تكرار شدن به انگليسي چي ميشه؟
Printable View
تكرار شدن به انگليسي چي ميشه؟
repeat میشهنقل قول:
نسخه اصلاح شده:
کد:http://upload.--------.com/3/1241812000.rar
به فاندر کل میل زدم ازش یه دوئلر لول بالا خواستم اگه بفرسته که هیچ اگه نفرسته بعدا بهش میگم بعد اینکه خیلی قوی شدیم...:27:
آقایون و خانوما که البته به جز ممد کسی دیگه دختر نیست اینجا :دی(شوخی کردم بات) میگم یه شهر بشیم دیگه یا بریزیم تو کورش کبیر یا تو SilverSnake Fort نظر اخرتون رو بگید نظر همتون اهمیت داره نمیشه که دو تا شهر با فاصله 3 ساعته داشته باشیم(تازه با اسب) اینتوری دیر پیشرفت میکنیم و ممبر های خوبمون هم پخش میشن.
به دلیل اینکه دعوا نشه از شهر SilverSnake Fort یه فاندر یه شهردار و از شهر کورش کبیر هم یه فاندر و یه شهردار میزاریم.
امروز توی ورلد 6 توی 2 تا حمله 2 تا دوئلر رو پاس اوت کردم به یکیشون هم 400 تا دمیج زدم و فراری هستم : دی
تكليف اين كه شهر رو به كي بديم معلوم بشه من خودم اولين نفر اونجا ميام چون ديگه از صفر شروع كردن نيست!!نقل قول:
آقایون و خانوما که البته به جز ممد کسی دیگه دختر نیست اینجا :biggrin:(شوخی کردم بات) میگم یه شهر بشیم دیگه یا بریزیم تو کورش کبیر یا تو SilverSnake Fort نظر اخرتون رو بگید نظر همتون اهمیت داره نمیشه که دو تا شهر با فاصله 3 ساعته داشته باشیم(تازه با اسب) اینتوری دیر پیشرفت میکنیم و ممبر های خوبمون هم پخش میشن.
به دلیل اینکه دعوا نشه از شهر SilverSnake Fort یه فاندر یه شهردار و از شهر کورش کبیر هم یه فاندر و یه شهردار میزاریم.
منظورت چیه؟ دقیق بگو , اگه احساس میکنیکه فاندر بهتر از منی هست اسم بگو فاندرش میکنم خودمم میکشم کنار.نقل قول:
منظورم ايينه كه ،شهر كورش رو كه ول كرديم بديه به كدوم شهر؟ عجب!نقل قول:
منظورت چیه؟ دقیق بگو , اگه احساس میکنیکه فاندر بهتر از منی هست اسم بگو فاندرش میکنم خودمم میکشم کنار.
به هر حال ما الان به دوئلرهای قدرتمندی مثل شما و ... نیاز داریم سریع چند تا مولتی اونجا نگه دارید بیاید اینور من میخوام نظر خواهی منم یه نفر رو به عنوان Leader (رهبر) تیم های دوئلر ها انتخاب کنم یه نفر رو هم برا فاندر بعد مه اوضاغ رو جمع و جور کردم بنا به نظر خواهی Title های Leader Dueler ها و Founder رو به اونا میدم :دی:10:نقل قول:
تیم ها مشخص شد 3 تا تیم با کارها و لول های مختلف وجود داره لطفا فوروم رو چک کنید و تیم مورد نظر خودتون رو انتخاب کنیدهر تیم یه کاپیتان داره و همه این 3 تا تیم هم زیر نظر Leader خواهد بود.
تیم هارو اینجا هم بگو ...
احتمالا من فردا میام به شهر
لباس و کلاه و تفنگ خریدم ! مونده یه گردن بند که 300$ هست ( : دی )
دوستان walle888 چرا داخل شهرش نیست؟؟
این توی sea city چکار میکنه؟؟
اين هموني هست كه به من ميل زده بود مي گفت هر 48 ساعت پاس اوتت مي كنم!! يه ليست بلند بالا هم تو پروفايلش داشت كه اين ها رو پاس اوت كرده! جلول اسم منم نوشته بود x2 !!!نقل قول:
دوستان walle888 چرا داخل شهرش نیست؟؟
این توی sea city چکار میکنه؟؟
اما الان پروفايلش رو پاك كرده، چند وقت پيش شهر چيني ها رو ترك كرده بود(كه من به سرم زده بود دعوتش كنم!!) و الان توي sea cityهست و ظاهرا از وقتي به اين شهر اومده دوئل نكرده!!! چون اگه به قبرستون اين شهر نگاه كنيد اثزي ازش نمي بينين در حالي با سلاح و لولي كه داره راحت توي يه دوئل مي تونه امثال منو پاس اوت كنه و هر بار بيشتر از 150 تا دميج بزنه!!!
شهر من کنار sea city هست هر روز میزدمشون الان این هست خطرناکه :دینقل قول:
اين هموني هست كه به من ميل زده بود مي گفت هر 48 ساعت پاس اوتت مي كنم!! يه ليست بلند بالا هم تو پروفايلش داشت كه اين ها رو پاس اوت كرده! جلول اسم منم نوشته بود x2 !!!
اما الان پروفايلش رو پاك كرده، چند وقت پيش شهر چيني ها رو ترك كرده بود(كه من به سرم زده بود دعوتش كنم!!) و الان توي sea cityهست و ظاهرا از وقتي به اين شهر اومده دوئل نكرده!!! چون اگه به قبرستون اين شهر نگاه كنيد اثزي ازش نمي بينين در حالي با سلاح و لولي كه داره راحت توي يه دوئل مي تونه امثال منو پاس اوت كنه و هر بار بيشتر از 150 تا دميج بزنه!!!
بهش ميل زدم:نقل قول:
شهر من کنار sea city هست هر روز میزدمشون الان این هست خطرناکه :biggrin:
How are you!!!
لولش خيلي زياده!! ميتونه باهات دوئل كنه؟؟نقل قول:
شهر من کنار sea city هست هر روز میزدمشون الان این هست خطرناکه :biggrin:
حاج عمو، پول نمی خواین؟ من یه 250 تایی تقریبا دارم...
توی ورلد 6 دارم لیست پاس اوت شده هایی که من کردمشون رو میزارم توی پروفایلم
omeganinja---- x1
killuah------------ x1
والا من که شما رو اصلا نمی شناسم اما بحث این نیست که یه فاندر از این شهر یه فاندر از اوون شهر باشه !!! به نظر من مهم اینه که اگه هم یه جا جمع میشیم به هم احترام بزاریم و سر خود عمل نکنیم و اونی که فاندر میشه فکر نکنه رئیس همس و میتونه دستور بده و همچنین شهر هایی که ساختیم رو یه جوری نگه داریم ( با یه عضو حتی) و ندیم دست بیگانهنقل قول:
راستشو بگم من از مرج شدن خاطره بدی دارم و دلیل خروج من از بازی همین بود ! هادی فکر کنم یادش باشه که تو و1 چه اتفاقی گذشت و من بعد اینکه شهر رو ساختم از بازی خارج شدم و رفتم !!
اون فرق میکرد مهرداد ...نقل قول:
راستشو بگم من از مرج شدن خاطره بدی دارم و دلیل خروج من از بازی همین بود ! هادی فکر کنم یادش باشه که تو و1 چه اتفاقی گذشت و من بعد اینکه شهر رو ساختم از بازی خارج شدم و رفتم !!
این موقع همه رفتن و تو هم مجبور شدی شهر رو ول کنی !
ولی به هر حال این یه بازی هست
فردا هممون میشینیم به این روزا میخندیم !
ممد تو اونارو ... یا اونا تورو ... ؟؟؟:27:نقل قول:
پسر خوب جمله بندیتو درست کن این چیه اخه گفتی
اقا اگه اوایل کاری پولو نگه دار تا بتونی لباس بخرینقل قول:
به دلیل سوتی ویرایش شد
مهرداد تو که الان تو ورلد 1 هستی.بازی رو که ول نکردی.فقط یه شهر جدید ساختی.الان هم همه ما تو اون شهر هستیم.
لول 14 هستم فعلا...نقل قول:
اقا اگه اوایل کاری پولو نگه دار تا بتونی لباس بخری
Leader: None
--------------------------------------------------------------------
Team 1:
Name:None
Team 1 Captain: None
Member 1: None
Member 2: None
Member 3: None
Member 4: None
To Join:You should be +30 and you will attack strong Duelers
Team 2:
Name: None
Team 2 Captain: None
Member 1 :King Crimson
Member 2 :bigosiris
Member 3 :B.Kharaman
Member 4 :
To joim:you should be +25 and you will help team 1 and you will protect workers
Team 3:
Name: None
Team 3 Captain:None
Member 1:
Member 2:
Member 3:
Member 4:
To join:you should be +19 and you will attack weak duelers/soldiers,adventurers,workers.
من تا لول 10 دار و ندارمو ريختم توي شهر كورش!!! ولي شما نگه دار حيفه!!!نقل قول:
حاج عمو، پول نمی خواین؟ من یه 250 تایی تقریبا دارم...
امروز هم یه لول 55 دوئل رو پاس اوت کردم ( لول خودم 45 هست )نقل قول:
ممد تو اونارو ... یا اونا تورو ... ؟؟؟
طرف بهم پی ام داده و میگه که اگه من --- نکنمت ولت نمیکنم : دی
منم گفتم : منتظرتم گوگولی !
دمت گرم بزار منم از پس اوتی در بیام و یه تفنگ بخرم بد میرم سراغ پس اوت این چینیهای بی پدرنقل قول:
من توی ورلد 6 رو دارم میگمنقل قول:
توی ورلد نه تا یکی دو روز دیگه میشم لول 35
یه اسلحه لول 38 که رنگش هم طلایی هست و فکر کنم 3 تا رفلکس اضافه میکنه خریدم ( از همونایی که شما میگین هیچ جا پیدا نمیشه ! )
یه لباس و یه کلاه توپ و خفن هم خریدم
دیروز سر هم 5000$ خرج کردم
کل لباس هام و همه چیزم رو فروختم و فقط لباس های ستینگ تراپ و دوئل رو نگه داشتم
با این اسلحه و این لباس هایی که دارم دیگه فکر نکنم از کسی شکست بخورم ، حدود 21 اسکیل و 8 تا ات مصرف نشده هم هنوز دارم :21:
دیگه ورلد 9 رو ترکوندم :8:
این امضای من چرا آپدیت نمیشه ؟
روستای چهارم رو هم دارم میگیرم !
Granmont's Pistol و به قیمت $2680 ؟؟؟؟نقل قول:
از کجا خریدی منم میخوام
از یه زن دوره گرد !نقل قول:
کرده تو پاچت چون اسلحه ای که ما گفتیم نبوده که یه داغون بوده خریدی :31:نقل قول:
ما ؟نقل قول:
مگه تو جند نفری ؟
فقط بک نفر هست که به تنهایی یک ملته :31:
خدا پدر نیلرو رو بیامرزه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هموني كه سي تا 54 دميج ميزنه؟نقل قول:
یه اسلحه لول 38 که رنگش هم طلایی هست و فکر کنم 3 تا رفلکس اضافه میکنه خریدم ( از همونایی که شما میگین هیچ جا پیدا نمیشه ! )
چيني با تو دوئل مي كنن؟نقل قول:
Granmont's Pistol و به قیمت $2680 ؟؟؟؟
از کجا خریدی منم میخوام
با من كه خيلي كم اواخر!!!
===
اينن يارو toughness چند داره؟
مهرداد اون سلاحهایی که میگی تو شاپ ها پیدا نمیشه معمولا از grave robber و یا کارهای شانس بالای 90% به دست میاد.نقل قول:
گرگ ها هم از چيني ها بهترن!!نقل قول:
خدا پدر نیلرو رو بیامرزه !
toughness 87نقل قول:
اينن يارو toughness چند داره؟
reflex 63
واقعا این قسمت بازی رو فوقالعاده مزخرف طراحی کردن همین طرف اومده با holyprince دوئل کرده یعنی با 23 لول پایینتر از خودش
یعنی 23 اتربیوت و 69 اسکیل بیشتر با اون آیتم های فضایی آخه چی کار میشه کرد !
بعد این مگه چقدر appearnce aim shooting داره که اینطوری میزنه اینکه همه رو روی resistance کار کرده ؟!