2 تا معما ! :
میگم میخاستم ببینم همچین جمله ای به انگلیسی میتونین ترجمه کنید یا نه ؟!
اصلا میشه ؟!
(( داشتم میرفتم دیدم گرفته نشسته گفتم بذار بپرسم ببینم میاد نمیاد دیدم میگه نمیخوام بیام بذار برم بگیرم بخوابم ))
Printable View
2 تا معما ! :
میگم میخاستم ببینم همچین جمله ای به انگلیسی میتونین ترجمه کنید یا نه ؟!
اصلا میشه ؟!
(( داشتم میرفتم دیدم گرفته نشسته گفتم بذار بپرسم ببینم میاد نمیاد دیدم میگه نمیخوام بیام بذار برم بگیرم بخوابم ))
?Three Witchs Watch Tree Swach Watchs which Witch Whatch which Swach Watch
به فارسی ؟!!!!
سلام.نقل قول:
هیچی
sent from my fonepad 7 me372cg using Tapatalk
سلام
نمی دونم جا درستی میپرسم یا نه
ولی خب
میخوام زبان انگلیسی یاد بگیرم قواعدش رو نه
میخوام یاد بگیرم مکالمه کنم کلاس هم میرم ولی نمیتونم مکالمه کنم
دوستانی که میتونن مکالمه کنن از کجا شروع کردن ؟
چکار کردن ؟
ممنون میشم توضیح بدید
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
وقتی فعل کمکی do همراه با فعل اصلی میاد منظورش تاکید روی انجام شدن یا اتفاق افتادن یا حقیقت داشتن اون فعلهنقل قول:
i enjoy it - ازش لذت میبرم
i do enjoy it - فکر کن کسی از شما بپرسه ، ازش لذت نبردی؟ شما در جواب اینو میگی، که رو حقیقت داشتن فعل enjoy تاکید کنی
با سلام چند جمله داشتم میخواستم به انگلیسی برای کسی ایمیل کنم لطفا راهنمایی کنید تشکر از محبتتون.
1-عزیز،ایمیل شما را دریافت کردم و با دقت در حال انجام آن هستم،تاخیر بوجود آماده بدلیل نداشتن "CR"سایت ""و"" میباشد .تمام سعی خودم را خواهم کرد تا ساعت مورد نظر شما ارسال کنم .ارادتمند شما.
این جمله هم زحمت بکشید لطفا
"لطفا اجازه بدهید بعد از تکمیل شدن DOCUMENT ها برای شما ارسال کنم"
- - - Updated - - -
این جمله هم زحمت بکشید لطفا
"لطفا اجازه بدهید بعد از تکمیل شدن DOCUMENT ها برای شما ارسال کنم"
راستش این متن فارسیشم برام یکم نامفهومه. اون قسمتهایی که توی "" هست دقیقا کدوم کلمه هاست؟ و "تمام سعی خودم را خواهم کرد تا ساعت مورد نظر شما ارسال کنم" یعنی چینقل قول:
I received your email dear, and i'm on it. The reason for the delay was not having ..... and ..... . I'll try my best to send it until your desired due date
به جای due date میتونی time استفاده کنی اگه ساعت فقط مد نظرته نه تاریخ
و به جای نقطه چین ها هم کلمه های مورد نظرتون رو بذارید CR و ... نمیدونم چیه بقیش
please allow me to send you the documents after completionنقل قول:
نمیدونم تکمیل به چی بر میگرده ولی خوب لغت به لغت معنی کردم.
فرق بین hen و chicken چیست؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
:n02:
QUOTE=amir0098hd;8708278]فرق بین hen و chicken چیست؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
:n02:[/QUOTE]
Chicken:جوجه
hen:مرغ
سلام
منظور از e.g چیه؟ مخفف چیست؟ فرق ش با i.e چیست؟ و ان مخفف چیست؟ ممنون
?Three Witchs Watch Tree Swach Watchs which Witch Whatch which Swach Watch
به فارسی ؟!!!!
تصحیح شد !
غلط املایی هاش رو درست کردمنقل قول:
معنیش میشه سه تا جادوگر سه تا ساعت سواچ رو تماشا می کنن. کدوم جادوگر کدوم ساعت سواچ رو تماشا می کنه؟
یه واج آرایی معروفه در زبان انگلیسی
مرسی بابت تصحیح و همینطور اطلاعاتی که دادی :n39::n40:نقل قول:
حالا اگه راس میگی بگو ببینم کودوم جدادوگر به کودوم ساعت نگاه میکنه ؟! :n09:
سلام در ارتباط با جمله زیر دلیل استفاده از dose رو میخواستم بدونم
جمله مثبت you father studies every night
جمله منفیyour father dose not study every night
جمله سوالی dose your father study every night?
ایا استفاده از do و dose با توجه به ترجمه (او) در جمله مشخص میشود؟ یعنی اگر مخاطب ما مذکر بود با do سوالی میکردیم و اگر مونث بود با dose????
مثلا اگر از یک پسر بخواهیم سوال کنیم که ایا پدرش هر شب مطالعه میکند مثل جمله پایین میشد؟
do your father study every night???
به فارسی برای سوم شخص مفرد ، یعنی او ، یا اون، یا آن ، does استفاده میشه و برای جمله مثبت که آوردید به فعل s یا es اضافه میشهنقل قول:
He She it that this یا اسمی که نمایانگر هرکدوم از اینا باشه does میگیره
your father = he پس باید گفت does
به اضافه اینکه وقتی does اومد دیگه فعل s یا es نمیگیره
این قضیه همینطور برای did صادقه، اگه جمله ای did داشت فعل گذشته d یا ed نمیگیره
سلام
gave رو میشه توضیح بدید?
امروز داشتم کتاب های سال دوم و سوم و پیش دانشگاه زبان انگلیسی و همچنین ریاضی رو میدیدم.
متاسفانه هر چی ضعف هست مال همان موقع هست.
چون هر چی مشکل و سوال دارم ، دقیقا داره برمیگرده به اون موقع..
به نظرم سیستم اموزشی رو از زور و اجبار باید به سمت علاقه مند کردن دانش آموز ببرند.
ما همه این درس ها پاس کردیم..بعضا با نمرات خوب! اما انگار اولین بار هست میبینم!!!!
- - - Updated - - -
امروز داشتم کتاب های سال دوم و سوم و پیش دانشگاه زبان انگلیسی و همچنین ریاضی رو میدیدم.
متاسفانه هر چی ضعف هست مال همان موقع هست.
چون هر چی مشکل و سوال دارم ، دقیقا داره برمیگرده به اون موقع..
به نظرم سیستم اموزشی رو از زور و اجبار باید به سمت علاقه مند کردن دانش آموز ببرند.
ما همه این درس ها پاس کردیم..بعضا با نمرات خوب! اما انگار اولین بار هست میبینم!!!!
فعل گذشته give هستنقل قول:
i give you money بهت پول میدم
i gave you money بهت پول دادم
علاقه رو خود شما باید تو خودتون به وجود بیارید، من همون موقع هم موقع بازی های کنسول و کامپیوتر ، یه کتاب دیکشنری داشتم معنی دونه دونه کلمات رو از توش پیدا میکردم. هرچند اون موقع تلفظم چیزی نزدیک به کابوس بود، در توصیف عمق فاجعه همین بس که options رو " اُپٍتیونز " تلفظ میکردم. البته این قضیه برای 7-8 سال پیشه. ولی خوب دیگه ، همه از یه جایی شروع میکنننقل قول:
چرا در این جمله از has استفاده کرده؟
our family has four members
کافیه جمله رو معنی کنی به فارسی،نقل قول:
خانواده ما 4 عضو دارد - سوم شخص مفرده درسته؟
پس به جای have باید از has استفاده کرد
زحمت ما همیشه گردن شناست،ممون ازت،،،،جناب خانواده سوم شخص مفرده یا ما؟ما مگه اول شخص جمع نیست؟میشه دقیقا بگید منظورتون از سوم شخص دومشون هست و یکم واضح تر خیلی سپاس گزارم- - - Updated - - -نقل قول:
زحمت ما همیشه گردن شناست،ممون ازت،،،،جناب خانواده سوم شخص مفرده یا ما؟ما مگه اول شخص جمع نیست؟میشه دقیقا بگید منظورتون از سوم شخص دومشون هست و یکم واضح تر خیلی سپاس گزارمنقل قول:
تو فارسی فعل "دارد" به چه ضمیری بر میگرده؟نقل قول:
آنها دارد؟
ما دارد؟
یا
او (تو این مثال ما " آن ") دارد؟
باید نگاه کنید فعل به چی بر میگرده، و چه ضمیری میشه برای فعل استفاده کرد
در نمونه انگلیسیش هم ضمیری که میشه برای our family استفاده کرد it
it has four members
سلام وقت بخیر
طرف داره خودش معرفی میکنه جلوی دوربین میگه it's daniel
خوب چر نمیگه i'm daniel?
حالا پشت تلفن میگن this is اما خودت بخواهی معرفی کنی هم it's کاربرد درد
جفتشون کاربرد داره، تو تلویزیون بله it's بیشتر استفاده میشه، ولی در کل جفتشون درسته،نقل قول:
پای تلفن در جواب who is this جواب میدن this is daniel
یا is this daniel speaking? جواب میدن yes, this is he
ولی وقتی خود شما مکالمه رو شروع میکنی من بیشتر شنیدم با it معرفی میکنن
کلام آخر جفتشون درسته
سلام
عزیزان madame به معنی فاحشه هم هست درسته؟
سلام
like فرقش با alike در چیست؟؟
بلهنقل قول:
اساسی ترین فرقش اینه که like به عنوان حرف اضافه استفاده میشه ، alike به عنوان صفتنقل قول:
they look like each other. حرف اضافه
they are so much alike صفت
با سلام دوستان. شما جایی رو در تهران سراغ دارید که مدرک CAE صادر کنن؟ اگر دارید، لطف می کنید شماره تلفت یا آدرس محل رو برام بفرستید. درضمن آیا بدون گذراندن دوره های آموزشی اجازه ی امتحان دادن رو دارم؟ و اگر می دونید، شهریه آزمون هم بهم بگید:n01:
!Thanks in advice
سلام
یکی ایمیل به شخصی میخوام بزنم و بابت فایلی رو که قبلا درخواست داده بود براش ایمیل کنم و من با تاخیر زیاد میخوام ایمیل رو جواب بدم خواستم عذرخواهی کنم لطفا راهنمایی بفرمایید تشکر
سلام دوستان عزیز دو سوال داشتم
1. کسی نام یک کتاب داستان کوتاه میدونه که ترجمخ نشده باشه تا حالا؟ در حد 30،40 صفحه
چطور پیدا کنم همچین کتابی رو؟
2. برای درس کاربرد اصطلاحات در دانشکاه
استادمون ازمون خواستن یه کاری در این زمینه تحویل بدیم در این زمینه
کسی ایده ای داره؟
من خودم میخام یه پاورپوینت درست کنم و idiomها رو تو اسلایدها به شکل یک داستان به کار ببرم
ممنون:n12::n16:
سلام
عزیزان یک لغت نوشته و جلوش زده prep. مخفف چی هست و یعنی چی؟>
مال دستور زبان هست . چون جلوی یک سری کلمان مثلا زده verb یا adv یا adj
این زده prep بعدش یک نقطعه
این نقطه واسه چیه؟ ممنون
درود
عزیزان ما اخر نفهمیدیم این مصدر با to و مدر بدون to چی هست؟!!! :n21:
preposition حرف اضافهنقل قول:
توصیه میکنم محتویات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنید شرح داده.نقل قول:
در کل فعلهایی که به حالت ساده بعد از to بیان مصدر با to هستن
فعلهایی که مصدر بدون to هستن یا بعد از "افعال وجهی" (modal verbs) میان -در این مورد اواخر این تاپیک توضیح دادم
یا بعد از let, make, help میان. مثال:
he makes me run.
run مصدر هست و to هم نداره
درود و وقت بخیر
فرق بین eat و ate و eaten در چیست و هر کدام کی باید به کار برد؟
سلامنقل قول:
از روی معناش میشه فهمید کاربردشو
eat فعل خوردن هستش
ate ماضی و گذشته فعل eat هستش دیگه ed نمی خوره و بی قاعده هستش فعلش معناش میش خورد
eaten اسم مفعوله یعنی خورده شده
بدبدختی این هست که اصلا اسم مفعول ما یادمون رفته. فکر کنم مال گرامر راهنمایی و اول دبیرستان باشه :n21::n29:نقل قول:
با سلام.
ما در جملات زمان حال ساده گفتیم به فعل هایی که برای سوم شخص مفرد استفاده میشه s اضافه میکنیم
مانند:
she whashes the dishes
سوا من اینه که چرا زمانی که قبل از فعل،افعال کمکی میاد این s در جملاتی فاعل سوم شخص مفرد هست حذف میشه؟؟
مانند:ALi can speak english very fast
چرا s به speak اضافه نشده؟مگه ali سوم شخص مفرد نیست؟؟
اگر ممکنه این جمله رو برام به انگلیسی ترجمه کنید
"با توجه به تماس تلفنی که با شما داشتم لطفا بنده را در ارتباط به نحوه MRS گرفتن و پیدا کردن اطلاعات لازم از روی متریالها، جهت پر کردن آیتم های جداول فرم مخصوص MRS راهنمایی بفرمایید و یا چنانچه فایل آموزشی در این مورد در اختیار دارید برای ما ارسال بفرمایید تشکر"
اگر ممکنه این جمله رو برام به انگلیسی ترجمه کنید
"با توجه به تماس تلفنی که با شما داشتم لطفا بنده را در ارتباط به نحوه MRS گرفتن و پیدا کردن اطلاعات لازم از روی متریالها، جهت پر کردن آیتم های جداول فرم مخصوص MRS راهنمایی بفرمایید و یا چنانچه فایل آموزشی در این مورد در اختیار دارید برای ما ارسال بفرمایید تشکر"