آرزوی همه ی ما اینه که بعد این همه تلاش و سختی و رفت و آمد و هزینه ، لااقل بعد از فارغ التحصیلی ، یه جای خوب بتونیم کار بگیریم ..... :n16:نقل قول:
نه حذف شده .... و دیگه کلمه فراگیر نمی نویسن..
موفق باشی.
Printable View
آرزوی همه ی ما اینه که بعد این همه تلاش و سختی و رفت و آمد و هزینه ، لااقل بعد از فارغ التحصیلی ، یه جای خوب بتونیم کار بگیریم ..... :n16:نقل قول:
نه حذف شده .... و دیگه کلمه فراگیر نمی نویسن..
موفق باشی.
البته شهریه کسانی که از طریق فراگیر میاند 10درصد بیشتر از شهریه کسانی هست که از طریق کنکور سراسری قبول میشند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
آیا حذف فراگیر کارشناسی حقیقت داره؟؟؟؟؟ (اگر داشته باشه که من بدبخت میشم:n03:)
بالاخره مشخص شد انتخاب واحد ترم تابستون کی هست؟؟
خبر تکمیلی /نقل قول:
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور گفت: در صورت موافقت سازمان سنجش، امسال پذیرش دانشجو از طریق کنکور براساس سوابق تحصیلی خواهد بود.
علیرضا دل افکار گفت: امسال از سازمان سنجش درخواست کردهایم پذیرش دانشجوی پیام نور از طریق کنکور را براساس سوابق تحصلیی انجام دهد.
وی ادامه داد: اگر سازمان سنجش موافقت کند، تمام رشتههای دانشگاه در دفترچهای از سازمان منتشر می شود که مختص پذیرش دانشجوی بدون کنکور است.
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور تصریح کرد: در غیر این صورت برخی رشتهها در دفترچه کنکور سراسری و برخی رشتهها در دفترچه بدون کنکور قرار خواهند گرفت.
وی تاکید کرد : دانشگاه پیام نور درحال حاضر در انتظار اعلام نظر سازمان سنجش است.
دل افکار درباره دوره های فراگیر هم گفت: ثبت نام دورههای فراگیر از مهرماه فقط در مقطع کارشناسی ارشد انجام آغاز می شود و دوره فراگیر مقطع کارشناسی حذف شده است.
پیام نورنا : آزمون فراگیر مقطع کارشناسی کلا حذف شده است و فقط پذیرش در کارشناسی پیام نور از طریق آزمون سراسری برای برخی رشته ها انجام می شود و در برخی رشته ها به صورت بدون کنکور. ولی پذیرش و آزمون فراگیر در مقطع کارشناسی به کل حذف شده است.
26تیر .....نقل قول:
من همه ی دروس عمومی معارف رو پاس کردم
آیا الان می تونم فقط واسه بالا بردن نمره ی معدلم " آشنایی با دفاع مقدس " رو بردارم ؟!
نقل قول:
دقیق اطلاع ندارم اما نظرم رو میگم : دوستانی که پاسخ صحیح تری دارند اعلام کنند
به نقل از نورنا: یادآور میشویم درس آشنایی با دفاع مقدس دیگر جز دروس عمومی و معارفی نیست.بر اساس بخشنامه جدید سازمان مرکزی ، درس آشنایی با دفاع مقدس در دانشگاه پیام نور از نیمسال دوم ۹۲-۹۱ ، اختیاری شد.
خب پس با این حساب شما باید تا یه واحد خاصی درس اختیاری پاس کنید ( با توجه به رشتتون ) ، حالا اگه به اون اندازه پاس نکردین که عیب نداره ... اگه هم تا حد مجاز پاس کردین این درس رو هم اضافه بگذرونین ، احتمالا زمان فارغ التحصیلی حذف میشه و محاسبه نمیشه ...
من دروس اختیاری ندارم .
فقط تو چارت همین آشنایی با دفاع مقدس با عنوان " اختیاری " اومده !
همه ی درس های عمومی و معارف عمومی که مربوط به رشته ـم هستند رو پاس کردم ...
فقط گفتم چون تو معدل تاثر داره و تو چارت هم که اومده ، بردارمش !
به نقل از پایگاه خبری دانشجویان پیام نور
برنامه امتحانی تمام رشته ها به صورت فایل پی دی اف می باشد.
تذکر مهم : این برنامه طبق آخرین تغییرات ترم تابستان ۹۲ دانشگاه پیام نور به روز شده است و به احتمال بسیار زیاد دیگر تغییراتی در تاریخ و ساعت برگزاری دروس که در برنامه ذکر شده است ، وجود نداشته باشد و برنامه قطعی باشد. (این برنامه در تاریخ ۲۴ تیرماه ۹۲ بروز شده است)
تذکر 1 : این برنامه غیر رسمی می باشد و ممکن است در زمان انتخاب واحد ، برنامه دچار تغییراتی شود ; پس ملاک انتخاب واحد و تاریخ امتحانات شما ، برنامه امتحانات در زمان انتخاب واحد و گزارش ۴۲۸ می باشد.
تذکر 2 : توجه کنید ملاک طراحی سوالات آزمون ها بر اساس لیست منابع می باشد و تستی یا تشریحی درج شدن سوالات در این برنامه امتحانی ملاک نمی باشد.
من یه سوال فنی داشتم,یه جایی خونده بودم که میشه دروسی که پاس کردیم رو اگه بخوایم دوباره برداریم و با نمره بهتر پاس کنیم این حقیقت داره؟:n13: بعد اینکه اگه اینکارو کنیم یعنی اون نمره قبلیمون از معدل حذف میشه و نمره جدید جایگزین میشه؟این برای تمامیه ترمهاست یا فقط اونایی که ترمای آخرن و معدلشون برای فارغ التحصیلی پایینه؟
سلامنقل قول:
درسی رو که پاس کنید ، ترم بعد دیگه تو لیست و نمیشه دوباره برداشت ......
همچین چیزی نشنیدم تا به حال ... فکر نمیکنم صحت داشته باشه.
فکر نکنم ... اما اینجور سیستم ها واسه برخی دانشگاههای اونوریه :n02: ... مثلا اگر درسی رو افتادی دیگه افتادی و اون نمره لحاظ میشه توی معدلت ... اگر خواستی میتونی از دوباره برداری و نمره بهتر بگیری ... دیگه مجبور نیستی که اونقدر برداری تا نمره قبولی بگیرینقل قول:
یک سوال :
این ترم اخذی که نوشته جلوی هر درس چیه ؟
چیز بیخودیه .... به حساب داره یادآوری میکنه اون درس مال ترم فلان.نقل قول:
و بهتره همون ترم ورش داریم ...
ما که همه رو قاطی پاتی پاس کردیم :n09:
خب مثلا نظریه زبان ها و ماشین ها که ترم 6 نیست :n15: ببینیم چی ارائه میدننقل قول:
نقل قول:
طبق چارت دقیقا درس ها رو چیدن و درسته !!!!
من که حسابداری هستم چک کردم و دقیقا طبق چارت 9 ترمه ، ترم ها رو مشخص کردن ...
ممنون می شم من راهنمایی بکنید
من کاردانی نرم افزار هستم . می خواستم بدونم از چه منابعی استفاده کنم و چه دروسی باید بخونم تا امید به خدا کنکور امسال بتونم قبول بشم .
ممنون
سلام رفیق .. والا ما اگه درسخون بودیم پیام نور قبول نمیشدیم :n02:نقل قول:
اگه ما راهنماییت کنیم شک نکن میوفتی تو چاه :n02: اگه پیام نور دوست داری بنده و دوستام در خدمتیم برای خدمت رسانی:n16:
در غیر اینصورت سوالت رو در این تایپک بپرس ، دوستان اونجا بهتر تو کارن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترمهای قبل 1-2 روز قبل از شروع انتخاب واحد میزد چه روز و چه ساعتی نوبت انتخاب واحده! اما الان چرا نمیزنه؟
هنوز هچ کدوم از نمرات منو تایید نکردن ! :n29: کلا منو گذاشتن سر کار ! به نمره تشریحی هم که اعتراض کردم یارو اصلا به خودش زحمت نداده نگاه کنه چون تو کادر رویت استاد نوشته خیر ! خدا رو شکر من ترم بعد تمومم اگه اینا اجازه بدن و دردسر درست نکنن :n27:
سلام اگه الان برید نگاه کنید حتما زدن.نقل قول:
به اطلاع كليه دانشجويان مي رساند جهت پرداخت شهريه دانشجويي به شماره حساب هاي بانك صادرات مندرج در گزارش 101 يا 163 صرفا مي بايست از طريق مراجعه حضوري وتكميل فيش به بانك صادرات اقدام نمايند. شايان ذكر است مطابق اعلام بانك صادرات پرداخت از ATM و.... مورد تائيد نمي باشد و مسئوليت هرگونه مغايرت بعهده دانشجو مي باشد.
+
قابل توجه دانشجويان متقاضي انتخاب واحد نيمسال تابستان
مهلت انتخاب واحد نيمسال تابستان 92-91 از تاريخ 26/04/92 لغايت 05/05/92 ميباشد لذا كليه دانشجويان متقاضي انتخاب واحد نيمسال تابستان از مسير زير نسبت به دريافت زمان و تاريخ ثبت نام اقدام نمايند:
ثبت نام --> عمليات ثبت نام --> ثبت نام اصلي
نقل قول:
تایید شدن نمرات بستگی به مرکزتون داره !!!
احتمالا برای اکثر بچه های دانشگاهتون تایید نشده و جای نگرانی نیست !!
واسه من شنبه صبح است :n01:
دوستان من دفترچه مربوط به ارشد پیام نور رو خوندم و منابعی رو که باید بخونم رو دیدم
آیا این منابع واسه ی امسال هم همونه ؟؟
این دفترچه ای که خوندم واسه
پذيرش بهمن 91 و مهر 92 (نوبت دوازدهم) است
به احتمال خیلی زیاد تغییری نمیکنه !!!نقل قول:
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید .
من شاغل هستم و کارم به صورت شیفتی هستش. اینکه نمی تونم برای دانشگاه دیگه برنامه ریزی بکنم . ممنون می شم تجربیاتتون بیان بفرمایید .
والا دقیق منظور شما رو متوجه نشدمنقل قول:
اگه میخواید از دانشگاه پیام نور بدونید :
دانشگاهیه که کلاس براش به ندرت تشکیل میشه !
کلاس ها حالت رفع اشکال داره و اصل کاری رو باید خود دانشجو انجام بده !!
در کلاس حضور و غیابی نداره و عدم حضور در کلاس براتون مشکلی ایجاد نمیکنه !
کتاب ها حجیم هستند و باید برای اکثر درس ها راهنما بخرید !
نمونه سوالات ترم های پیش تاثیر بسزایی در پاس کردن درس دارن !!
شهریه ی هر ترم بستگی به رشتتون داره و میانگین بین 300 تا 450 میشه !
6 نمره دست استاده که به میان ترم معروفه !!!
در هفته 3 الی 4 روز ممکنه کلاس داشته باشید ! ( با توجه به تعداد واحد ها )
معدل ترم هم زیر 12 بشه مشروط به حساب میاین و ترم بعد مجاز به ورداشتن حداکثر 12 واحد هستید!
و ....
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : از هم اکنون می توانید برای ترم تابستان 92 دانشگاه پیام نور ثبت نام و انتخاب واحد کنید / نکاتی بسیار مهم جهت سهولت در انتخاب واحد شما در نظر گرفته شده است.
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : ثبت نام ترم تابستان ۹۲ دانشگاه پیام نور از هم اکنون آغاز شده است.برای سهولت در انتخاب واحد نکات بسیار مهم زیر را بخوانید.
انتخاب واحد ترم تابستان ۹۲ دانشگاه پیام نور از امروز ۲۶ تیرماه ۹۲ آغاز و تا ۵ مرداد ۹۲ ادامه دارد
با مراجعه به سایت گلستان از طریق آدرس زیر :
و از طریق مسیر زیر انتخاب و احد خود را انجام دهید:
ثبت نام –> عملیات ثبت نام –> ثبت نام اصلی
- انتخاب واحد به صورت زمان بندی شده می باشد و دانشجویان در زمانی که به آنها در هنگام ورود به ثبت نام اصلی نمایش داده می شوند ، باید برای انتخاب واحد و ثبت نام مراجعه کنند. تاریخ و زمان مراجعه هر دانشجو متفاوت است.
- منابع و نحوه طراحی سوالات پایان ترم تابستان ۹۲ پیام نور بر اساس منابع نیمسال دوم ۹۲-۹۱ (نیمسال قبل) می باشد.
- حداکثر تعداد واحد قابل اخذ در ترم تابستان ۸ واحد درسی می باشد.
- کلیه دروس ترم تابستان به صورت خودخوان می باشند و فاقد نمره میان ترم هستند.نمره بر اساس ۲۰ محاسبه می شود (نمره پایان ترم ضربدر ۱۰ هفتم می شود )
- دانشجویان فقط میتوانند دروسی که دارای کد انتخاب واحد و تاریخ امتحان می باشد را اخذ نمایند .
- زمان امتحانات دانشجویان در ترم تابستان از ۲۷ مردادماه تا ۷ شهریورماه برگزار خواهد شد.
- مسئولیت عدم رعایت پیشنیاز و سقف واحد حتی در صورتی که سیستم به دانشجو اخطار ندهد به عهده دانشجو می باشد و دانشجویان موظف به رعایت آن هستند.
- درس تربیت بدنی دارای واحد عملی و کلاس می باسد . کلاسهای عملی درس تربیت بدنی ، بر اساس تصمیم مراکز ممکن است در ترم تابستان و یا در نیمسال بعدی برگزار شود.
- امتحانات در ۵ نوبت در هر روز برای دوره تابستانی اجرا می شود که برنامه زمانبندی آن متعاقباً اعلام خواهد شد.
- تاریخ دریافت کارت آزمون ۱۷ مردادماه ۹۲ لغایت ۴ شهریورماه ۹۲ از طریق سیستم جامع خدمات آموزشی می باشد .
- ترم تابستانی فاقد حذف و اضافه – حذف اضطراری می باشد.
- ترم تابستان فاقد معدل است و فقط نمرات ترم تابستان در معدل کل محاسبه می شود.
- تقویم آموزشی اصلاح شده ترم تابستان ۹۲ دانشگاه پیام نور را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دریافت فرمایید.
توجه : ممکن از در زمان ورود به قسمت انتخاب واحد با خطای زیر مواجه شوید:
سر ترم شما در ترم جاری تولید نشده استاین خطا به دلیل ثبت نکردن سرترم رشته شما در سایت گلستان توسط مرکز می باشد که برای رفع این مشکل باید با مرکز خود تماس و یا به انجا مراجعه کنید تا سرترم شما را در سیستم تعریف کنند و مشکل شما برطرف شود.
عدم امکان انتخاب واحد به دلیل عدم رسیدگی به درخواست مهمان دوستانی که به دلیل عدم رسیدگی به درخواست مهمان توسط مراکز ، امکان انتخاب واحد رو ندارند باید به مرکز و واحد مربوطه اطلاع دهند تا درخواست مهمان آن ها را بررسی و یا کنسل کنند.
دسترسی سریع به سایت انتخاب واحد گلستان پیام نور :
در همین زمینه مطالب مهم زیر را بخوانید :
سلام
من برای مهمان اقدام کردم الان وقتی میخوام ثبت نام کنم میگه چون وضعیت مهمانی شما مشخص نیست نمی تونی ثبت نام کنی
چقدر طول میکشه مشخص بشه؟باید با دانشگاه حرف بزنم یا همیشه این مدلی هست
من فکر کنم باید بری دانشگاه و مشخص کنه وضعیت مهمان بودنت رو ... من یه هم کلاسی دارم که ترم پیش گیر همین بود تا بتونه انتخاب واحد کنهنقل قول:
اما مطمئن نیستم
برای مهمان شدن شما اول باید ببینید واحد مقصد تایید کرده که شما انجا مهمان بشوید یا نه
اگر تایید شده باشد باید از مقصد نام شما را وارد سیستم کند تا بتوانید انتخاب واحد کنید
اگر تایید نکرده باشند باید یک نامه از مقصد بگیرید ببرید مبدا که انتخاب واحد شما را باز کنند
البته اینها همه به شرطی هست که شما حسابی دنبال کارهاتون رفته باشید
اگر فقط اینترنتی درخواست داده اید اصلا پیگیری نمیکنند.زودتر بروید دانشگاه مبدا و از انجا درست کنید
معذرت میخوام ، من میرم برای انتخاب واحد میزنه:تاریخ ثبت نام شما اول مرداد هست! از من مشکل داره یا زمان بندی شدست؟نقل قول:
نه مشکلی نیست !!!نقل قول:
زمانبندی شدس .
کسی انتخاب واحد نکرد ببینیم 8 واحد میدن یا 6 واحد؟
ممنون از راهنماییتون . من این پست پیرو پست قبلیم نوشته بودم که شما به صورت جامع پاسخ دادید.نقل قول:
راجب کنکورش هم می خواستم بدونم . زمانش کی هست. چه قدر باید وقت بزارم بخونم . منابعش برای رشته کاردانی چی هست . سال تحصیلی بعد کی هست . و از این دست سوال ها .
پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ” PNUNA.COM ” : برنامه امتحانات پایان ترم تمامی مقاطع ترم تابسنان 92 دانشگاه پیام نور از طریق سایت پیام نورنا برای دانشجویان تهیه و قابل دریافت شد / جدیدترین برنامه امتحانات طبق آخرین تغییرات
به گزارش پایگاه خبری دانشجویان پیام نور ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) : برنامه امتحانات ترم تابستان ۹۲ دانشگاه پیام نور به صورت کاملا” اختصاصی از طریق سایت پیام نورنا برای شما دانشجویان گرامی تهیه شده است. ( بروز شده در تاریخ ۲۶ تیرماه ۱۳۹۲)
برنامه امتحانی تمام رشته ها به صورت فایل پی دی اف می باشد که برای استفاده از آنها باید برنامه ای را جهت باز کردن فایلهای پیدی اف – PDF – داشته باشید که با برنامه کم حجم زیر می توانید برنامه های امتحانی را مشاهده نمایید.
تذکر مهم : این برنامه طبق آخرین تغییرات ترم تابستان ۹۲ دانشگاه پیام نور به روز شده است و برنامه قطعی می باشد (این برنامه در تاریخ ۲۶ تیرماه ۹۲ بروز شده است)
تذکر ۱ : با توجه به منتشر نشدن رسمی برنامه امتحانات توسط دانشگاه پیام نور ، پیام نورنا (PNUNA.COM) مسئولیتی در قبال برنامه انتشار یافته در این پایگاه بر عهده ندارد و فقط این برنامه جهت برنامه ریزی بهتر دانشجویان منتشر شده است.
تذکر ۲ : این برنامه غیر رسمی می باشد و ممکن است در زمان انتخاب واحد ، برنامه دچار تغییراتی شود ; پس ملاک انتخاب واحد و تاریخ امتحانات شما ، برنامه امتحانات در زمان انتخاب واحد و گزارش ۴۲۸ می باشد.
تذکر ۳ : توجه کنید ملاک طراحی سوالات آزمون ها بر اساس لیست منابع می باشد و تس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ی یا تشریحی درج شدن سوالات در این برنامه امتحانی ملاک نمی باشد.
مقطع کاردانی دانشگاه پیام نور کلیه گروهای آموزشی و رشته های کاردانی پیام نور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقطع کارشناسی ناپیوسته دانشگاه پیام نور کلیه گروهای آموزشی و رشته های کاردانی ناپیوسته پیام نور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور کلیه گروهای آموزشی و رشته های کارشناسی پیام نور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور کلیه گروهای آموزشی و رشته های کارشناسی ارشد پیام نور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در همین رابطه بخوانید :
- امکان جابه جایی دانشجو و تعیین محل آزمون در ترم تابستان ۹۲ به دلیلی برگزاری آزمون ها به صورت الکترون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کی امکان پذیر نمی باشد + [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نقل از پیام نورنا :نقل قول:
ثبت نام بدون کنکور از ۱۵ مرداد
دانشگاه پیام نور از این پس در مقطع کارشناسی ناپیوسته کاردانی و کارشناسی پیوسته کنکور نخواهد داشت و پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی و آنچه سازمان سنجش مشخص می کند انجام می گیرد / زمان ثبت نام بدون کنکور پیام نور از 15 مرداد 92
رئیس دانشگاه پیام نور با بیان اینکه با حذف کنکور کارشناسی از دانشگاه پیام نور، دوره فراگیر نیز در این مقطع حذف شد، گفت: دانشگاه پیام نور از این پس در مقطع کارشناسی ناپیوسته کاردانی و کارشناسی پیوسته کنکور نخواهد داشت و پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی و آنچه سازمان سنجش مشخص می کند انجام می گیرد.
حسن زیاری گفت: دانشگاه پیام نور در راستای برداشتن سد کنکور و آرامش خاطر جوانان جویای علم، توانست پس از ۴ سال کار کارشناسی متخصصین، کنکور را در تمام کد رشته محل های خود، حذف کند.
قائم مقام وزیر علوم، اظهار داشت: به این ترتیب وعده دولت و مجلس مبنی بر حذف کنکور، برای نخستین بار توسط دانشگاه پیام نور در تمامی کد رشته ها محقق شد و از این پس کسانی که در کنکور سراسری شرکت نکرده اند می توانند از طریق دفترچه جدیدی که همراه با دفترچه انتخاب رشته سازمان سنجش توزیع می شود رشته خود را انتخاب کنند.
به گفته رئیس دانشگاه پیام نور، این دانشگاه سال گذشته موفق به حذف آزمون در ۶۰۰۰ رشته محل شده بود و در حال حاضر نیز توانست کنکور مقطع کارشناسی پیوسته و کارشناسی ناپیوسته را به طور کامل حذف کند.
زیاری گفت: به این ترتیب در فراگیر سال ۹۲ که در مهر ماه پذیرش خواهیم داشت نیز دیگر مقطع کارشناسی نداریم و این دوره فقط در مقطع کارشناسی ارشد فراگیر برگزار می شود.
وی خاطرنشان کرد: حذف کنکور علاوه بر حذف مخارج مالی احتمالی که برای متقاضیان در برداشت، موجب آرامش خاطر بیشتر جوانان آینده ساز میهن اسلامی ما خواهد شد و از این پس آنها می توانند با فراغ بال به تحصیل خود در دوران دبیرستان ادامه دهند و با کسب نمرات عالی امکان تحصیل در دانشگاه و رشته مورد علاقه خود را فراهم کنند.
ثبت نام و پذیرش متقاضیان دوره های کارشناسی بدون کنکور دانشگاه پیام نور از ۱۵ مرداد ۹۲
رییس مرکز آزمون دانشگاه پیام نور از جدیدترین تصمیمات مسوولان این دانشگاه مبنی بر پذیرش دانشجوی بدون کنکور در ۱۰ هزار رشته محل پیام نور برای سال تحصیلی ۹۳-۱۳۹۲ خبر داد.
رییس مرکز آزمون دانشگاه پیام نور تاکید کرد: مهلت ثبت نام متقاضیان پذیرش در دوره های کارشناسی بدون آزمون پیام نور از ۱۵ مرداد آغاز می شود.
وی ادامه داد: داوطلبان می توانند از ۱۵ مردادماه به سایت اینترنتی سازمان سنجش مراجعه کرده و براساس دستورالعمل هایی که در دفترچه انتخاب رشته آزمون سراسری سال ۹۲ منتشر می شوند نسبت به انتخاب و ثبت رشته های مورد علاقه خود از میان کدرشته محل های بدون آزمون دانشگاه پیام نور به صورت اینترنتی اقدام کنند.
سلام دوستان
چندتا سوال اساسی دارم خواهشا جواب منو بدید
واسه فراگیر ارشد پیام نور رشته نرم افزار کامپیوتر:
1.چند واحد کلا میشه؟
2.هر ترم چند واحد میدن؟
3.هر ترم حدودا شهریه اش چقد میشه؟
4. ترم تابستون چند واحد میدن؟
5و6و7و8و... : سلامتی خودتون و خانوادتون
سلام دوست عزیزنقل قول:
1) دقیق رشته ی نرم افزار رو نمیدونم ولی کارشناسی ارشد بین 32 تا 40
2) حداکثر 14 واحد و حداقل 8 واحد ( معدل زیر 14 ، مشروطی محسوب میشه )
3) بستگی به تعداد واحدتون داره که چند واحد وردارین و تعداد واحدهای عملی ؛ میانگین بین 1 تا 1800
4) 6 واحد
5) فدات :n16: