اگه واقعا ارائه بده من مشتری 512 میشمنقل قول:
Printable View
اگه واقعا ارائه بده من مشتری 512 میشمنقل قول:
همارا واقعا افتضاحه و دوستام هم میگن مکس نتم دست کمی ازون نداره شبا نهایت 700 800 مگ میتونم دانلود کنم
از ماه بعد هم ایشالا پارس آنلاین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما شهرستانی ها هم گیر این همارا وماکس نت افتاده ایم سرعتش وکیفیتش خیلی بده.
خوشبختانه از مکسنت تخلیه کردم...
دیروز نزدیک 8 بار به منزل زنگ زدن (دلیلش معلومه) و منم جواب ندادم!
جان من ؟ حالا مطمئنی پارس ردیف میشه ؟ بی اینترنت نمونینقل قول:
اتفاقا من با دانلود همارا مشکل ندارم و تنها چیزی که الان اذیتم میکنه همون پینگ لعنتیش که بعد از اون چت با پشتیبانی و یه بار هم که زنگ زدم
بد تر هم شده
انتخاب من هم همون 128 صبا
مکس نت من که امروز پینگش واقعا کولاک کرده :8:
با 4.2.2.4 بالای 125 نمیره !!!!
ولی سرعت دانلود مثل قبله دوربره 85 میچرخه:13:
معلومه که هنوز معنی کولاک رو نمیدونی(شوخی):31::31::31:نقل قول:
ببین کولاک به چی میگن
مدتها بود که حسرت همچین پینگی رو می کشیدم کاش حداقل چند روزی اینطوری بمونه
قیمت ها عالیه :8:نقل قول:
من 128 نامحدود دارم(همارا ) - 3 ماهه 39 تومن اگه اینطوری باشه حداقل 256 میگیرم
لطفا از این سرویس ها ی نامحدود هر کی استفاده میکنه یه تستی چیزی بذاره .. پینگش چطوره قطعی چقدر داره پشتیبانی پارس چطوره .. کسایی که از پارس اکانت دارن یا قبلا گرفتن لطفا یه راهنمایی بکنن ..
یعنی میشه تا اون اینترنت ملی پاک رو راه بیوفته :thumbsdow و آب پاکی رو رو دستمون بریزن بیشتر از 128 رو هم تجربه کنیم:37:
به خدا دیگه جونم به لبم رسیده همین الان پا میشم هر چی از دهنم بیاد بارشون میکنم
مرتیکه های الاغ
لعنت خدا بر شیطون
اول زنگ زدم هیشکی بر نداشت
دوباره زدم
یکی جواب داد میگم اقا چرا شورشو در اوردین
پینگ من الان از 500 پاییین نمیاد اول فکر کرده من خرم هیچی حالیم نیس:یه چیز های بی ربط گفت گفتم خر خودتی
بعدش میگه چجوری پینگ میگیری گفتم فکر کردی فقط خودت بلدی
گفت مارک مودمتو بگو وقتی گفتم گفت برو تو اکسپبورر برو این صفحه عصبی شدم گفتم نویزم زیاده و دان استریمم کمترین حد ممکن حالا میخوای چیکار کنی
گفت که من راهی به ذهنم نمیرسه فردا 10 تا 11 زنگ بزن که فردا مدیر فنی خططتو چک کنه که چیکار میشه کرد که نویز بالاست
اخر سر هم من یکم انتقاد بارش کردم
چند تا خر رو گذاشتن همشون هم فکر میکنن که همه چی رو فقط اونا بلدن اگه اونجا بودم حضوری اونجارو رو سیرشون خراب میکردم
بابا اعصابتو خورد نکن
من یه مدت با اینا درگیری داشتم اصلا حالیشون نیست به جز اعصاب خوردی چیز دیگه ای نداره تازه ممکنه کارای دیگه ای هم بکنن که بگذریم حالا ..
یه چند نفری هستن از مسئولای همارا که شدیدا عقده ای هستن و به هیچ وجه اشکالاتشون رو قبول نمیکنن نه اینکه منکر اشکالات باشن اصلا درکشون تا این حد نیست که بفهمن چی به چیه .. فکر میکنن کاربرا خیلی باید مدیونشون باشن .. با تلفن زدن هم کار درست نمیشه. من مشکل قطعی داشتم مثلا تو روز 50-60 تا کانکشن داشتم تا 150 هم داشتم(در یک روز) بعد از چند ماه صحبت تلفنی و چت حضوری رفتم و نمیدونم چیکار کردن که الان خیلی بهتر شده .. دلیل قطعی رو میگن از مودمته یه مودم امانی گرفتم دیدم آره قطی کم شد خلاصه گفتن مودمت رو باید عوض کنی ، وقتی رفتم مودممو بگیرم یارو بهم میگه حالا این مودمتونو استفاده می کنید ( پـــَ نه پـــَ چیکار میکنم ؟ ) گفتم حالا ببرم فعلا استفاده کنم بعدا یه فکری میکنم .. قیافه ی طرف عین بچه هایی بود که دسته گل به آب داده
الان همون مودمو دارم، قطعی خیلی کمه(البته با مودم امانی که گرفته بودم کمتر از این بود) . خود مودم رو هم نمیدونم چه بلایی آوردن به سرش تنظیماتش کلا قاطی پاتیه نمیدونم نرمافزار داخلی مودم رو انگولک کردن یا چی خلاصه مودمم رو هم زدن جانباز شد. زنگ زدم میگم آقا قضیه اینه میگه مودمتو بیار .. آره جون خودت بیارم بزنی شهیدش کنی که مودم بفروشی ..
:2: رفتارتون ، اینترنتتون و کلا هر کسی که باعث و بانی این وضعیت اینترنته
متاسفانه همه جا هم همینطوریه و جایی نیست که آدم گورشو اونجا گم کنه
چی میشه گفت به شرکتی که تو فروم، مدیر مستقیما به کاربرایی که مشکلشون حل نمیشه ، حقشون رو میخوان ، کم هم نمیارن با پر رویی میگه میتونید تقاضا بدید خططتون رو جمع کنیم .
خلاصه داش گلم اعصابتو خورد نکن تا شارژت تموم شه بره پی کارش تو ایران با حرف کسی رو نمیشه مجاب کرد ..
ممنوننقل قول:
ولی میخوان کیو بتوسونن
حالا که اینجوری شد فردا نمیرم سر کار و میرم همارا ببینم چی میگن اگر هم حالیشون نبود همونجا میگم که جمع کنن این نویز رو از خطم
نترس قبلا هم اینجوری با شاتل در افتاده بودم:31::31::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایول .. باتجربه هم که هستی :thumbsup: قربون دستت یکی دوتا هم از طرف من بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب 3.4 گیگ دانلود داشتم
فقط متاسفانه دیگه نمیشه 7 به بعد دانلود کرد گویا باگ بستن
سلام دادا شما همارا دارین؟اگه آره از کدوم یکیش؟من که با همارا بیشتر از 2.2 گیگ نمیتونم شبا دان کنم:41:نقل قول:
میگم شما که clone می کنید لااقل فونت رو bold نکن که لو میری بنت میکنن:rolleye:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6476000#post6476000
نه ایشون صبا دارننقل قول:
با همارا 2.2 گیگ خوبه دیگه
این دانلود دیشب منه که با سرعت 117 داشت دانلودمیکرد
من با دانلودش مشکلی ندارم ولی تنها چیزی که اذیتم میکنه همین پینگشه همین
نقل قول:
من هم اواخر دوره گهگاه نمیتونستم تا 7 دانلود کنم یا گاها بدون دیس کردن خودش تا 7.15 دانلود میکرد
حالا اون باگی که گفتم تونستی استفاده کنی؟ به دردت خورد؟
اره عزیز خیلی زیاد.نقل قول:
گویا بستنش چون بچه های فروم صبا هم این بحث دارن ولی ببینم امروز چی میشه دیشب که خیلی خوب بود حالا فک کن 45 دقیقه دیگه هم دانلود میکرد اونوقت فکر کنم 4 گیگ میزد.
این دوره حتما برگرد صبا پینگ که همیشه زیره 180 سرعت دانلودم که گفتم اپلودم 40...... اگه این نامحدود کنن چی میشه:21::21::27::27::27::5:
الان با فروم پینگم 208 هستش
دلت خوشه هانقل قول:
فکر میکنی اگه نامحدود کنن همین سرعت میمونه؟
اون موقع میکنن حداکثر 10
نقل قول:
میدونم بابا , فقط داشتم ارزو میکردم 1 لحظه رفتم تو رویا :46::31:
شبانه صبانت از چه ساعتي شروع ميشه؟
3 شب شروع میشه
---------- Post added at 03:55 AM ---------- Previous post was at 03:53 AM ----------
پیمگم الان خیلی بهتره:
میشه کلا بی خیال بشی؟نقل قول:
این آشغال هی بالا پایین میشه تو هم هر بار میای تست میذاری بیخودی خودتو خسته میکنی
بچه ها برید خداتون رو شکر کنید ما تو ارومیه با این وضعیت روبرو هستیم :
128 مکس نت ارومیه
ببینید با این وضعیت می تونید دوام بیارید :2:
یاشاسین تراختور
بچه ها صبانت شبانش کسی میدونه مرکز آزادی(ابوریحان) چطوره؟
چشم پیام جون امروز رفتم حالشونو بگیرم نرفتمنقل قول:
گفتم اگه برم اعصابم باز خورد میشه(ارزش نداره با این نفهم ها در گیر شی)
سلام میتونی یه چند تا تست با سرور های لندن -پاریس و واشنگتن بذاری؟:11::11:نقل قول:
من مرکز ازادی میشم سرعت و پینگ توپ:8:نقل قول:
سلام دوستان
من واسه زعفرانیه از کدوم شرکت سرویس بگیرم بهتره؟
نقل قول:
يادش بخير قديما كه تبريز بودم خونه م ابوريحان خيابان سعدي بود داخل كوچه اي كه نبشش بانك سپه قرار داره (اول پل روگذر)
اونوقتا از مكس نت سرويس داشتم همه چي عالي بود همه دانلود هم پينگ. هر كاري كه داشتم هر چقدر هم كه زياد بود بخاطر اينكه اكثر سايتها رو خيلي سريع برام لود ميكرد ظرف 1 ساعت به تمام كارهام ميرسيدم. كلا مركز مخابرات آزادي هميشه وضعيتش خوب و رو به راه بوده.
اينم از ليست تعرفه هاي اون زمونا فكر كنم واسه سال 86 باشه، مي بينيد چقدر فرق كرده؟
بابا رفتم پشتیبانی همارا اونجا پینگ با هر کجای دنیارو که گرفتم زیر 150بود
راستی خیلی هم دانا و خوش اخلاق بود
نتیجه چی شد؟نقل قول: