال کاپ) رو با تیم حال حاضر این کشور ها قهرمان کنید. مثلا شما اگه آرژانتین رو توی جام جهانی آزاد کنی کلاسیک آرژانتین آنلاک میشه و همینطور اگه 6 تیم دیگه رو بخواهید آزاد کنید باید 7 بار با اون هفت تا تیم جام جهانی رو فتح کنید.
جواب دوست عزیزم محمد:
اگه مانیوترت 75 هرتز ساپورت نمی کنه مجبوری Vsync رو فعال کنی البته شاید راه دیگه ای هم باشه
1- محمد جان من ویرایش هام صرفا برای لایسنس کردن هست نه برای کارهای Fancy. بنابراین جواب سوال اول مثبت هست
2- بله تقریبا چون 80 درصد تاثیر کار من به خاطر دقت و وسواسی هست که در ساخت ادیت فایل شسته رفته به خرج دادم
3- نه بهتره خودت انجام بدی چون اسکات کارای عجیب غریبی می کنه یهو دیدی برداشت بهترین بازیکنت رو فروخت البته کم پیش میاد ولی ممکنه کارهایی بکنه که اصلا دوست نداری اتفاق بیفته. البته تمام لذت بازی کردن مستر لیگ به همون انجام نقل و انتقالات و رشد دادن ها هست در غیر اینصورت که آدم می تونه همون Exebition بازی کنه دیگه چرا مستر لیگ
4- نمی دونم
5- توی 2010 فرق کرده وقتی مثل 2009 تمام مراحل رو می ری در آخر باید استوک رو به صورت فایل ذخیره کنی این فایل عین اپشن فایل و فایل مستر لیگ یا BAL توی همون مسیر Save ذخیره میشه بعدا که می خوای اون ها رو بکار بگیری اون فایل رو از همون جا لود می کنی. کلا اونجایی که این کار ها رو انجام میدی یه Save و Load هم اون پایین هست از اونجا باید ذخیره و لود کنی
مرسی آرمین.مانیتور من Samsung LCD P20500 هست با کارت Ge-force 9600 1giga درایورها کاملا نصب هستن ولی چه در تنظیمات ویندوز و چه در nVidia controlPanel فقط 60 هرتز رو دارم که در ویندوز Xp هیچ مشکلی ندارم ولی در 7 مثل بقیه دوستان کمی تصویر میهتپره!البته شما ویندوز سون نداری و حتما این مشکل رو هم نداری و ممنون که راهنمایی کردی.نقل قول:
عزیزم این سیو کردن ترکیب که تو همون 09 هم بود.حتی تو این 2010 هم استفاده کردم ولی بازم جواب نداده.مثلا شما سیستم و ترکیب یک تیم رو تغییر میدید و اون رو سیو می کنید.اما وقتی فایل سیو شده رو در یک بازی دیگر برای همون تیم استفاده می کنید فقط سیستم تغییر میکنه ولی ترکیب و مواردی مثل تنظیم زنندگان ضربات آزاد روی دیفالت تیم باقی میمونه.حتی تمام تنظیمات توسط کامپیوتر روی صفر هستش.مشکل عجیب و اعصاب خوردکنی هستش.بخصوص در بازیهای دونفره.نمی دونم کسی مشکل من رو داره یا نه.من که دیگه نمیدونم چکار کنم.اگه کسی راه دیگه ای بلده بگه خب.
محمد جان
در ويندوز XP اگه دقت كني يه تيك داشت پايين اون تنظيمات كه نوشته بود : Hide rates that my computer don't support يا يه همچين چيزي كه منظورش اينه پنهان كن فريم ريت هايي رو كه مانيتور من نمي كشه كه اين رابطه مستقيم با ورژن و نوع درايور كارت گرافيك داره
اون تيك رو وردار تا بقيه فريم ريت ها هم بيان و بذار روي 75
ببين ايرادي نداره تصوير اگه تصوير بدون ايراد و شفاف بود يعني اينكه مانيتورت پشتيباني مي كنه و ميتوني استفاده كني
خرید بازیکن تو پیس 2010 با ورژن قدیمی پیس 3 تا تفاوت داره :
1) اینکه میتونی وسط فصل هم پیشنهاد به یه بازیکن بدی اگه باشگاه قبول کنه در نیم فصل یا آخر فصل به تیم شما ملحق میشه2 ) دومین تفاوت اینه که شما مثل پیس قبلی نمی تونید هر چقدر که خواستین به بازیکن پیشنهاد بدین (البته تا جایی که من میدونم)3 ) یه تفاوته دیگه پییس با ورژن قبلی اینه که شما حتما باید بازیکن رو بهش پیشنهاد خرید بدید یا اونو تو لیستتون بیارید (گزینه فوق به شما همین امکانو میده) تا بتونید قدرتاشو ببینیدبرای دیدن آموزش برید ادامه مطلبابتدا در صفحه ی اصلی مستر لیگ باید team office رو انتخاب کرده مانند تصویر زیر :
بعد برین روی گزینه ی negotiations و بعد اینکه برید روی player search و مثلا شما می خواین کاکا رو بخرید اول باید برید تو تیم مادرید و روی کاکا کلیک کرده . حالا چند تا گزینه وجود دارهDossier : با انتخاب این گزینه میتونید پیشنهادی در مورده بازیکن رو ببینید . مثلا میگه بازیکن سرعتیه , از تیم ملی سرشناسی برخورداره ........negotiations : که این گزینه به شما امکان میده که بازیکن رو بخریدکه بعد از انتخاب این گزینه دو گزینه دیگر ظاهر شده که اولی یرای خرید مدت دار و دومی برای خرید قرضیهadd to scout lit : یه تفاوته دیگه پییس با ورژن قبلی اینه که شما حتما باید بازیکن رو بهش پیشنهاد خرید بدید یا اونو تو لیستتون بیارید (گزینه فوق به شما همین امکانو میده) تا بتونید قدرتاشو ببینیدcompare : این گزینه به شما این امکانو میده که شما یه بازیکن رو با یه بازیکن دیگه مقایسه کنید............بعد از پیشنهاد دادن به بازیکن باید چند هفته صبر کنید . اگه بازیکن با پیشنهاد اولیه موافقت کرد که هیچ . اگه نه یه پیشنهاد جدید داد باید رو بازیکن رو انتخاب و گزینه موافقت رو بزنید
ممنون ولی من در xp با نهایت کیفیت و بدون مشکل بازی میکنم ولی در windows 7 تصویر دچار لرزش خفیف میشه که این مشکل رو دوستن در صفحه های قبل هم گغته بودن.ضمنا در 7 این گزینه که شما گفتین وجود نداره.رزولوشن HD که مانیتور هم ساپورت میکنه گذاشتم و گزینه wait ror vsync هم فعال هست.کلیه قطعات هم Good هستن.این مشکل فقط من نیست مشکل PES2010 با Windows 7 هست که نمی دونم کسی تونسته حل کنه یا نه؟:13:نقل قول:
یه چیزی برای قسمت become a legend می خوام که level سختی بازیو بتونه تغییر بده.
هواسم نبود اخر فصل بازیو سخت کنم فصل جدید شروع شد دیگه نمیتونم بازیو سخت کنم.
دوستان کرک 1.02 پچ رسمی کونامی می خواستم
مشکل همینجاست که گرافیک شما در ویندوز 7 قدرت پاسخگوییش میاد پایین چون محیت 7 گرافیکی هست و از گرافیک نسبت به xp استفاده بیشتری میکنه منم hd دارم ولی گرافیکم جواب میده مشکلی ندارم اگر میخای باید رزلوشن رو بیاریپایین که من به خاطر کیفیت تصویر 250 تومان رفتم توی خرج:31:نقل قول:
سلام قبلا هم عرض کردم از این صفحه باید بگیرید مشکل اینجاست که لینک مستقیم نداره حتما باید بری به این صفحه و از اونجا دانلود کنی:نقل قول:
کد:http://gcw.ucyber.net/games/pc_pro_evolution_soccer_2010.shtml
خوب اگر زحمتی نیست بگو کدوم یکی از این لینکها که تو سایت هست کرکه که دانلودش کنم.نقل قول:
Pro Evolution Soccer 2010 v1.02 [US] No-DVD/Fixed EXEنقل قول:
سُلام در پچ 1.02 آپدیت های خود کونامی هم هست یا نه؟
یکی حواب اینم بده!نقل قول: