دقيقا سومين باره، يه سر به پست هاى قبلى من تو اين تاپيك بزن اون 2 تارو هم پيدا ميكنى :دىنقل قول:
دقيقا سومين باره، يه سر به پست هاى قبلى من تو اين تاپيك بزن اون 2 تارو هم پيدا ميكنى :دىنقل قول:
دوستان در یکی از صفحات گذشته تاپیک به اشتباه گفته بودم که کتاب ژنتیک مندلی خیلی سبز بخش های ژنتیک جمعیت رو هم داره
در ورتی که اینطور نیست و ژنتیک مندل فقط ژنتیک مندل رو داره :31:
باتشکر از constant_boy23 عزیز که بهم گوشزد کردند تا پستم رو ویرایش کنم .
اگه کسی میخواد کتاب ژنتیکش بخش های معیت و تعادل و ... هم داشته باشه کتاب مهر و ماه انتخاب خوبیه ولی در کل خیلی سبز بهتره
دنبال نخود سیاه میفرستی ؟ :27:نقل قول:
هیچی . من اسم یه نویسنده ای رو اشتباه گفتم و عیاد فیلی رو با عیاد علاوی اشتباه گرفتم :20:نقل قول:
لطفا واسه فیزیک 1 یه کتاب تست با درسنامه خوب و کم حجم معرفی کنید
برای کار با تست های کنکور سالهای گذشته که پاسخ جامع داشته باشه.و کامل از دروس مختلف باشه کتابی.مجموعه ای چیزی نیست؟
نقل قول:
سلام
کتاب زرد عمومی کانون مجموعه سوالات کنکور هستش...
البته اختصاصی و عمومی اون جدا هست .و پاسخ نامه اون هم جدا هست.
البته انتشارات دیگه هم دارند.از کتاب فروشی ها سوال کنید نمونه دارند
موفق باشید...
کانون بهتر هست يا دور دنيا در چهار ساعت از گاج؟نقل قول:
گااااااااااااااج :31:
سوالات که یکیه ولی جواب تشریحی سنجش آخر بهتر از کتاب زرده
ضمن اینکه سنجش آخر خارج کشور رو هم داره البته نمیدونم زرد داره یا نه
يه سر رفتم سايت خيلي سبز ( بعد از مدت ها ) چه خوشگل شده سايتشون ...:31:
يه مشت كتاباي در دست تاليف رو هم گذاشتن ...كتاباي خوبي بايد باشن ..:21:
فيزيك 1 پايه كنكور -فيزيك 3 اموزش -عربي 3 اموزش (اين يكي واقعا لازمه اگه كتاب خوبي باشه ) شيمي و فيزيك كم حجم و مقوي ...:27:
خلاصه ايشاالله كتاباي خوبي باشه كه ايندگان استفاده كنن ..به شدت منتظر كتاب فيزيك 1 هستيم چون واقعا كتاب خوبي واس فيزيك يك تو بازار نيافتم :41: ..يه كتابم داره ميزنه اموزش دين و زندگي ..يعني چي اموزش دين و زندگي ؟ حالا ايشالله مياد ميبينيم:27:
دوستان من چند تا کتاب میخوام برای ادبیات....
یه کتابی که لغات رو به ترتیب درسا داشته باشه...(نارنجی کلک معلم رو دارم که حروف الفباست.)
یه کتاب واسه تاریخ ادبیات و یکی واسه املا و یکی هم زبان فارسی....
ممنون
ببینید سوالات دور دنیا در 4 ساعت گاج سوالات خارج از کشور هست نه داخلی ها ...نقل قول:
اگر مجموعه خارج از کشورها رو میخواید بگیرید به نظر من گاج چون پاسخ تشریحی کاملتری داره
ولی اگر سوالات داخلی سراسری و ازاد رو میخواید. گاج چنین کتابی نداره ....
ولی انتشارات دیگه دارن مثل مهره و ماه توی کتابفروشی ها ببینید
قیمتشون نسبت به کانون یکم مناسبتر هست
ولی بازم خودتون یه نگاهی بندازید...
موفق باشید
ببینید سوالات دور دنیا در 4 ساعت گاج سوالات خارج از کشور هست نه داخلی ها ...نقل قول:
اگر مجموعه خارج از کشورها رو میخواید بگیرید به نظر من گاج چون پاسخ تشریحی کاملتری داره
ولی اگر سوالات داخلی سراسری و ازاد رو میخواید. گاج چنین کتابی نداره ....
ولی انتشارات دیگه دارن مثل مهره و ماه توی کتابفروشی ها ببینید
قیمتشون نسبت به کانون یکم مناسبتر هست
ولی بازم خودتون یه نگاهی بندازید...
موفق باشید
نهنقل قول:
ببینید سوالات دور دنیا در 4 ساعت گاج سوالات خارج از کشور هست نه داخلی ها ...
اتفاقا من آخرین چاپ گروه ریاضی رو چند روز پیش دیدم
20 کنکور ریاضی فیزیک شامل کنکورهای داخل و خارج کشور (هم سراسری هم آزاد)
از سال 85 تا90
البته کنکورهای آزادش کامل نبود و مثلا هر سال صبح و عصر رو نبود و فقط 2-3 سال اخیر رو داشت
ویرایش: از سایت گاج
دور دنیا در 4 ساعت:
1- عمومی: ويژه رشتههاي رياضي، تجربي،انساني، هنر و زبان
اين كتاب در برگيرندهي 42 كنكور عمومي (زبان و ادبياتفارسي-عربي-دينوزندگي-زبان انگليسي) به اين ترتيب ميباشد:
ادبيات كنكور با 1050 تست سراسري 84 تا 90
عربي كنكور با 1050 تست سراسري 84 تا 90
انگليسي كنكور با 1050 تست سراسري 84 تا 90
دين و زندگي كنكور با 750 تست سراسري 86 تا 90
2- ریاضی:این کتاب دربرگيرندهي 20 كنكور عمومي و اختصاصي رشته رياضي فيزيك به اين ترتيب ميباشد:
12 كنكور دانشگاه سراسري سالهاي 85 تا 90 داخل و خارج از كشور
8 كنكور دانشگاه آزاد اسلامي سال 88 تا 90 داخل و خارج از كشور
مزاياي اصلي مجموعه كتابهاي دور دنیا در چهار ساعت :
1- قابليت 20 بار سنجش در شرايط كنكور را براي دانش آموزان مهيا ميكند. 2- براي اولين بار نمونه سوالات كنكور خارج از كشور دراين مجموعه آورده شده است.
3- تجربی :اين كتاب از مجموعه كتابهاي دور دنيا در چهار ساعت و دربرگيرندهي 20 كنكور عمومي و اختصاصي رشته علوم تجربي به اين ترتيب ميباشد:
*12 كنكور دانشگاه سراسري سالهاي 85 تا 90 داخل و خارج از كشور
*8 كنكور دانشگاه آزاد اسلامي سال87 تا 90 داخل و خارج از كشور
4- انسانی: اين كتاب از مجموعه كتابهاي دور دنيا در چهار ساعت و در برگيرندهي 20 كنكور عمومي و اختصاصي رشته علوم انساني به اين ترتيب ميباشد:
*11 كنكور دانشگاه سراسري سالهاي 85 تا 90 داخل و خارج از كشور
*9 كنكور دانشگاه آزاد اسلامي سال 85 تا 90 داخل و خارج از كشور،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
برای زبان فارسی اگر وقت دارين هامون سبطی اگر وقت زيادی ندارين پنج مبحث الگو
برای املا و لغت کلک بهتر هست يا هامون يا سبز؟
من املام ضعيف هست :13:
نقل قول:
زرد عمومی از کانون رو دارم يعنی به زور به ما دادند
اما نه سال 90 رو داره نه کنکور های خارج از کشور!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نظرتون در مورد کتاب اشتباهات متداول کانون چی هست؟
اشتباهات متداول چندان جالب نیست عنی به عنوان منبع واسه کنکور در درجه دوم هستنقل قول:
اول سوالات کنکورها رو بزنید اگر وقت پیدا کردی به سایر تستها
موفق باشید
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------
نقل قول:
این کتاب 20 کنکورش هست
یعنی کتاب دور دنیا در 4 ساعت که شامل 20 کنکور هست
شامل پاسخنامه تشريحي 20 دوره آزمون عمومی و اختصاصی کنکورهای سراسری و آزاد داخل کشور و خارج از کشور تا سال 90
دوستان پنج مبحث الگو خوبه واسه زبا ن فارسی خوبه? کاراییش خوبه? بهتر از اون نیست?
نقل قول:
یکی از اهداف کانون که اجبار کتاب داره فروش کتابهای چاپ گذشته هست ...
دوستان بهترين كتابهايي كه براي ديفرانسيل 1 و 2 رياضي چاپ شدن ، كدوم ها هستن؟ (درس)
رمزینه واسه آموزش عالی هست ولی حجمش زیاده !نقل قول:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
غير از اين چي؟ كلا چند تا كتاب برتر تو اين درس رو ميخوام (مثلا اگه بخواين 5 كتاب برتر نوشته شده تو اين درس رو بگيد)نقل قول:
نقل قول:
راستشو بخوای من 4 سال پیش که واسه کنکور میخوندم 30 سال قلم چی رو با بانک اندیشه فائق با بنفش قلم چی واسه ریاضی زدم تو کنکورم درصد ریاضیم 78 شد
سلام دوستان...
املا چی بگیرم؟املا لغت هامون سبطی رو دارم ولی خیلی ناقصه! فقط تستاش کامله! خیلی سبز خوبه؟
واسه آیات جداگونه چه کتابی خوبه؟ یعنی الگو بهتره یا گاج؟
الگو رو گرفتم ولی کلا چاپ 90ش هم تا سوال های کنکور 88 رو داره...یه کم که خوندم بنظرم اومد یه کم پرت میزنه!
آیات نکات دقیقا همون متن گاج طوسی رو کپی کرده؟!
واسه تاریخ ادبیات تخته سیاه(مصور) رو گرفتم...ولی شنیدم ناقصه!
رمزینه تاریخ ادبیاتش چطوره؟سایتش که باز نمیشه ببینیم!
برای آیات گاج خیلی خوبه من باهاش دین و زندگی گزینه دو رو بالای 90 میزنم. همون کتاب دین و زندگی روکپی نکرده ؛ ضمن اینکه فقط آیات نیست و همه ابیات و احادیث رو هم به تفکیک کتاب ها و دروس داره توش .نقل قول:
کتابی برای ریاضیات می خواستم که به طور جامع باشد و خلاصه باشد و هدفم بیشتر دانشگاه آزاد هست {ریاضی فیزیک }
کتاب برای ادبیات و عربی معرفی کنید برای کسی که اصلا از این دروس سر در نمیاورد
8 کتاب ریاضی گاج !!!نقل قول:
یه انتشاراتی به اسم "پیش دانشگاهیان" هم همچین کتابی داره که من ندیدمش !
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------
برای کسی اصلا سر درنمیآوردنقل قول:
عربی صفر تا صد انتشارات تضمین دانش
عربی به زبان ساده انتشارات مبتکران
برای ادبیات هم کتاب درسی + یه کتابی که موارد مهم کتاب درسی رو توضیح داده باشه که خیلی کتابها تو این زمینه با هم تفاوتی ندارن
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
کتابای خوب دیفرانسیل یا فقط تست دارند و یا درس و تستنقل قول:
چون دیفرانسیل درس بدون تست معنی نداره
بعدم باید ببینید برای چه منظوری و در چه سطحی کتاب میخواید
1- بانک تست دیفرانسیل و انتگرال و ریاضیات پایه/ماشالله رضوی/انتشارات اندیشه فائق
2- حساب دیفرانسیل و انتگرال با طعم هلو /عباس مرادی/ انتشارات کوله پشتی
3-حساب دیفرانسیل و انتگرال /مهرداد کیوان/ انتشارات برآیند
4-حساب دیفرانسیل و انتگرال و ریاضیات پایه مرتبط با آن/حسین شفیع زاده/انتشارات خوشخوان
5-دیفرانسیل / سروش موئینی-محسن عسلی/انتشارات خیلی سبز
رمزینه اومده ادای شیوه تدریس بهمن بازرگانی رو دربیاره اما نتونسته و برای هر سه دانش آموز در یک سطح درس گفته خیلی هم بیمزه شده ! دقیقا بهمین دلیل تکرار و پراکنده گویی و مطالب اضافی هم توش زیاد اومده ، تست هاش هم جمع آوری یه مشت تست های دزدی این ور اون ور هست که بر سردرگمی کتاب افزوده .
یه کتابی هم هست که شاید بهترین کتاب فارسی دیفرانسیل در طول تاریخ ! باشه اما چون از 84 ویرایش نشده زیاد با کنکور الان هماهنگ نیست اما بدرد کسی که بخواد واقعا درس رو خوب بفهمه و اظطرار کنکور نداشته باشه مثلا سال دیگه بخواد بره چهارم خیلی میخوره : 3000 مساله و آزمون چهار جوابی حساب دیفرانسیل و انتگرال/ سید حسین سید موسوی/ انتشارات مبتکران
گاج لغات ادبیات فارسی داره بنفش رنگه که لغات رو خط به خط معنی کرده نه الفبایینقل قول:
تاریخ ادبیات رو اگه خودت یه جا جمع کنی بهتر تو یادت میمونه / مثلا هر اسمی یا کتابی میبینی یه سرچ تو اینترنت راجع بهش بزن با علاقه خودت ببین مثلا شفیعی کدکنی کیه ؟ کتاب شرح زندگانی من چیه ؟ اینجوری غیرممکنه از یادت بره
ولی کتابای معروف تاریخ ادبیات یکی تاریخ ادبیات مصور دکتر شاهین زاد از انتشارات تخته سیاه و تاریخ ادبیات جامع شهریار قبادی از انتشارات رمزینه
واسه املا و زبان فارسی انتشارات دریافت و خیلی سبز هر دو کارشون خوبه / سلیقه ای میشه اگه بگیم کدوم بهتره
برای زبان فارسی علاوه بر این دو تا انتشارات رمزینه هم بد نیست
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:07 PM ----------
نقل قول:
"ایادفیلی" منظور خودتونه دیگه ؟
اياد فيلى خودمه يعنى چى؟نقل قول:
كتاب درس ديفرانسيل رياضي ، كه خيلي سطح بالا و جامع درس داده باشه كدومها هستن ؟
2- كتاب تست ديفرانسيل رياضي كه تست هاي سنگين و سطح بالايي داشته باشه كدومها هستن؟
3- در ضمن دنبال يه كتابي ميگردم كه تمام مباحث رياضي دبيرستان رو به طور جامع درس داده باشه ؟
ميخوام كه همه كتاب هاي فوق اونهايي باشن كه خيلي جامع درس داده باشن ، وقت به اندازه كافي دارم و ميخوام روي اين درس كاملا مسلط بشم (در سطح خيلي بالا)
مقدمه اي بر سيستمهاي رادار – اسكو لنيك – محمد سليماني – انتشارات پژوهشكده الكترونيك و مخابرات شهيد بهشتي – 1370
سلام
دوستان لینک دانلود بالا مشکل داره اگر لینک جدیدی ازش دارید برام بذارید.متشکرم
بچه های ریاضی و تجربی شما ادبیات و عربی رو چطور میخونید ؟
من رفتم عربی مبتکران به زبان ساده رو خریدم چطور و از کجا باید شروع کنم به خوندن ؟ اگر متوجه نشدم چیزی رو اسکال داشتم چیکار کنم ؟
اشکال داشتی همینجا بپرس! من جوابت رو میدمنقل قول:
اگر ندادم بعد از یک روز مسیجش کن برام .
عربیم خوبه :46:
2سوال:ازمون های خارج از کشور (عمومی)برای همه رشته ها یکسانه؟؟؟؟؟یعنی ازمون عمومی خارج ازکشور سال 89 برای ریاضی و تجربی و هنر و انسانی یه ازمونه اما تخصصیاشون فرق میکنه ولی میشه شیمی و فیزیک تجربی رو بزنم چون با ریاضی فرقی نمیکنه!!!!!!!!!!!!!!درسته؟؟؟
و برای تاریخ ادبیات کتاب همایش سبطی یا رمزینه؟
دوستان کتابای نشر الگو چه جوریه ؟ عربی و ادبیاتش رو دارم !
واسه عربی من فوت و فن خیلی سبز داشتم خیلی به هم ریخته بود و به نظرم روون نبود !
الان من دارم از رو نشر الگو میخونم میشه عربی رو بالای 80 زد ؟
از بین کتاب هایی که من بررسی کردم نشر الگو و کتاب عربی انتشارات جامع بهترین منبع های تست عربی هستننقل قول:
در کنارش سعی کن متن های تمرین ها و کارگاه ترجمه رو تجزیه و ترکیب کنی ( البته اگه وقت اضافی داشتی )
نقل قول:
مطمئن باشید با تلاش به هر چه که بخواهید میرسید
پس تلاش و توکل به خدا رو فراموش نکنید
شما سعی خودتون را بکنید در زمان باقی مونده ....
دوستان کتاب حسابان مبتکران عباس امیدوار جلد دومش خوبه؟
من رشتم تجربیه واسه کاربرد مشتق و انتگرال کتاب میخواستم
فورییههههه
ممنون :46:
نقل قول:
به انتظار پاسخ تو مینشینم...
اصلا این کار رو نکن .نقل قول:
کتا درسی خودت برای یادگیری کافیه . بعدش تست های آزاد و بعد اون هم سراسری رو بزن
ايات و روايات گاج يا الگو ؟
ميگم نظر مثبتتون در مورد رياضي گاج چيه (تجربي ..5 تا كتابش ) يعني اون حجم زياد و قابل توجه ...اصلا قابل خوندنه ؟ :31: درسنامه داره ؟
مهروماه رو ديدم همچين چنگي به دل نميزد :goatee:r"]